2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Basın sağ olsun canım sağlıklı doğar bebişin insallah

Basınız sagolsun. Amniyosentez riskli bir uygulama ne yazık ki. Zaten cocugu ne olursa olsun kabul ediyorsanız gerek yok boyle bir seye. Yıne de eger aklınıza takılsın istemiyorsanız imkan varsa ozelde bir perinatologa gidin yoksa doktorunuza soyleyın arastırma ya da fakulte hastanesının rısklı gebelık bolumune sevk etsin. İyice bakılsın. Cücelik belirtisi değil ki illa ya baska bir sey varsa. İçiniz rahat eder en azından

Imom u Ben de deneyeyim
Decavit kusturdu içemedim, belki o kusturmaz

Evin içi çeşit çeşit vitamin ve kan ilacıyla doldu. Deniyorum, bulantı yapanı içemiyorum yenisini alıyorum. Emzirirken tüketirim artik hepsini

Selam kızlar, ben de vicium-d3 diye bir vitamin kullanıyorum. Yeni Dr ayarlayınca bakalım o ne verecek. Ayrıca oligoferfol ve decavit de var.
Bu arada ben de iyiyim zannediyodum, coookkkkk uzun zamandır hamileyim diye göreve çıkmıyodum Bugün 5 dk bı denetime gittim, bacaklarım koptu. Bugün anladım ben de artık yürümem zorlaşmış, zaten merdiven çıkarken yorulmamdan anliyodum ama bugün pert oldum:) benim pamuk oğlum da az hareket ediyodu bu aralar ama bugün çok yoruldum diye mi nedir baya hareketlendi maşallah:)

Ben spinal oldum aksine hemen emzirdim ve uyusuklusum 4 5 saatte gecti.

Vitamin ilacı canım , içinde balık yağı,sürü vitamin var tadı da elevit gibi mide bulandırıcı değil ama devlet karşılamıyor 45 ₺ imiş fiyati
Eleviti de hiç kullanmadım Herhangi bir eksiklik olduğunda mı veriliyor yoksa tedbir amaçlı her hamileye verilen bir vitamin mi acaba? Öyleyse hemen alıym haftada değil günde 1 kilo almaya başlarım artık ahahah

Açıklamış arkadaş zaten
Evet canım veriliyor genelde destek için takviye
Rezervler azalıyo ya gebelikte bebek çekiyo herşeyi onları yerine koyuyo bide omega işte

Tedbir amaçlı .. doktoruna danış oyle al canım
Bu kiloları ne yapacagız bilmiyorum

canım hemen öğlene çıkıyor sonuçlar, Allah kavuştursun şimdiden :)

Kizlar bu fitilleri nasil yerlestiriyosunuz ne yaptiysam beceremedim.tekme basladi bende huzursuz ediyorum diye strese girdim biraktim.ne yaptiysam ilerlemedi o cubuk

Kizlar bu fitilleri nasil yerlestiriyosunuz ne yaptiysam beceremedim.tekme basladi bende huzursuz ediyorum diye strese girdim biraktim.ne yaptiysam ilerlemedi o cubuk
Ben bi’ kere kullandım sadece ama rahime zarar vermemek için aparat ile kullanma demişti doktor, elimle ittim. Parmağın ikinci boğumuna kadar ilerletsen yeter demişti dr, 5 dk yat hemen kalkma demişti. Tek doz kullanmıştım mantar için. Bi daha da yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…