Basın sağ olsun canım sağlıklı doğar bebişin insallahYok sadece bacaklarda kısalık var benim ilk çocugum öldugu için istersen sıvı alalım genetik bi sorun çıkarsa başka çocuk yaparsan tüp bebek yaparız ayırırız dedi bende yaptırmadım başka çocuk yapmam dedim
Reçetesiz alınıyor 45 lira civarında sanırım fiyatı canımÜcretli mi bu vitamin.Recetesiz alınabiliyor mu canm
Basınız sagolsun. Amniyosentez riskli bir uygulama ne yazık ki. Zaten cocugu ne olursa olsun kabul ediyorsanız gerek yok boyle bir seye. Yıne de eger aklınıza takılsın istemiyorsanız imkan varsa ozelde bir perinatologa gidin yoksa doktorunuza soyleyın arastırma ya da fakulte hastanesının rısklı gebelık bolumune sevk etsin. İyice bakılsın. Cücelik belirtisi değil ki illa ya baska bir sey varsa. İçiniz rahat eder en azındanYok sadece bacaklarda kısalık var benim ilk çocugum öldugu için istersen sıvı alalım genetik bi sorun çıkarsa başka çocuk yaparsan tüp bebek yaparız ayırırız dedi bende yaptırmadım başka çocuk yapmam dedim
Ben spinal oldum aksine hemen emzirdim ve uyusuklusum 4 5 saatte gecti.Normalde spinal yok zTen yasak canım
Epidural in şöyle bi güzelliği varmış sezeryan da olsa normalde olsa hemen emziriyomışsun spinalde 2 saat bekletiyolarmış emzirmek için
Normal olursa epidural siz şansımı zorlicam ama sezeryan olursa hangisini tercih ederim bilmiyorum
Ya konunun başını yakalayamadım ne için veriliyor bu imom ne vitamini?Reçetesiz alınıyor 45 lira civarında sanırım fiyatı canım
Vitamin ilacı canım , içinde balık yağı,sürü vitamin var tadı da elevit gibi mide bulandırıcı değil ama devlet karşılamıyor 45 ₺ imiş fiyatiYa konunun başını yakalayamadım ne için veriliyor bu imom ne vitamini?
Eleviti de hiç kullanmadımVitamin ilacı canım , içinde balık yağı,sürü vitamin var tadı da elevit gibi mide bulandırıcı değil ama devlet karşılamıyor 45 ₺ imiş fiyati
Eleviti de hiç kullanmadımHerhangi bir eksiklik olduğunda mı veriliyor yoksa tedbir amaçlı her hamileye verilen bir vitamin mi acaba? Öyleyse hemen alıym haftada değil günde 1 kilo almaya başlarım artık ahahah
Tedbir amaçlı .. doktoruna danış oyle al canımEleviti de hiç kullanmadımHerhangi bir eksiklik olduğunda mı veriliyor yoksa tedbir amaçlı her hamileye verilen bir vitamin mi acaba? Öyleyse hemen alıym haftada değil günde 1 kilo almaya başlarım artık ahahah
Tabi tabi danışmadan almam asla soracağım sağol canımTedbir amaçlı .. doktoruna danış oyle al canım
Bu kiloları ne yapacagız bilmiyorum
Evlendiğim yıl kullanmıştım, doktorun yanında çalıştığım için bir sürü imom geliyordu içiyordum saçlarım cok gürleşmişti:))))tadıda elevit gibi iğrenç değilKızlar ımom un içinde biotin de varmış . Şimdi anladım saça cilde etkisini❤
canım hemen öğlene çıkıyor sonuçlar, Allah kavuştursun şimdiden :)Şeker yüklemesi yaptıran oldu mu kızlar? Koptum iyice klüptenkocam haftaya askere gidiyor davetler vs kosusturuyoruz gitmeden bebegimizi görelim şeker yuklemesini de yaptıralım dedik...sonuçlar hemen o gün çıkıyor muydu hatırlamıyorum hiç oğlumda nasıldı acaba
elevitin içerisinde domuz yağınin tesbit edildiğini duymustum. Ben decavit kullaniyorumİmom ne kadar kızlar?
Elevitten midem bulanıyor plastik tadi var:))))
Ben bi’ kere kullandım sadece ama rahime zarar vermemek için aparat ile kullanma demişti doktor, elimle ittim. Parmağın ikinci boğumuna kadar ilerletsen yeter demişti dr, 5 dk yat hemen kalkma demişti. Tek doz kullanmıştım mantar için. Bi daha da yapmadımKizlar bu fitilleri nasil yerlestiriyosunuz ne yaptiysam beceremedim.tekme basladi bende huzursuz ediyorum diye strese girdim biraktim.ne yaptiysam ilerlemedi o cubuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?