Selam kızlar, ben de vicium-d3 diye bir vitamin kullanıyorum. Yeni Dr ayarlayınca bakalım o ne verecek. Ayrıca oligoferfol ve decavit de var.
Bu arada ben de iyiyim zannediyodum, coookkkkk uzun zamandır hamileyim diye göreve çıkmıyodum Bugün 5 dk bı denetime gittim, bacaklarım koptu. Bugün anladım ben de artık yürümem zorlaşmış, zaten merdiven çıkarken yorulmamdan anliyodum ama bugün pert oldum:) benim pamuk oğlum da az hareket ediyodu bu aralar ama bugün çok yoruldum diye mi nedir baya hareketlendi maşallah:)
Ya ben sana çok üzülüyorum gerçekten. Ben 17. haftaya kadar yaşadım acaba diyorum bu arkadaşım nasıl tahammül ediyor. Doktorundan Allah razı olsun halden anlayan bir insanmışBu arada ben gündüz size demistim, doktor ve hastane degistirdim. Doktor bebeğin ayak tabanına kadar gösterdi, çok güzel ilgilendi sagolsun. Beni de çok iyi anladı, bu bulantılarin bazı kişilerde 9 ay sürdüğünü ve bunun sebebinin tam da açıklanamadığını soyledi. Empati yapabilen bir doktorla muhattab olmak bana cok iyi geldi. Suan 1 ay ise gitmeyecegim icin oyle hafifim ki size anlatamam.
Kacinci hafta olursa olsun doktor değiştirmekten korkmamak lazımmış
Ya ben sana çok üzülüyorum gerçekten. Ben 17. haftaya kadar yaşadım acaba diyorum bu arkadaşım nasıl tahammül ediyor. Doktorundan Allah razı olsun halden anlayan bir insanmış
Ben asmden aldığım decavit kullanıyorum hiç bulantı yapmıyor bende kizlarVitamin ilacı canım , içinde balık yağı,sürü vitamin var tadı da elevit gibi mide bulandırıcı değil ama devlet karşılamıyor 45 ₺ imiş fiyati
Hadi ya demek o yüzdenKızlar ımom un içinde biotin de varmış . Şimdi anladım saça cilde etkisini❤
Yapıyla alakalı heralde canım dün gittim sekerim iyi cıktı şükür 930 gr olmus dedi dr. 10 gun önde gidiyoruz şükür diğer oğlumda da oyleydi. Kimi anneler 30 kg alır 2.5 kg doğar dedi. Kimi de az kilo alır bebeği besler dedi. Yapı demekki çok şükür ilk gebeligimde daha çok dikkat ederdim yediğine içtiğine bunda o kadar dikkat edemiyorum bile hep şükrediyorum ama3 gün var aramızda bakalım yarın benim kıza ne dicek 1 kilo olmuştur kesin tosun benimki ya
sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum
güzel geçmesine sevindim canım darısı başıma yarın bakalım bizimki göstercekmi yüzünü hanfendi
Bende buara pek unutamıyorum canım ya neden kiUykum kaçtı canım sabaha kadar WC ye gitmemek için direndim kalkınca da hemen geri uyuyamıyorumsen neden uyuyamadin
Icini rahat tut ins stabil kalır polip doğana kadar kendini çok yormamaya ve ağır şeyler tasimamaya çalış.Doktora ne zaman gidiyorsun? Ben 2 doktor takipliyim ikiside profesör, dünya bi para ödedim şuana kadar. Perinatologa sırf bu ay 1000tl verdim. Geçen hafta salı k.doğumcum suyumu limitin çok üstünde ölçünce ben güvenemedim birde başka bi doktora gideyim dedim. Kadın alttan baktı ve sende polip var acil perinatolog görsün dedi. Bana kendi perinatologumdan randevu aldı( ben srayınca nisan sonuna rabdevu verşyordu sekreteri) dün gittim ve uzmanın dediği gibi rahim ağzımda 7cm polip çıktı. Gebeliğimin başından beri kahverengi sarı akıntım var diyorum kendi doktorum östrojenden rahim ağzını değiştşrmiş dedi, perinatolog koku kaşıntı olmadığı sürece normal dedi. Ama bu gittiğim kadın polip yapıyor dedi. Ve daha 3 hafta önce ayrıntılımabakan doktor 24. Haftason artık alınmaz dahaerken fark edilseydi almak lazımdı kanama yapar, kanaman olursa erken doğumu göze alarak polip alınır dedi, beynimden kaynar sular döküldü. 2 tane profesör alttan usg yapmalarına ve şikayetimi dememe rağmen bu haftaya kadar göremedi. Üstelik ikiside geçen sene erken doğurup ikizlerimi kaybettiğimi biliyorlar. Tabiki benim yaşadığım nadir bir durum ama içinize sinmeyen birsey olursa lütfen başka görüşte alın.
Sen hiç göstermiyorsun kuzu bende 5 kilo almışım şimdiye kadar 71 oldum.Kızlar günaydın :) Ben 1 haftada 1 kilo alıp 77 yi gördüm maşallah, anlamıyorum nasıl alıyorum, diyete başladım
Dedim ya annenler farkına varacak ve pişman olacaklar düzelir ins. Anne kız arası illaki oluyor birseylerGünaydın kızlar. Son1.5 aydır dr sıkıntısı yaşıyoruz, malesef dr değiştirmek zorunda kaldık. Henüz bir türlü yeni dr ayarlayamadık gebelik takibi için, minnet rica araya birilerini sokup isim yapmış bi dr' den randevu almaya çalışıyoruz. Oğlumu 1,5 ay içerisinde 2 kez görebildim tanıdık başka bi dr, ara kontrol yaptı diyelim. Vitaminlere, demire, kalsiyuma devam ediyorum bakalım nasıl olacak..bu arada dün annem aradı, o kadar üzgün ki içim parçalandı, ben seni nasıl yalnız bırakıp geldim buraya deyip durdu...Çok üzülüyorum ya keşke böyle şeyler hiç olmasa. Biraz o da ben de dinleneyim, en iyisi bu galiba.
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldun? Ilk gebeligimde dolgu yaptirmistim ben 6. Ayda hemde anestezi almadan vay be demistim kendime dayanamıyordum çünkü ağrıyaGünaydın kızlar. Berbat bir gece geçirdim ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Dün saat 9 gibi sol taraftaki dis etlerime öyle bir ağrı girdi ki saatlerce geçmedi. 12 gibi dayanamadım doktorunuza aradım ben çok perisanim gitsem bişey yaparlar mı müdahale ederler mi diye. Tabi tabi hemen git hekim bı görsün dedi. Dis Hastanesi'nin aciline gittik nöbetçi doktora 6 ay bitti 7. Aya girdik doktorum ilk üç aydan sonra müdahale edilmeli görüşünde diyorum emziriyor musun diyor. Hamileyim diyorum öyle bakıyor. Allah'ım gerçekten devlet hastanelerinden nefret ediyorum. İnsanın hiç mi şansı olmaz. Bı antibiyotik yazdı gönderdi. İçtim bı tane ama bana mısın demedi. Dün gece 9 dan beri daha bir an bile geçmedi . 12 saatten fazladır acı çekiyorum. Bunu ne geçirir?
Çok dikkat et canım mutlaka toplu taşımada yer iste otur.Kızlar düşük tansiyon sorunu yaşayan var mı aranızda? 6-4 civarı oluyor nadiren altına düşüyor bu Sabah işe gelirken fenalastim yine bayilmisim metroda, napicam bilmiyorum 32 hafta bari gelseydi çıkardım izne
Bende hala kariyer peşindeyim gezmeli tozmali da oluyor mecbur herkes bize de soruyordu ne ara yaptiniz bu çocukları diye :)Ooo geç kalmışın sen ilk içinhahaha nerden moral bozsam peşinde kadın 37 demicektin kızıaaammm
Çok güzel bi yaş şaka bi yana 35 i geçmeden bi tane daha tamam işte
Ben işten güçten geciktim gezmeli işim anca buluştuk eşimle evde bi ara işte
Benim 2. Supriz geldi üstelik hic aklımda yoktu 1 2 sene daha en az hep dalga geçerdim herkesle supriz nasıl oluyormuş atıyorlar diye valla başıma geldi ama şükürler olsun.Çok çocuk seviyorum 4 kardeş olsun 5 kardeş olsun rızkını Rabbim verir ona şüphem yok ama işte bu zamanda zor çağ çok zor geçim zor insanlar zor
Hayırlısı diyelim (seneye 2.ye kalıyomuşum)
Benim ilki 31 de oldu buda 35e girmeden doğacak ins. 33 ay olacak araları ama korkuyorum bazen nasıl yetişeceğim diyorum bazende birlikte büyüsünler diyorum. Çünkü benim kardeşimle aramda 10 yaş var hep evlâdım gibi hissediyorum onu az yas farkında kardeşlik nasıl.olurdu bilmiyorum.Benimde kafamda deli sorular??? İkinciyi yapsam mı yapmasam mı? Tüm imkanları bir çocuğa sunmak mı 2 ye bölmek mi? Yaşım 31 35 e kadar yapmak lazım diye düşünüyorum riskler açısından e 35 e kadar olsa aralarındaki yaş farkı az mı olur zorlanırmıyım onu düşünüyorum.bir yandan bir bebiş daha fikri keyifli geliyor.
Kesinlikle bende asla 34 hissetmiyorum. Ruh çok önemli yaCanım ben de 2019 la 37 oldum ve ben kendi adıma çocuk için hazır hissettiğim zamandayım. Bir de önemli olan yaş değil, o yaşta nasıl göründüğün, kendine nasıl baktığın :))
Ahaha suan o ödevleri cevapliyorum:)Daha 20 sayfa okuyacağım ben geriden geriden geliyorum
Ödev gibi hissettim yahu
2 3 saat içinde hemen çıkıyorŞeker yüklemesi yaptıran oldu mu kızlar? Koptum iyice klüptenkocam haftaya askere gidiyor davetler vs kosusturuyoruz gitmeden bebegimizi görelim şeker yuklemesini de yaptıralım dedik...sonuçlar hemen o gün çıkıyor muydu hatırlamıyorum hiç oğlumda nasıldı acaba
2 gündür de 6:30 civarı bitiyo uykum ama bugün çok gaz sancim vardı karnım taş gibiydi dün akşamdan beriBende buara pek unutamıyorum canım ya neden ki
enim 2. Supriz geldi üstelik hic aklımda yoktu 1 2 sene daha en az hep dalga geçerdim herkesle supriz nasıl oluyormuş atıyorlar diye valla başıma geldi ama şükürler olsun.
Onu merak ediyorum bende hamilelikte diş tedavisi nasıl yapılır benim tam dis tedavisine başlayacağımiz zamana denk geldi kaldı zaten korkumda varÇok geçmiş olsun canım nasıl oldun? Ilk gebeligimde dolgu yaptirmistim ben 6. Ayda hemde anestezi almadan vay be demistim kendime dayanamıyordum çünkü ağrıya
ben de 2 güne bir ocean mummy kullanıyorum tum ihtiyaclarımızı karsılıyordur umarım :)Ben 23 hafta boyunca sadece Ocean Mummy kullandım :) Daha sonra Elevit ve Gyneferona başladım.Balık tüketemediğim için hala Ocean Mummye devam tabi :)Bende hiç mide bulantısı yapmadı bu ilaç fiyatı 65 Tl gibi birşey.Bir de doktorum mideni kötü yapıyorsa gece yatarken al ilaçları dedi bende öyle yapıyorum
Yapıyla alakalı heralde canım dün gittim sekerim iyi cıktı şükür 930 gr olmus dedi dr. 10 gun önde gidiyoruz şükür diğer oğlumda da oyleydi. Kimi anneler 30 kg alır 2.5 kg doğar dedi. Kimi de az kilo alır bebeği besler dedi. Yapı demekki çok şükür ilk gebeligimde daha çok dikkat ederdim yediğine içtiğine bunda o kadar dikkat edemiyorum bile hep şükrediyorum ama
Bende buara pek unutamıyorum canım ya neden ki
Icini rahat tut ins stabil kalır polip doğana kadar kendini çok yormamaya ve ağır şeyler tasimamaya çalış.
Sen hiç göstermiyorsun kuzu bende 5 kilo almışım şimdiye kadar 71 oldum.
Dedim ya annenler farkına varacak ve pişman olacaklar düzelir ins. Anne kız arası illaki oluyor birseyler
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldun? Ilk gebeligimde dolgu yaptirmistim ben 6. Ayda hemde anestezi almadan vay be demistim kendime dayanamıyordum çünkü ağrıya
Çok dikkat et canım mutlaka toplu taşımada yer iste otur.
Bende hala kariyer peşindeyim gezmeli tozmali da oluyor mecbur herkes bize de soruyordu ne ara yaptiniz bu çocukları diye :)
Benim 2. Supriz geldi üstelik hic aklımda yoktu 1 2 sene daha en az hep dalga geçerdim herkesle supriz nasıl oluyormuş atıyorlar diye valla başıma geldi ama şükürler olsun.
Benim ilki 31 de oldu buda 35e girmeden doğacak ins. 33 ay olacak araları ama korkuyorum bazen nasıl yetişeceğim diyorum bazende birlikte büyüsünler diyorum. Çünkü benim kardeşimle aramda 10 yaş var hep evlâdım gibi hissediyorum onu az yas farkında kardeşlik nasıl.olurdu bilmiyorum.
Kesinlikle bende asla 34 hissetmiyorum. Ruh çok önemli ya
Ahaha suan o ödevleri cevapliyorum:)
2 3 saat içinde hemen çıkıyor
İnşallah kolay atlatırsın geçer gider canımSelam kızlar şeker yüklemeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?