2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

D vitamini değerlerini olcturdun mu?
Decavitin içerisinde zaten d vitamini var. Ve hicbir vitaminin fazlası vücuda iyi degil. Doktorun bilinçli olarak ikisini de verdiyse bir bildiği vardır ama

Bu arada ben gündüz size demistim, doktor ve hastane degistirdim. Doktor bebeğin ayak tabanına kadar gösterdi, çok güzel ilgilendi sagolsun. Beni de çok iyi anladı, bu bulantılarin bazı kişilerde 9 ay sürdüğünü ve bunun sebebinin tam da açıklanamadığını soyledi. Empati yapabilen bir doktorla muhattab olmak bana cok iyi geldi. Suan 1 ay ise gitmeyecegim icin oyle hafifim ki size anlatamam.

Kacinci hafta olursa olsun doktor değiştirmekten korkmamak lazımmış

Ya ben sana çok üzülüyorum gerçekten. Ben 17. haftaya kadar yaşadım acaba diyorum bu arkadaşım nasıl tahammül ediyor. Doktorundan Allah razı olsun halden anlayan bir insanmış

Ya ben sana çok üzülüyorum gerçekten. Ben 17. haftaya kadar yaşadım acaba diyorum bu arkadaşım nasıl tahammül ediyor. Doktorundan Allah razı olsun halden anlayan bir insanmış

Sağol canım, dua edin inşallah her birimiz en az skntyla atlatalım bu süreci artik

Herkesin bir zorluğu var iste. Herkesin imtihani farkli. Mıde bulantısı ve kusmalar insanın hayat kalitesini çok düşürüyor. Çok enerjik ve hayat dolu bir insanım normalde, böyle aylarca hasta gibi dolanmak uzuyor beni, oysa hamilelik hastalık değil...

En azından başından beri çocuğumla ilgili bir skntim yok. Bunu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum ben de.

Yapıyla alakalı heralde canım dün gittim sekerim iyi cıktı şükür 930 gr olmus dedi dr. 10 gun önde gidiyoruz şükür diğer oğlumda da oyleydi. Kimi anneler 30 kg alır 2.5 kg doğar dedi. Kimi de az kilo alır bebeği besler dedi. Yapı demekki çok şükür ilk gebeligimde daha çok dikkat ederdim yediğine içtiğine bunda o kadar dikkat edemiyorum bile hep şükrediyorum ama
Uykum kaçtı canım sabaha kadar WC ye gitmemek için direndim kalkınca da hemen geri uyuyamıyorum sen neden uyuyamadin
Bende buara pek unutamıyorum canım ya neden ki
Icini rahat tut ins stabil kalır polip doğana kadar kendini çok yormamaya ve ağır şeyler tasimamaya çalış.
Kızlar günaydın :) Ben 1 haftada 1 kilo alıp 77 yi gördüm maşallah, anlamıyorum nasıl alıyorum, diyete başladım
Sen hiç göstermiyorsun kuzu bende 5 kilo almışım şimdiye kadar 71 oldum.
Dedim ya annenler farkına varacak ve pişman olacaklar düzelir ins. Anne kız arası illaki oluyor birseyler
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldun? Ilk gebeligimde dolgu yaptirmistim ben 6. Ayda hemde anestezi almadan vay be demistim kendime dayanamıyordum çünkü ağrıya
Çok dikkat et canım mutlaka toplu taşımada yer iste otur.
Bende hala kariyer peşindeyim gezmeli tozmali da oluyor mecbur herkes bize de soruyordu ne ara yaptiniz bu çocukları diye :)
Çok çocuk seviyorum 4 kardeş olsun 5 kardeş olsun rızkını Rabbim verir ona şüphem yok ama işte bu zamanda zor çağ çok zor geçim zor insanlar zor
Hayırlısı diyelim (seneye 2.ye kalıyomuşum)
Benim 2. Supriz geldi üstelik hic aklımda yoktu 1 2 sene daha en az hep dalga geçerdim herkesle supriz nasıl oluyormuş atıyorlar diye valla başıma geldi ama şükürler olsun.
Benim ilki 31 de oldu buda 35e girmeden doğacak ins. 33 ay olacak araları ama korkuyorum bazen nasıl yetişeceğim diyorum bazende birlikte büyüsünler diyorum. Çünkü benim kardeşimle aramda 10 yaş var hep evlâdım gibi hissediyorum onu az yas farkında kardeşlik nasıl.olurdu bilmiyorum.
Canım ben de 2019 la 37 oldum ve ben kendi adıma çocuk için hazır hissettiğim zamandayım. Bir de önemli olan yaş değil, o yaşta nasıl göründüğün, kendine nasıl baktığın :))
Kesinlikle bende asla 34 hissetmiyorum. Ruh çok önemli ya
Daha 20 sayfa okuyacağım ben geriden geriden geliyorum
Ödev gibi hissettim yahu
Ahaha suan o ödevleri cevapliyorum:)
2 3 saat içinde hemen çıkıyor

Ben 23 hafta boyunca sadece Ocean Mummy kullandım :) Daha sonra Elevit ve Gyneferona başladım.Balık tüketemediğim için hala Ocean Mummye devam tabi :)Bende hiç mide bulantısı yapmadı bu ilaç fiyatı 65 Tl gibi birşey.Bir de doktorum mideni kötü yapıyorsa gece yatarken al ilaçları dedi bende öyle yapıyorum

Çok geçmiş olsun canım nasıl oldun? Ilk gebeligimde dolgu yaptirmistim ben 6. Ayda hemde anestezi almadan vay be demistim kendime dayanamıyordum çünkü ağrıya
Onu merak ediyorum bende hamilelikte diş tedavisi nasıl yapılır benim tam dis tedavisine başlayacağımiz zamana denk geldi kaldı zaten korkumda var

ben de 2 güne bir ocean mummy kullanıyorum tum ihtiyaclarımızı karsılıyordur umarım :)

Benim ilk yavrum süpriz oldu ama tutunamadı malesef şaşkınlık sevinç hepsi bir aradaydı kısmetimizde yokmuş.
Oluyo yani süpriz bende yaşadım

GÜNAYDIN güzel anneler
Dün arkadaşların yanında oturuyordum toparlayıcı bir sütyen tercih ediyorum malumunuz sütlü nuriye olduk artık :)) benim kız karnımdan bi vurdu sağ sütyen telime resmen göğsüm hareket etti ben bi kızardım kimse gördümü diye bi telaş

Kızlar siz vitaminleri her gün mu alıyorsunuz?
Bana her iki doktor da iki gunde bir alsan yeter dedi. Hatta ilk doktorum omega 3 ü haftada 3 kez al demisti.

Magnezyum ise lohusalikta dahil kullanılmasi lazimmis. Kan akışına etkisi var, gebelik zehirlenmesini önlüyor, dolayısıyla bebeklerin beslenmesi ve oksijenlenmesi için de cok önemli. Ben sadece bizim ağrılarımız için gerekli diye biliyordum. Onu da 2 günde bir iç dedi bana. Yanı bir gün vitamin bir gün magnezyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…