2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar sanırım 2 güne kadar böyle devam ederse insuline başlayacakmışım. Sadece dietle kesin geçer diyen arklar vardı? ama diete rağmen ve ilaç almama rağmen sabah açlık değerlerim yüksek çıkıyor. tokluklarım da hep iyi. Bu insuline rağmen bebekler iri mi doğuyor?

ben de öyle yapıyorum canım.

Sensodyne ve o spreyle baya hafifledi canım. Dişten mi dişetinden mi röntgen olmadan bilemiyorlar malesef. Tedavi şansım yok doğuma kadar idare etmek zorundayım. Sağ ol canimm

Bana magnezyum vermedi canım hala içmiyorum kombine vitamin hapımın içinde var
ekstra kalsiyum decavit ve omega alıyorum hergün dedi

Merhabalar herkese güzellikler.Musmutlu birgün olsun hepimiz için inşaallah.Benim bebe maşallah hiç durmuyor.Son 2 haftadır özellikle çok hareketli.İlk oğluşumdan 3 kat fazla diyebilirim hareketlerini.Doguncada böyle mi olacak ki

Bende dedim bu cubugun zarari olmaz mi cunku acitiyo sert birsey ben rasgele ilerletmeye calistim ama bu iste bi yanlislik var bence dedim cunku zarar verebilirim gercektende.biraktim attim yapamadim.ellede denemedim hani mikrop vs bisey olur diye.sanirim tahris etrim hafif kan suruntusu geldi peceteye

D vitamini değerlerini olcturdun mu?
Decavitin içerisinde zaten d vitamini var. Ve hicbir vitaminin fazlası vücuda iyi degil. Doktorun bilinçli olarak ikisini de verdiyse bir bildiği vardır ama

ölçtürmedim ama Dr kullanırsan iyi olur seni toplar diyerek vermişti aylar önce. Bu arada bu vitamin değerlerine sağlık ocağında baktırabiliyo muyuz aylık testlerde

ölçtürmedim ama Dr kullanırsan iyi olur seni toplar diyerek vermişti aylar önce. Bu arada bu vitamin değerlerine sağlık ocağında baktırabiliyo muyuz aylık testlerde
D vitamini hep düşük Decavit yeterli olmuyor d3 damla alıyorum artı olarak yükselmiyor malesef

Aynı ya masssallah yarim saat bı ara vermeden sürekli amuda kalkıp kendini popo üstü bırakıyor güm güm diye karnım yamuluyor içim bı hoş oluyor bı de babam ve oglumdaki gibi "benim yuzumdeeeeennn" hareketi var ki iki yandan kollarıyla

D vitamini hep düşük Decavit yeterli olmuyor d3 damla alıyorum artı olarak yükselmiyor malesef

decaviti ve oligoferfolu kesin kullan diye verdi, vicium-d3 ü de kullanırsan iyi olur demişti. Dediğin gibi yeterli görmediği için vermiştir muhtemelen. vicium kalsiyum-çinko-magnezyum-d vaitamini içeriyormuş
d vitaminine sağlık ocağında mı baktırıyosun hastanede dr mi takip ediyor @Meylen

ben de 2 güne bir ocean mummy kullanıyorum tum ihtiyaclarımızı karsılıyordur umarım :)
Kızlar ben de sadece Ocean Mummy kullanıyorum. Ocean muumy e devam dedi doktorum :) İnşallah yetiyordur.
Selam kızlar şeker yüklemeye geldim
Selam Sayecim kolay gelsin, gitmişken muayene edecek mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…