2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım bakıyorlar.

sağlık ocağında bana dememişlerdi her ay gideceğimi ya da ben duymadım bilemiyorum, o yüzden bugüne kadar hiç baktırmadım değerlerime. en son tetanoz aşısı için gidince bakmamız lazım dediler, belki haftaya yaptırırım bakalım ne çıkacak değerlerimiz

Ben 4 haftada bir kontrole gidiyorum kendi doktoruma özelde takipliyim. Gitmeden 2 3 gün önce sağlık ocağına gidiyorum troid hemogram vitamin tit herşeyime baktırıyorum sonuçlarımla doktora gidiyorum canım. Bence öyle yap çünkü hem maddi açıdan hemde zaman açısından çok çok iyi oluyo.

Çok iyi yapmışsın valla, şu doktoru bi ayarlayabilirsek ben de öyle yapıyım, hatta yeni dr öncesi baya iyi olur tahlille gitmek. sağol canım

Kızlar benim doktor hiç tetanoz aşısından bahsetmedi en son 3 sene önce vurulmuştum. Dozunu falan da hatırlamıyorum. Sorsam mı sizce ?
Canım bende 4sene önce oldum tekdoz yapılması gerekiyor dediler ve yaptılar bence bi sor haftan geçmemiştir inşallah belki doktorun gerek görmemiştir.

Çok iyi yapmışsın valla, şu doktoru bi ayarlayabilirsek ben de öyle yapıyım, hatta yeni dr öncesi baya iyi olur tahlille gitmek. sağol canım
12 haftadır böyle yapıyorum 3 kere gittim sağlık ocağına hemde ordada takipli olman çok iyi ilerde bebişin içinde faydası olucak aşı takibi falan yapıcaklar. Asm önemli ve nimet bence canım bu testleri özelde yaptırman demek 400 lira demek hiç gerek yok

Kızlar benim doktor hiç tetanoz aşısından bahsetmedi en son 3 sene önce vurulmuştum. Dozunu falan da hatırlamıyorum. Sorsam mı sizce ?
Sağlık ocağında kayıtlıdır canım, benimkini direkt gerek yok dedi sağlık ocağı, kızımda tamamlamıştım dozları. kendileri sistemden bakıp söylediler, gebe takibine gittiğimde.

Dışarıdan da görülüyor baya.İnsanların yanında bi garip hissediyorum

Selam kızlar şeker yüklemeye geldim
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım
Benim doktorum da hiç bahsetmedi aşıdan sormadı da oldun mu hiç diye hiç olmadım ben tetanoz aşısı bakalım haftası da geçtiyse ne olacak bir sonraki kontrolde sorucam

canım ben Kocaeli'de otururken yaptırmıştım özelde işe girerken istemişlerdi.
Canım istersen doktoruna bir danış.
Kızlar bir kilo vermişim .
Diyet işe yaradi
Cuma gunu tetkik yapılacak şeker için açlık-tokluk
Maşallah sana, nasıl bir diyet yapıyorsun, ben kilo vermesem de olur ancak kilo almayayım diye dikkat etmeliyim yoksa 35. haftaya kadar çalışmam zorlaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…