Ben 4 haftada bir kontrole gidiyorum kendi doktoruma özelde takipliyim. Gitmeden 2 3 gün önce sağlık ocağına gidiyorum troid hemogram vitamin tit herşeyime baktırıyorum sonuçlarımla doktora gidiyorum canım. Bence öyle yap çünkü hem maddi açıdan hemde zaman açısından çok çok iyi oluyo.
Ne şanslısın bizim asm’de idrar kabı bile yok, baktıramıyorum.
Kızlar bugün diyetisyene gittim yediğimden çok daha fazlasını verdi. Ben 1 meyve yemiyordum çantanda kuru erik gezdir dedi. Ben 2 ceviz yiyordum 3 ceviz10 badem dedi. Günde 4 dilim hakkım varmış. Çıkışta tansiyonum düştü gözüm karardı, kusmam geldi oturdum taşa, taksi durdu bindim gittim. Ama çok kötü oldum ya
Kızlar benim doktor hiç tetanoz aşısından bahsetmedi en son 3 sene önce vurulmuştum. Dozunu falan da hatırlamıyorum. Sorsam mı sizce ?
Zaten eczacida doktorda içerikleri aynı dedi farkı yokmus eczacı önerdiği için bende baştan beri kullanıyorum cnm bulantı filan hiç bisey yapmadı dene memnun kalırsan devam edersinBenimde 30 tane var içinde dur onu alim ben ya içeriği iyiyse neden her ay 200 tl boştan veriyorum sağol canım
Canım o kadar aç bırakma kendini ya şeker içermeyen besinlerde kendini çok aşırı sınırlama benceNe şanslısın bizim asm’de idrar kabı bile yok, baktıramıyorum.
Kızlar bugün diyetisyene gittim yediğimden çok daha fazlasını verdi. Ben 1 meyve yemiyordum çantanda kuru erik gezdir dedi. Ben 2 ceviz yiyordum 3 ceviz10 badem dedi. Günde 4 dilim hakkım varmış. Çıkışta tansiyonum düştü gözüm karardı, kusmam geldi oturdum taşa, taksi durdu bindim gittim. Ama çok kötü oldum ya
Geçmiş olsun mideni üşütmüş olabilir misin? Ben çocuk gibi oldum bütün direncini kaybetti vücudum en ufak esintiden üşütmeden etkileniyor hemen mide krampları yaşıyorumKızlar felaket bir mide krambı yaşıyorum, nedendir, yaşayan var mı canımı kesiyor resmen
Endokrin uzmanı diyet listesi verdi canımCanım istersen doktoruna bir danış.
Maşallah sana, nasıl bir diyet yapıyorsun, ben kilo vermesem de olur ancak kilo almayayım diye dikkat etmeliyim yoksa 35. haftaya kadar çalışmam zorlaşır
Sen insülin kullanıyor muydun canım yoksa sadece diyet mi? Ben geçen hafta 80 kg çıktım doktorda ve hayretten gözlerim döndü bugün 76ya düşmüşüm sürekli diyetteyim onun mu etkisi yoksa insülin başladım ödem fln mı attım bilemiyorumEndokrin uzmanı diyet listesi verdi canım
Şeker,patates,pirinç kesinlikle yasak olan şeyler
Diyet listesini atayım snaa
İnşallah gerek kalmaz canimKızlar sanırım 2 güne kadar böyle devam ederse insuline başlayacakmışım. Sadece dietle kesin geçer diyen arklar vardı? ama diete rağmen ve ilaç almama rağmen sabah açlık değerlerim yüksek çıkıyor. tokluklarım da hep iyi. Bu insuline rağmen bebekler iri mi doğuyor?
Tamam canım sağol alayım bugün hapım bitmek üzereZaten eczacida doktorda içerikleri aynı dedi farkı yokmus eczacı önerdiği için bende baştan beri kullanıyorum cnm bulantı filan hiç bisey yapmadı dene memnun kalırsan devam edersin
Söylersen onuda ister Dr canımölçtürmedim ama Dr kullanırsan iyi olur seni toplar diyerek vermişti aylar önce. Bu arada bu vitamin değerlerine sağlık ocağında baktırabiliyo muyuz aylık testlerde
Çok bekletmemek lazım ilk etapta hemen iciliyorda sonra tadı iyice sekerleniyor gibi bende sevmesem de hergun düzenli iciyorumBen magnezyum yerine her gün bı tane muz ve maden suyu alıyorum. Tadı çok kötü geliyor bana.
Bekletsem de bekletmesem de hiç damak tadima uygun değil benim puanım 1Çok bekletmemek lazım ilk etapta hemen iciliyorda sonra tadı iyice sekerleniyor gibi bende sevmesem de hergun düzenli iciyorum
Annem kardeşimde 3 ay insülin kulandı. Biraz erken geldi öyle iri bebek değildi. Aksine baya zayıftı. Illa iri bebek olacak diye birşey yokKızlar sanırım 2 güne kadar böyle devam ederse insuline başlayacakmışım. Sadece dietle kesin geçer diyen arklar vardı? ama diete rağmen ve ilaç almama rağmen sabah açlık değerlerim yüksek çıkıyor. tokluklarım da hep iyi. Bu insuline rağmen bebekler iri mi doğuyor?
Geçmiş olsun mideni üşütmüş olabilir misin? Ben çocuk gibi oldum bütün direncini kaybetti vücudum en ufak esintiden üşütmeden etkileniyor hemen mide krampları yaşıyorumhatta iki gündür bulantılarım kusmalarım geri geldi
Kızlar siz vitaminleri her gün mu alıyorsunuz?
Bana her iki doktor da iki gunde bir alsan yeter dedi. Hatta ilk doktorum omega 3 ü haftada 3 kez al demisti.
Magnezyum ise lohusalikta dahil kullanılmasi lazimmis. Kan akışına etkisi var, gebelik zehirlenmesini önlüyor, dolayısıyla bebeklerin beslenmesi ve oksijenlenmesi için de cok önemli. Ben sadece bizim ağrılarımız için gerekli diye biliyordum. Onu da 2 günde bir iç dedi bana. Yanı bir gün vitamin bir gün magnezyum.
Hiç bilgim yok canım ama sağlıkla geçsin inşlalah son aylarınKızlar sanırım 2 güne kadar böyle devam ederse insuline başlayacakmışım. Sadece dietle kesin geçer diyen arklar vardı? ama diete rağmen ve ilaç almama rağmen sabah açlık değerlerim yüksek çıkıyor. tokluklarım da hep iyi. Bu insuline rağmen bebekler iri mi doğuyor?
Bende tam tersi yapıyorum canım kendi dr um istediklerini yazıyo aile hekimime götürüyorum o tahlili yaptırıyo sonuçları kadın doğumcuma atıyoruz whatsappdan değerlendiriyoBen 4 haftada bir kontrole gidiyorum kendi doktoruma özelde takipliyim. Gitmeden 2 3 gün önce sağlık ocağına gidiyorum troid hemogram vitamin tit herşeyime baktırıyorum sonuçlarımla doktora gidiyorum canım. Bence öyle yap çünkü hem maddi açıdan hemde zaman açısından çok çok iyi oluyo.
Çok saçma ya asm de idrar kabı nasıl olmaz bide istanbulun göbeğindesin :/Ne şanslısın bizim asm’de idrar kabı bile yok, baktıramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?