2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ne şanslısın bizim asm’de idrar kabı bile yok, baktıramıyorum.

Kızlar bugün diyetisyene gittim yediğimden çok daha fazlasını verdi. Ben 1 meyve yemiyordum çantanda kuru erik gezdir dedi. Ben 2 ceviz yiyordum 3 ceviz10 badem dedi. Günde 4 dilim hakkım varmış. Çıkışta tansiyonum düştü gözüm karardı, kusmam geldi oturdum taşa, taksi durdu bindim gittim. Ama çok kötü oldum ya

Evlendim ikametgahım değişti ama ben aile hekimimi değiştirmedim çok memnunum asm'deki ebe kardeşimin ebesiydi zamanında hala aynı yerde 10 yıl oldu sağolsun çok ilgili arar sorar aile hekimimizde çok ilgili çok tatlı o yüzden sıkıntı yaşamıyorum canım .

aç kalmamaya özen göster diyet falan tamam ama dikkat et canım geçmiş olsun

Kızlar benim doktor hiç tetanoz aşısından bahsetmedi en son 3 sene önce vurulmuştum. Dozunu falan da hatırlamıyorum. Sorsam mı sizce ?

Benim de 3 yil oldu. Ilk hamileligim de 2 doz vurmuslardi. Gerisine devam etmedim. Doktorum 20-28 arasinda tek doz yeterli olur dedi. Asm de ki ebe 20. Haftada cagirdi yine 2 doz vuracakti. Doktorum tek doz yeterli dedi diye soyledim. Vurmadi ilk dozu. 24. Haftadan sonra gel tek doz vuralim dedi. Onumuzdeki hafta ici gidecegim vurdurmaya.
Gec kalmamissin bence. Sanada tek doz vururlar muhtemelen

Benimde 30 tane var içinde dur onu alim ben ya içeriği iyiyse neden her ay 200 tl boştan veriyorum sağol canım
Zaten eczacida doktorda içerikleri aynı dedi farkı yokmus eczacı önerdiği için bende baştan beri kullanıyorum cnm bulantı filan hiç bisey yapmadı dene memnun kalırsan devam edersin

Canım o kadar aç bırakma kendini ya şeker içermeyen besinlerde kendini çok aşırı sınırlama bence

Kızlar felaket bir mide krambı yaşıyorum, nedendir, yaşayan var mı canımı kesiyor resmen
Geçmiş olsun mideni üşütmüş olabilir misin? Ben çocuk gibi oldum bütün direncini kaybetti vücudum en ufak esintiden üşütmeden etkileniyor hemen mide krampları yaşıyorum hatta iki gündür bulantılarım kusmalarım geri geldi

Canım istersen doktoruna bir danış.

Maşallah sana, nasıl bir diyet yapıyorsun, ben kilo vermesem de olur ancak kilo almayayım diye dikkat etmeliyim yoksa 35. haftaya kadar çalışmam zorlaşır
Endokrin uzmanı diyet listesi verdi canım
Şeker,patates,pirinç kesinlikle yasak olan şeyler
Diyet listesini atayım snaa

Endokrin uzmanı diyet listesi verdi canım
Şeker,patates,pirinç kesinlikle yasak olan şeyler
Diyet listesini atayım snaa
Sen insülin kullanıyor muydun canım yoksa sadece diyet mi? Ben geçen hafta 80 kg çıktım doktorda ve hayretten gözlerim döndü bugün 76ya düşmüşüm sürekli diyetteyim onun mu etkisi yoksa insülin başladım ödem fln mı attım bilemiyorum

İnşallah gerek kalmaz canim

Çok bekletmemek lazım ilk etapta hemen iciliyorda sonra tadı iyice sekerleniyor gibi bende sevmesem de hergun düzenli iciyorum
Bekletsem de bekletmesem de hiç damak tadima uygun değil benim puanım 1 maden suyunu da hiç sevmezdim ama içe içe iyice alıştım mide kaynamasina da çok iyi geliyor muz ve maden suyu

Annem kardeşimde 3 ay insülin kulandı. Biraz erken geldi öyle iri bebek değildi. Aksine baya zayıftı. Illa iri bebek olacak diye birşey yok

Olabilir canım çünkü tarzan gibi geziyorum evde sürekli sıcak basıyor, annem sürekli der üşüteceksin diye demekki üşüttüm ıhlamur içtim biraz yumuşadı sanırım sağ ol

Kalsiyum fazlası bebeğe zararlıymış korktum ben ya bilgin var mı
Günlük ımom ve ferrum alıyorum. Kalsiyum be magnezyumu gün aşırı almaya karar verdim çünkü korktum
Hiç bilgim yok canım ama sağlıkla geçsin inşlalah son ayların
Bende tam tersi yapıyorum canım kendi dr um istediklerini yazıyo aile hekimime götürüyorum o tahlili yaptırıyo sonuçları kadın doğumcuma atıyoruz whatsappdan değerlendiriyo
Bence de çok konforlu ve maddi açıdanda iyi gerçekten asm kulllanmak
Ebe takibi de bonus
Çok saçma ya asm de idrar kabı nasıl olmaz bide istanbulun göbeğindesin :/

kizlar ya hatirlamiyorum ama bir.arkadasimizda sanki polip cikmisti. Nasil bakiliyo acaba vajinal ultrasonla mi anlasildi. Benim de kac gundur ara ara peceteyle silince leke geliyo yogun degil ama can sikici. Aksam acile gittim altan muayene istedi izin vermedim korktum. Karin ultrasonunda da bir sey cikmadi. Sabahta kendi doktoruma gittim o da ultrasonda bir sey goremedi rahim agzi uzunlugu vs iyi.bebek iyi. Progestan verdi ve bol bol dinlen dedi. Acaba bende de polip mi var diye dusunur oldum.

kızlar tünaydın ya 3 gündür göbeğimin sağ tarafında bir noktada gerilme gibi bir his var şiddetli ve sürekli değil ama rahatsız ediyor tabi sizce neden olabilir ?

Doktorum da vajinal ultrasona yanasmadi. Muhtemelen daha once sancin olmstur kendini yormussundur ondan oluyodur bir sure devam edip gecer dedi ama icim hic rahat degil. Agrim sancim vs de yok. Bunca zaman cok sukur rahat bir hamilelik gecirdim. Simdi bu cikinca keyfim cok kacti. daha kotu durumda olanlar var biliyorum buna da sukur ama elde degil iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…