2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bir gun Decavit bir gun ımom kullanıyorum. Hergun osteozinc ve gynoferon var bir de.Bu ay osteozinci de bir osteozinc bir magvital seklinde devam edeceğim.Kızımda da boyle yapmıstım.Belki bu ay bir de marincap haftada 3 gun baslarım. İkisinde de aynılarını kullanayım haksızlık olmasın istiyorum

doktorum para gelsin tribinde olan biri değil kendisi söylemişti burda yaptırma asmde yaptır diye sağolsun gerçekten nimet canım

Sanırım o kişi benim, benim gebeliğim boyunca ara ara 4-5 kez lekelenmem olmuştu. Benimde 24.haftaya kadar karından baktılar görmediler rahim ağzını ölçmek için vajinal baktıklarında gördüler ama 7cm olmuştu ve aldırmak için haftam geçmişti

bazen bende de oluyor çok oturunca arada kalk yürü canım çok oturmak iyi gelmiyor bize.

Walla meylencim benim her yerimde var baskı :):) Sağdaki baş geliş, göğüs kafesimi ittirir, soldaki popo geliş, o da idrar torbamı tekmeler :):) Ne yapacağımı şaşırdım :):)

kızlar h&m'den birşey aldınız mı? bedenleri nasıl? cuma gunu 200 tl üzeri 50 tl indirim varmış.

O benim,canim aldirdim

Kontrolden çıktım
Oğlum 900 gram olmuş

Doktor şeker yüklemesi yaptırman lazım

Şuan sıkıntı yok ama suyun her an yüksek çıkabilir gibi duruyo dedi

hiç istemiyorum yüklemeyi yaptırmak

Şimdiden Tamamen şekeri kessem yüklemeyi yaptırmasam olur mu sizce?

Pazartesi detayliya giricem bakalım o doktor ne dicek

Tesekurler cevap verdigin icin bende baktirsam iyi olacak ya. Peki suan lekelenmen var mi ve bir tehlikesi vs

Hayır canımm kullanmıyorum
Bu cuma belli olacak
Dikkat etmek gerekiyor:)

Reactions: LaL
Benim ki gazoz gibiydi ama 2 saat beklemek çok zor çok dolanma otur olur mu miden bulanmasın
Canım fakülte illa suya karışan tozdan istedi hazır olanları kabul etmiyormuş Eşimin dizine uzanıp bekledim oturmaya da korkuyorum
inşallah kolay geçer ve güzel sonuçlar çıkar kuzum :)
Sağol canım sınırda çıktı benimde ya
İnş şekerin fln çıkmaz canım gerçekten çok sıkıntı
Maalesef sınırda çıktı canım ya
Kızlar ben de sadece Ocean Mummy kullanıyorum. Ocean muumy e devam dedi doktorum :) İnşallah yetiyordur.

Selam Sayecim kolay gelsin, gitmişken muayene edecek mi canım?
Sağol canım yok benim fakültedeki druma randevu dışında görüşebilmek pek mümkün değil kafasını kaşıyamıyor adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…