Canım gebelik şekeri pis bişey bi tanıdığımızın çocuğu 20 gün hastanede kaldı ilaçlar serumlar bilmem neler doktor yaptır diyosa yaptır bence istememek için haklı sebeplerin vardır illaki ama benim fikrim kesinlikle yapılması gerekiyor.
Canım hiç tek gidilecek gibi değil içtim 15 dk sonra bir uyku bir baş ağrısı sersem gibi oldum bana dr araç kullanmayı da yasakladı ya rahim ağzından dolayı Kendi işimi kendim göremiyorum
Canım hiç tek gidilecek gibi değil içtim 15 dk sonra bir uyku bir baş ağrısı sersem gibi oldum bana dr araç kullanmayı da yasakladı ya rahim ağzından dolayı Kendi işimi kendim göremiyorum
Bileydim gider miydim canım vallahi kimse uyarmadı bide beni adamcağız taksiyle geldi beni aldı döndük o 2 saati sen bana sor
bu zamanlar geçicek inşallah canım rahat rahat yaparsın her işini
Nasil.silayetelrin vardi canim. Lekelenme oluyo muydu. Haftaya kontrolum var ihmal etmeden vajinal yoldan baktirayim bende baska bir sey cikmayinca bugun ondan suphelendim bende.
Benim sadece bir kere lekelenme oldu canim ama doktor nedenini bulamamisti.sonra baska nedenle 18. Haftada smear aldirirken tesadufen goruldu ve o anda aldi doktor bir sikayetim yoktu ama alalim dedi zaten kolay oldu alinmasi.suanda da bir sorunum yok
Çok güzel isimler canım
Boşver başkalarının düşüncelerini
Kız olsaydı biz Maya koyucaktık adını ama koyana kadar kimseye söylememe kararı almıştık. Alışılmışın dışında bi isim ya herkes bi kulp bulurdu illaki millete ne dert anlatcam kime ne
Çok güzel isimler canım
Boşver başkalarının düşüncelerini
Kız olsaydı biz Maya koyucaktık adını ama koyana kadar kimseye söylememe kararı almıştık. Alışılmışın dışında bi isim ya herkes bi kulp bulurdu illaki millete ne dert anlatcam kime ne