- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
evet 4-6 alayım en iyisi sağol canım2-4 almışım bu arkadaşları ben bak minnacıklar
Baktığım 2-3 firmadada 10 sene saklama koşulu vardı farklı bi firma varsa arkadaşlar söylesin banada bulan duyan saçma geldi Allah korusun 10 sene sonra olsa nolcak ?Aslinda bizim doktor genetik bi rahatszlik yoksa ailede cokta gerek yok dedi canim.bende tam emin degilim napicagima.bagislamakta guzel fikirmis
Ardahanlılar azeri kökenliler. Anane yaşıyo maşallah 95 falan var. Onlarda değişik isimler var gerçekten canımYaa ne güzel anane ismi o öyle nereliydi seninkiler ?
Maşallah Allah uzun ömürler versin gerçi vermiş zatende :)Ardahanlılar azeri kökenliler. Anane yaşıyo maşallah 95 falan var. Onlarda değişik isimler var gerçekten canım
Ben ailede olan ismi koymaya karşıyım bi tane var yeter düşüncesindeyim Maya ismi çok hoş normalde olsa tercih ederdim kesinlikleMaşallah Allah uzun ömürler versin gerçi vermiş zatende :)
Ben böyle isimleri seviyorum biraz etnik ama asla yeni yetme özenti değil bak 95 yaşındaymış anane asırlık çınar çok hoşuma gitti yine Maya ismi
Bitane daha mı doğursam naapsam :) kız olur belki
Bileydim gider miydim canım vallahi kimse uyarmadı bide beni adamcağız taksiyle geldi beni aldı döndüko 2 saati sen bana sor
bu zamanlar geçicek inşallah canım rahat rahat yaparsın her işini
Ara ara oluyor çok sık olmamakla. Doktor muayenesinden sonra kanamam oldu ilk defa kırmızı hatta bayağı korktum çünkü hoca hem tuşe hemde ultrasonla iyice baktı, mukus mu polip mi diye. Onun harici alt tarafta sızı oluyor. İşim allaha kalmış, kanama olabilirde olmayabilirde. İlerleyen haftalarda kanama yaptığı için erkenden alıyorlarmış. Senin belli bişey yok canım bi kere olmuş lekelenmen endişe etme.Tesekurler cevap verdigin icin bende baktirsam iyi olacak ya. Peki suan lekelenmen var mi ve bir tehlikesi vs
Canım senin sınırda del bence yüksek çıkmış 75mglık için 1. Saat 180 2. Saat 140 olması gerekiyor. Şeker aleti alıp ölçüm ve diet önerirlerKızlar benim şekerde sınırda çıktı. Açlık 87, 1. Saat 181,3 , 2. Saat 163,5. Eşin endokrinle görüşecek hem troidi hem bunu soracak bakalım ne diyecek
Benim de oğlumu emzirirken oluyor aynı durumAyakta kalınca bi sıkıntı yok uzanınca yok oturunca başlıyor göğüs kafesimin altından batma ay nasıl geçicek böyle zaman ya
Oturmak istemiyorum artık valla daha da yukarı çıkıcak bu bebeklikler hep mi öyle olucak canımBenim de oğlumu emzirirken oluyor aynı durum
Bu ogluslar seni zorluyor canım, sabrın sonu daha güzel olacak inşallah, diyetle cozulebilecek bir durumdur umarım..Kızlar benim şekerde sınırda çıktı. Açlık 87, 1. Saat 181,3 , 2. Saat 163,5. Eşin endokrinle görüşecek hem troidi hem bunu soracak bakalım ne diyecek
İkisi de çok güzel isimler, güzel dusunmussunuzKızlar Burçak&Başak nasıl sizce. Yavrularım isimsiz kalacak :):) Birini beğenseler diğerini beğenmiyorlar çevremdekiler. Önerilere açığım.
Kaburga altında sabitleniyor daha çıkacak yerleri yok minnaklarin :) ama öne doğru buyuyecegiz biraz daha zorlar gibi, ama az kaldı bi 3 ayımiz var bakalım..Oturmak istemiyorum artık valla daha da yukarı çıkıcak bu bebeklikler hep mi öyle olucak canım
İnşallah çabucak geçsin şu son 3 ayBu ogluslar seni zorluyor canım, sabrın sonu daha güzel olacak inşallah, diyetle cozulebilecek bir durumdur umarım..
İkisi de çok güzel isimler, güzel dusunmussunuz
Kaburga altında sabitleniyor daha çıkacak yerleri yok minnaklarin :) ama öne doğru buyuyecegiz biraz daha zorlar gibi, ama az kaldı bi 3 ayımiz var bakalım..
Dikkat et canım diyetle hallolur inş daha yükselmezCanım fakülte illa suya karışan tozdan istedi hazır olanları kabul etmiyormuşEşimin dizine uzanıp bekledim oturmaya da korkuyorum
Sağol canım sınırda çıktı benimde ya
Maalesef sınırda çıktı canım ya
Sağol canım yok benim fakültedeki druma randevu dışında görüşebilmek pek mümkün değil kafasını kaşıyamıyor adam
insallah canim hepimiz Sag Salim kucagimiza alirizAra ara oluyor çok sık olmamakla. Doktor muayenesinden sonra kanamam oldu ilk defa kırmızı hatta bayağı korktum çünkü hoca hem tuşe hemde ultrasonla iyice baktı, mukus mu polip mi diye. Onun harici alt tarafta sızı oluyor. İşim allaha kalmış, kanama olabilirde olmayabilirde. İlerleyen haftalarda kanama yaptığı için erkenden alıyorlarmış. Senin belli bişey yok canım bi kere olmuş lekelenmen endişe etme.
Canım senin sınırda del bence yüksek çıkmış 75mglık için 1. Saat 180 2. Saat 140 olması gerekiyor. Şeker aleti alıp ölçüm ve diet önerirler
Evet canım giydirilir tabi kikızlar şu yeni doğana giydirilir mi içine sıfır kol çıtçıtlı body ile?
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0705283001.html
ama kumaşı jarse pamuklu değilmiş canımEvet canım giydirilir tabi ki
Ara ara oluyor çok sık olmamakla. Doktor muayenesinden sonra kanamam oldu ilk defa kırmızı hatta bayağı korktum çünkü hoca hem tuşe hemde ultrasonla iyice baktı, mukus mu polip mi diye. Onun harici alt tarafta sızı oluyor. İşim allaha kalmış, kanama olabilirde olmayabilirde. İlerleyen haftalarda kanama yaptığı için erkenden alıyorlarmış. Senin belli bişey yok canım bi kere olmuş lekelenmen endişe etme.
Canım senin sınırda del bence yüksek çıkmış 75mglık için 1. Saat 180 2. Saat 140 olması gerekiyor. Şeker aleti alıp ölçüm ve diet önerirler
İnşallah canım bakalım dr ne diyecekBu ogluslar seni zorluyor canım, sabrın sonu daha güzel olacak inşallah, diyetle cozulebilecek bir durumdur umarım..
İkisi de çok güzel isimler, güzel dusunmussunuz
Kaburga altında sabitleniyor daha çıkacak yerleri yok minnaklarin :) ama öne doğru buyuyecegiz biraz daha zorlar gibi, ama az kaldı bi 3 ayımiz var bakalım..
Canım eşim henüz haber vermedi bekliyorum bendeSaye- canım ne dedi doktor??
İnşallah canımDikkat et canım diyetle hallolur inş daha yükselmez
Jarse nasıl bir şey oluyor acabaHmde hep organik pamuk görüyorum ama bunda jarse takım demiş, kumaşı pamuk mu camım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?