2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
4-6 ay nasıl olur acaba diğerleri çok küçük geldi.
canım şöyle açıkçası bu benim fikrim ve gözlemim 2-4 alıcaksan daha kısa kollu şortlu tulumlar almak bana mantıklı geliyor. Çünkü yazın ortası ilk etapta uzun kollu giyicekler ama temmuzu çıkardıktan sonra ben kısa kolluya geçerim gibime geliyor. Bu tarz tulumları 4-6 almak mantıklı eylülden sonra giysin diye

ay karar vermek çok zor acemi olunca bilemiyorsun bir aklım da e-bebekten gidip topluca al en iyisi diyor

4-6 ay giydiremezsin canım hemen B bibliyofil_k

Sonbaharda güzel olur ama
Yeni doğan için ben alt üst aldım
mothercare badiler aldım 0-1 ay 5 li
İlk zamanlar öyle cicili bicili şeyler giydirmem ben bide çok mıçıyolar sırtlara kadar tek parça badi altına ayaklı alt giydiricem
20 gün sonra işi bitiyo yenidoğanların zaten çok çabuk büyüyolar
Kısa kolluda aldım üç tane her ihtimale karşı

Hastane çıkışı alırım bitane sade bulucam inşallah umudum var
Kitikate ürünlerini çok tavsiye ederim bu arada tam organik ve pamuklu ürünleri

tamam canım sağol hangisindne kaçar tane almak lazım konusunda kafam çok karısıyor. Sıfırdan biz acemileri soyle bir aydınlatsanız keşke

tamam canım sağol hangisindne kaçar tane almak lazım konusunda kafam çok karısıyor. Sıfırdan biz acemileri soyle bir aydınlatsanız keşke
Yaz bebeğinde bende tecrübesizim ama çok doldurmucam her yanım avm gider alırım diyorum
Sadece çok çabuk büyüyolar yenidoğan ve 0-1 ay falan çok doldurma
Bide çok hediye geliyo

22 ağustos doğumlu bi bebe büyüttük kızlar göbek bağı düşüp kendini toplayana kadar uzun kollu giydirdik patikli altlar giydirdik pişiyodu çocuk birde sürekli uyuyolar zaten iç zıbın kısa kollu şortlu tulumlarla duruyodu üstüne ince bi battaniye örtüyoduk tamam aksi halde isilik olabiliyolar çok terledikleri için.
hep 1-3 almaya özen gösteriyorum yenidoğanlık hemen bitiyor çünkü Şukellanın dediği gibi zaten her yanımız avm eksik gedik ihtiyaç halinde gidilir alınır kıyafete çok abanmamak lazım bebeğin kilosu boyu gelişimi vs derken giydirilmeden kaldırılan kıyafetler oluyor.

aa hello baby iç zıbınları ağız mendilleri falan çok güzel canım %100 pamuk zaten kardeşim almış bana bayıldım
Küçük parçalar olabilir canım ama alt üst pijema badi gibi şeyleri pazar şeyi gibi biraz etikeleri falan haşır huşur baskıları boyalı
Hani zaten etiketli giydirmem ama özensiz onu demek istiyorum

Müslin örtülerini aldım bende ağız mendillerini aldım yine müslin onlar güzel gibi ama kıyafetler beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…