2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
He alt üst takım falan almadım ordan bakmadım da yalan yok onları bilmiyorum zaten ama pamuk ürünleri yumuşacık

Benim sormak istediğim başka bişey var yan yatış yastığı reflü yastığı almak gerekiyor dimi çocuk sürekli kafasının üstüne mi yatıcak? Bi ablayla konuştum aldım kullanmıyorum falan dedi de

Benim bi arkadaşım şu reflü yatakları var ya happnest mi ne ondan önerdi içinde destek yan yatışı da var
Kararsızım ama çok gerekliymiş gibi anlattı kız
Kızımda o yan yatış yastığından almıştım kullanmadım hiç ben

Kaç çıkıyor canım açlık ortalama? Benim 119 a kadar çıkabiliyor tokluklarda problem yok benimde insülin başlanmadı.ama 100 de çıktığı oluyor 104 de .insülinde bebekler iri doğuyor diyorlar ama diyetle olmuyorsada insülinden çok korkma ilaç kullanmakdan daha iyi.birde senin ikiz ikizler genelde düşük kilolu doğuyorlar o yüzden iri olmayabilirler

Kızlar ilk etapta hangi kıyafetten kaçar tane almak lazım mesela 5 tane 0-3 5 tane 3-6 yeter mi bodyler ve alt üst için ??

Bana magnezyum vermedi canım hala içmiyorum kombine vitamin hapımın içinde var
ekstra kalsiyum decavit ve omega alıyorum hergün dedi
Bende içmiyordum magnezyum vajinamda ağrı oluyor deyince başladı.belli bir zamanda ağrı olmasada baslanıyormuş aslında doktor sana başlatmamışmıydık dedi:))) sende bir sor canım sonra ağrıların olmasın

Galiba sundan canim 10 seneden sonra istersen gene sakliyolar fakat etkinligi gitgide azaliyomus kordon kaninin.o yuzden diye acikladilar ama istersen sakliyolar.

Abla da aldım kullanmadım dedi benimde listede var alırım sanırım kullanmazsam kalsın

Kızlar endokrin üç ve altı aylık total şekerimi görebileceği iki tahlil daha istemiş. Yarın vereceğim kan öğleden sonra çıkınca hastada gelsin anlatayım yapması gerekenleri demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…