Küçük parçalar olabilir canım ama alt üst pijema badi gibi şeyleri pazar şeyi gibi biraz etikeleri falan haşır huşur baskıları boyalı
Hani zaten etiketli giydirmem ama özensiz onu demek istiyorum
Müslin örtülerini aldım bende ağız mendillerini aldım yine müslin onlar güzel gibi ama kıyafetler beğenmedim
Benim sormak istediğim başka bişey var yan yatış yastığı reflü yastığı almak gerekiyor dimi çocuk sürekli kafasının üstüne mi yatıcak? Bi ablayla konuştum aldım kullanmıyorum falan dedi de
Benim sormak istediğim başka bişey var yan yatış yastığı reflü yastığı almak gerekiyor dimi çocuk sürekli kafasının üstüne mi yatıcak? Bi ablayla konuştum aldım kullanmıyorum falan dedi de
Benim bi arkadaşım şu reflü yatakları var ya happnest mi ne ondan önerdi içinde destek yan yatışı da var
Kararsızım ama çok gerekliymiş gibi anlattı kız
Kızımda o yan yatış yastığından almıştım kullanmadım hiç ben
Kızlar sanırım 2 güne kadar böyle devam ederse insuline başlayacakmışım. Sadece dietle kesin geçer diyen arklar vardı? ama diete rağmen ve ilaç almama rağmen sabah açlık değerlerim yüksek çıkıyor. tokluklarım da hep iyi. Bu insuline rağmen bebekler iri mi doğuyor?
Kaç çıkıyor canım açlık ortalama? Benim 119 a kadar çıkabiliyor tokluklarda problem yok benimde insülin başlanmadı.ama 100 de çıktığı oluyor 104 de .insülinde bebekler iri doğuyor diyorlar ama diyetle olmuyorsada insülinden çok korkma ilaç kullanmakdan daha iyi.birde senin ikiz ikizler genelde düşük kilolu doğuyorlar o yüzden iri olmayabilirler
Bende içmiyordum magnezyum vajinamda ağrı oluyor deyince başladı.belli bir zamanda ağrı olmasada baslanıyormuş aslında doktor sana başlatmamışmıydık dedi:))) sende bir sor canım sonra ağrıların olmasın
kızlar tünaydın ya 3 gündür göbeğimin sağ tarafında bir noktada gerilme gibi bir his var şiddetli ve sürekli değil ama rahatsız ediyor tabi sizce neden olabilir ?
Baktığım 2-3 firmadada 10 sene saklama koşulu vardı farklı bi firma varsa arkadaşlar söylesin banada bulan duyan saçma geldi Allah korusun 10 sene sonra olsa nolcak ?
İşte bağışı araştırcam belki doğumdan hemen sonra birinin bi çocuğun bebeğin hayatı kurtulur diye o daha mantıklı geldi
Benim bi arkadaşım şu reflü yatakları var ya happnest mi ne ondan önerdi içinde destek yan yatışı da var
Kararsızım ama çok gerekliymiş gibi anlattı kız
Kızımda o yan yatış yastığından almıştım kullanmadım hiç ben
Bende içmiyordum magnezyum vajinamda ağrı oluyor deyince başladı.belli bir zamanda ağrı olmasada baslanıyormuş aslında doktor sana başlatmamışmıydık dedi:))) sende bir sor canım sonra ağrıların olmasın
Kızlar endokrin üç ve altı aylık total şekerimi görebileceği iki tahlil daha istemiş. Yarın vereceğim kan öğleden sonra çıkınca hastada gelsin anlatayım yapması gerekenleri demiş