İnterntten bebek kıyafetlerini almayı düşünmüyorumay karar vermek çok zor acemi olunca bilemiyorsun bir aklım da e-bebekten gidip topluca al en iyisi diyor
HBA1C bana da yapılacak oKızlar endokrin üç ve altı aylık total şekerimi görebileceği iki tahlil daha istemiş. Yarın vereceğim kan öğleden sonra çıkınca hastada gelsin anlatayım yapması gerekenleri demiş
Ben cok aldim ama belli markalardan yanu kaliteli olduklarini bildiklerimden aliyorum internettenİnterntten bebek kıyafetlerini almayı düşünmüyorum
Mağazadan dokunup öyle almak istiyorum
Bebeklerin derileri çok hassas bu yüzden
Çok sevindim canım, içim rahatladı. doktoru da aradım sordum o da öyle dedi. İnsulinle bebeklerde şekerin “ş” si olmaz bebekte, iri de olmaz dedi...Annem kardeşimde 3 ay insülin kulandı. Biraz erken geldi öyle iri bebek değildi. Aksine baya zayıftı. Illa iri bebek olacak diye birşey yok
Tabi marka olunca ayrı... istediğin gibi çıktıysa sorun yokBen cok aldim ama belli markalardan yanu kaliteli olduklarini bildiklerimden aliyorum internetten
HBA1C bana da yapılacak o
Cuma gunu çok merak ediyorum insülin kullanacakmıyım diye
Canım çok güzel bayıldımKızlar bu da kapı süsüm:) bugün biraz daha keyfim yerine geldi, bu şeker olayı biraz germişti beni..
Eki Görüntüle 2251107
Canım benim doktor açlık için 92 üstü istemiyor, hadi 95 bi derece. Benim de max 110 çıkıyor yada 88-100 arası. Yarın bir doktora daha gideceğim. Yarınki doktorun ismi pro. Metin özata, ondan umutluyum iyi doktor diye. Yarın paylaşırım daKaç çıkıyor canım açlık ortalama? Benim 119 a kadar çıkabiliyor tokluklarda problem yok benimde insülin başlanmadı.ama 100 de çıktığı oluyor 104 de .insülinde bebekler iri doğuyor diyorlar ama diyetle olmuyorsada insülinden çok korkma ilaç kullanmakdan daha iyi.birde senin ikiz ikizler genelde düşük kilolu doğuyorlar o yüzden iri olmayabilirler
HbA1c testidir canım. Bende haftaya pzt gidicem endokrinciyeKızlar endokrin üç ve altı aylık total şekerimi görebileceği iki tahlil daha istemiş. Yarın vereceğim kan öğleden sonra çıkınca hastada gelsin anlatayım yapması gerekenleri demiş
Evet canım özellikle tiroitte metin hoca çok iyi. Güzel haberlerle gel inşCanım benim doktor açlık için 92 üstü istemiyor, hadi 95 bi derece. Benim de max 110 çıkıyor yada 88-100 arası. Yarın bir doktora daha gideceğim. Yarınki doktorun ismi pro. Metin özata, ondan umutluyum iyi doktor diye. Yarın paylaşırım da
Eki Görüntüle 2251111
Benden de istendi canım. Maalesef ikizlerde şeker çıkma olasılığı daha yüksek ama inş sende çıkmaz canım. Ama hiçbirşey de çözümsüz değil...Kızlar endokrin üç ve altı aylık total şekerimi görebileceği iki tahlil daha istemiş. Yarın vereceğim kan öğleden sonra çıkınca hastada gelsin anlatayım yapması gerekenleri demiş
Saol canım, benim de kafam rahatlasın, soru işaretim kalmaz en azından.Evet canım özellikle tiroitte metin hoca çok iyi. Güzel haberlerle gel inş
Ben yan yatış yastıgı almıstım uzunca bır sure de kullandım canım. Kafasının ustune derken yastıksız yatması gerekiyor 2 yasına kadar onu mu dıyorsunBenim sormak istediğim başka bişey var yan yatış yastığı reflü yastığı almak gerekiyor dimi çocuk sürekli kafasının üstüne mi yatıcak? Bi ablayla konuştum aldım kullanmıyorum falan dedi de
Git bakalım canım ne diyecek .benim kadın doğumda başta bana 95 i geçmemesi lazım demişti endokrine git dedi gittim o başlamadı dahiliye gittim o da başlamadı insülinlik değil diye k.d doktoruma söyledim böyle diyorlar diye şimdi oda insüline gerek yok diyor ama diyetine devam diyor.ekmek yiyormusun?Canım benim doktor açlık için 92 üstü istemiyor, hadi 95 bi derece. Benim de max 110 çıkıyor yada 88-100 arası. Yarın bir doktora daha gideceğim. Yarınki doktorun ismi pro. Metin özata, ondan umutluyum iyi doktor diye. Yarın paylaşırım da
Eki Görüntüle 2251111
Canım aslında goreceli biraz.Sık sık degıstırmen gerekebılır.Her seferinde yıka kurut ütüle kaldır vakit işi. Ben cok cok alıp hepsi kirlenince yıkama taraftarıyım. Ikı gunde bir yıka kurut utule katla kaldır yapmak var haftada 1 yapmak var o hesapKızlar ilk etapta hangi kıyafetten kaçar tane almak lazım mesela 5 tane 0-3 5 tane 3-6 yeter mi bodyler ve alt üst için ??
Çok tatlıKızlar bu da kapı süsüm:) bugün biraz daha keyfim yerine geldi, bu şeker olayı biraz germişti beni..
Eki Görüntüle 2251107
Sırt üstü yani canımBen yan yatış yastıgı almıstım uzunca bır sure de kullandım canım. Kafasının ustune derken yastıksız yatması gerekiyor 2 yasına kadar onu mu dıyorsun
Ben mağaza da bakmıştım dokunmuştum ama almadım sonra sitelerine girip almaya niteylenince baktım indirimde öylece almış bulundum. Ben artık kiyafet almam olanlari kullandiktan sonra yenilerini alırımİnterntten bebek kıyafetlerini almayı düşünmüyorum
Mağazadan dokunup öyle almak istiyorum
Bebeklerin derileri çok hassas bu yüzden
Anladım canım haklısın başlangıç icin biraz alayım dunyaya geldiklerinde de alırız insallahCanım aslında goreceli biraz.Sık sık degıstırmen gerekebılır.Her seferinde yıka kurut ütüle kaldır vakit işi. Ben cok cok alıp hepsi kirlenince yıkama taraftarıyım. Ikı gunde bir yıka kurut utule katla kaldır yapmak var haftada 1 yapmak var o hesap
Çok güzelKızlar bu da kapı süsüm:) bugün biraz daha keyfim yerine geldi, bu şeker olayı biraz germişti beni..
Eki Görüntüle 2251107
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?