2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Annem kardeşimde 3 ay insülin kulandı. Biraz erken geldi öyle iri bebek değildi. Aksine baya zayıftı. Illa iri bebek olacak diye birşey yok
Çok sevindim canım, içim rahatladı. doktoru da aradım sordum o da öyle dedi. İnsulinle bebeklerde şekerin “ş” si olmaz bebekte, iri de olmaz dedi...

HBA1C bana da yapılacak o
Cuma gunu çok merak ediyorum insülin kullanacakmıyım diye
baya fazlayız gebelik şekeri çıkanlar olarak bakalım neler yaşayacağız
Kızlar bu da kapı süsüm:) bugün biraz daha keyfim yerine geldi, bu şeker olayı biraz germişti beni..
Eki Görüntüle 2251107
Canım çok güzel bayıldım benimde şekerim çıktı bu arada yarın öğreneceğim bakalım ne yapmam gerektiğini

Canım benim doktor açlık için 92 üstü istemiyor, hadi 95 bi derece. Benim de max 110 çıkıyor yada 88-100 arası. Yarın bir doktora daha gideceğim. Yarınki doktorun ismi pro. Metin özata, ondan umutluyum iyi doktor diye. Yarın paylaşırım da

Evet canım özellikle tiroitte metin hoca çok iyi. Güzel haberlerle gel inş

Kızlar endokrin üç ve altı aylık total şekerimi görebileceği iki tahlil daha istemiş. Yarın vereceğim kan öğleden sonra çıkınca hastada gelsin anlatayım yapması gerekenleri demiş
Benden de istendi canım. Maalesef ikizlerde şeker çıkma olasılığı daha yüksek ama inş sende çıkmaz canım. Ama hiçbirşey de çözümsüz değil...

Son düzenleme:
Ben yan yatış yastıgı almıstım uzunca bır sure de kullandım canım. Kafasının ustune derken yastıksız yatması gerekiyor 2 yasına kadar onu mu dıyorsun

Git bakalım canım ne diyecek .benim kadın doğumda başta bana 95 i geçmemesi lazım demişti endokrine git dedi gittim o başlamadı dahiliye gittim o da başlamadı insülinlik değil diye k.d doktoruma söyledim böyle diyorlar diye şimdi oda insüline gerek yok diyor ama diyetine devam diyor.ekmek yiyormusun?

Kızlar ilk etapta hangi kıyafetten kaçar tane almak lazım mesela 5 tane 0-3 5 tane 3-6 yeter mi bodyler ve alt üst için ??
Canım aslında goreceli biraz.Sık sık degıstırmen gerekebılır.Her seferinde yıka kurut ütüle kaldır vakit işi. Ben cok cok alıp hepsi kirlenince yıkama taraftarıyım. Ikı gunde bir yıka kurut utule katla kaldır yapmak var haftada 1 yapmak var o hesap

İnterntten bebek kıyafetlerini almayı düşünmüyorum
Mağazadan dokunup öyle almak istiyorum
Bebeklerin derileri çok hassas bu yüzden
Ben mağaza da bakmıştım dokunmuştum ama almadım sonra sitelerine girip almaya niteylenince baktım indirimde öylece almış bulundum. Ben artık kiyafet almam olanlari kullandiktan sonra yenilerini alırım

Anladım canım haklısın başlangıç icin biraz alayım dunyaya geldiklerinde de alırız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…