2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim de beslenme düzenim böyle canım yalnızca ara öğünler yok, leke için ne dediler gerçi şimdi diyetisyenden çıktıysan daha bakmamışlardır
Canım gittim muayene oldum çok şükür bebekler iyiymiş rahim ağzı aynı duruyor böyle giderse iyi dedi. Her ihtimale karşı proluton yaptır dedi tekrar Pazartesi. Hafif idrar yolu enfeksiyonu varmış ondan olabilir dedi

Yaa iyi şükür bebekler iyiymiş böyle böyle yüreğimiz ağzımızda son haftaları göreceğiz inşallah

Benim gaZın üzerine birde suyum arttı heralde, eğer bebek daha 25. Haftada kaburgama çıkmadıysa
Benim de suyum ust sınırdaymıs dahiliyeye yonlendırdı seker yuklemesi yaptırmadan takip edelim dedi.Kızımda da bu haftalarda suyum ust sınırdaydı sonra duzeldi. Aslında seker yoktu bende ama o zaman ciğergeliştirinin üstüne seker yüklemesi yapılınca fırlamıstı sonra 10 gun gunde 8 kez olcup gıttım. Endokrıncı seker yok celestone iğne ve aynı gun yapılan seker yuklemesi boyle etki etmiş demişti. Doktora da boyle anlattım ama yıne de takip edilsin dedi

Sabahları 1 yiyordum ekmeği diyetisyen iki ye deyince şekerim 130-150çıkıyor ben geri 1e düşeyim senin ikiz olduğu halde ne bulgur pilavi nede ekmek vermiş ana öğünlerde. İki gündür karnım iyice büyüdü kesin suyum arttı kilom aynı.
Ben 3 doktora gidiyorum 2 kadın doğumcu 1 perinatolog. Prof olan iki tanes illa yaptır deyince dün 2. Kez istemeyerek yaptırdım sonuç yüksek tabi. Perinatologa sordum yükleme yaptırınca suyum artmayacakmı diye, bigünlük şekerle hemen artmaz sen dietine dikkat et dedi. Yani illa kanıta ne gerek vardıysa suyum fazla işte.
Kontrollerde en derin cep ölçümünü sor canım ben hep öyle yapıyorum bir önceki ölçümle kıyaslıyorum artmış mı artmamış mı diye. Mesela üst sınır 8 olması lazımmış benim 22. Haftada 7.8 çıktı 25. Haftada 8.6 yani sınırıda geçmişim. En azından kıyas yapabiliyorum böyle.

Günay

Ayyy 3.ay mi:) ben baya geç kalmışım desene:)) tamam canım çok sag ol
Canım ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri yapıyorum ama maalesef çatladım:))) yani bence genetik. Yağlarla falan şiddetini azaltıyoruz belki.

Bugün benimki bir tekme attı aman allahım maşallah ama yani kasıklarımda hissettim yani. Tehlikenin farkında mısınız güçleniyorlarrrrr

Canım ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri yapıyorum ama maalesef çatladım:))) yani bence genetik. Yağlarla falan şiddetini azaltıyoruz belki.

Evet genetigin etkisi fazla:) valla ben çatladiysam da göremedim bı an önce kullanan iyi olacak, sen ne kullaniyosun canim

Canım dedi ki şekerini normal sınırlara bir çekelim o sebeple sadece bir dilim ekmek o da kahvaltıda dedi. İki hafta sonra kontrol verdi. Bakalım şekerim düzene girecek mi. Birde aklıma ne geldi bana celeston yapılmıştı ya iki hafta önce ondan da yüksek çıkmış olabilir mi ki ya steroid sonuçta
Birşeyin çıkmamasına çok sevindim canım geçmiş olsun
Sağol canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…