2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Celestone sekeri yukseltiyor ama tek basına cok yukseltmıyormus. Etkisi 2 gun suruyor yukseltse bıle.Endokrin uzmanı boyle soylemıstı. Bana celestone vurulduğu gun yukleme yapılmıstı. O yuzden yuksek cıkmıstı. Endokrınde 10 gun takip ettik.Normal cıktı sekerim.

Kızımda da bu haftalar aynı bu sekılde ust sınırda demişlerdi. O zaman da sekerim cıkmamıstı.Şimdi yone aynı haftalarda aynı sey. Sekerim oldugunu sanmıyorum cunku tokluk bıle 90ı gormuyor.Doktorum da patolojik değil dedi yani cok da uzerınde durmaya gerek yok gibi konusu. Sanırım ne olur ne olmaz dıye soylemek istedi.Karbonhidrat agırlıklı mi beslenıyorsun dedi. Oysa neredeyse karbonhidrat hiç yok. Hep et tavuk köfte vs yiyorum. Sebze bile nadir. Meyve sıkıyoruz katı meyve sıkacagıyla gunde en fazla bir buyuk bardak içiyorum belki o etkılıyordur. Bence sekeri oldugu bilinen birine yapılması su acıdan sakıncalı olabilir.Örneğin senin sekerin zaten yuksek diyelim 200 bir de o yukleme cıkarsa sekerini aniden 300 400 e baya sıkıntı verir. Babam seker hastası sekeri bir donem 400 falan oluyordu. Cok kotu bir sey.Damardaki kan atkısını etkiliyor sonucta e bebekte kanla besleniyor. Bu yuzden tekrarlanması yanlıs bence

O başka biseyde olabilir canım yalancı doğum sancısı biraz daha farklı sanırım dikkat et anı hareket etmeye gelmiyor artık bı anda ağrı saplanıyor
Evet dün misafirlerim vardı .yorulmadıgımı düşünüyordum ama farketmeden yorulmusum Demekki:) sagol canım

Bana iki hafta oldu yapılalıpk bir etkisi kapmamıştır

Evet canım celestone çıkarıyor ama sana oldu bi süre. Şimdi aklıma ne geldi celestone erkenden vurulunca bebeğin akciğer gelişimi acaba daha mı çabuk olmuştur yoksa doğum olabilir diye bir sürelik etkisi mi var celestone’un?

Kızlar karnım yanlamasına şişiyor :)
Kız olduğu için mi acaba
Tekmeleri hep yanlarda hissediyorum:)

Canım ben celestonun dogumdan en az 24 saat once yapılmış olması gerektıgını bılıyorum.Akciğerlerin solunum yapabilmesi için sürfaktan sentezlemesi lazım. Sürfaktan en erken 32. haftada sentezlenmeye baslıyor. Celestone bu surfaktanın sentezlenmesine yarıyor.Etkısının en fazla 48 saat surdugunu ogrenmıstım vuruldugum donem.

Canım 24. Haftada akciğer gelişimi başlıyormuş o sebeple erken Doğum riskine karşı yaptırdı drum. Birde 28veya 30 da yaparız duruma göre dedi.

Kizlar. Seker olcumu yapanlar. 1 saat toklukta ust sinir kacti 140 miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…