Canım dediğim gibi son iki gündür sürekli yüksek Geçen Cuma insüline başladım başlarda düzenliydi, diyete çok dikkat ediyorum ama yüksek seyrediyor, insülini sabah akşam 3er doz yapıyorum, dün dr eğer bu şekilde yüksek devam ederse öğlen yemeğinden önce de yapmalısın dedi birkaç gün daha bakıcaz duruma göre öğlende yapabilirim.. kan değerlerimde ciddi düşüş var açlıktan tansiyonum düşüyor dışarıya çıkamıyorum hareketsizlikten yükseliyor galiba yada haftalar ilerledikçe şeker yükseliyor bilemiyorum, Salı randevum var kendi doktorumla ayrıntılı görüşeceğim
burun kanaması dişeti kanaması bu hafta bendede bunlar başladı
her hafta bişeyler bişeyler
bu şikayetleri yaşayanlar doktorunuza sordunuz mu?
ilaç vs bişey verdi mi bunun için ?
3.aydan sonra kullanmaya başladım canım,bir şişe bitti 2.şişeye geçtim hergün düzenli olarak göbek ve basen bölgeme 5 dk masaj yaparak sürüyorum gece yatmadan yada gündüz farketmez. Ama duş aldığım zaman banyo sonrası kullanıyorum
3.aydan sonra kullanmaya başladım canım,bir şişe bitti 2.şişeye geçtim hergün düzenli olarak göbek ve basen bölgeme 5 dk masaj yaparak sürüyorum gece yatmadan yada gündüz farketmez. Ama duş aldığım zaman banyo sonrası kullanıyorum
burun kanaması dişeti kanaması bu hafta bendede bunlar başladı
her hafta bişeyler bişeyler
bu şikayetleri yaşayanlar doktorunuza sordunuz mu?
ilaç vs bişey verdi mi bunun için ?