2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nasıl yani insulinle daha çok mı arttı canım, aynı şeyleri mi yiyorsun? Haftalar arttıkça belki yetmiyor mu acaba aynı dozlar? Off
Canım dediğim gibi son iki gündür sürekli yüksek Geçen Cuma insüline başladım başlarda düzenliydi, diyete çok dikkat ediyorum ama yüksek seyrediyor, insülini sabah akşam 3er doz yapıyorum, dün dr eğer bu şekilde yüksek devam ederse öğlen yemeğinden önce de yapmalısın dedi birkaç gün daha bakıcaz duruma göre öğlende yapabilirim.. kan değerlerimde ciddi düşüş var açlıktan tansiyonum düşüyor dışarıya çıkamıyorum hareketsizlikten yükseliyor galiba yada haftalar ilerledikçe şeker yükseliyor bilemiyorum, Salı randevum var kendi doktorumla ayrıntılı görüşeceğim

burun kanaması dişeti kanaması bu hafta bendede bunlar başladı
her hafta bişeyler bişeyler
bu şikayetleri yaşayanlar doktorunuza sordunuz mu?
ilaç vs bişey verdi mi bunun için ?

Kızlar dün endokrine gittim
Sonuç
Açlık: 103
I.Saat Tokluk :99
II.Saat Tokluk :90
Sizce nasıl
HBA1C : 5,2

kızlar bu ilacı kullananız var mı
doktorum bu sefer bunu iç dedi diğerini bıraktırdı

Eklentiler

• EA9433D8-AA28-4AC0-8511-A75FB7E416F4.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 31
Nasıl kullaniyosun canım, günde kaç defa suruyosun? Ve ne zamandır kullaniyosun

3.aydan sonra kullanmaya başladım canım,bir şişe bitti 2.şişeye geçtim hergün düzenli olarak göbek ve basen bölgeme 5 dk masaj yaparak sürüyorum gece yatmadan yada gündüz farketmez. Ama duş aldığım zaman banyo sonrası kullanıyorum

Günay

Ayyy 3.ay mi:) ben baya geç kalmışım desene:)) tamam canım çok sag ol

burun kanaması dişeti kanaması bu hafta bendede bunlar başladı
her hafta bişeyler bişeyler
bu şikayetleri yaşayanlar doktorunuza sordunuz mu?
ilaç vs bişey verdi mi bunun için ?

Benim randevum 8 nisanda canım.Ancak o zaman soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…