2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet ya surfaktan olmazsa akciğerlerin nemli olması sağlanamaz ve büzüşüp kalır. Oyuzden alveoler üretene kadar ins kimse doğum yapmasin.

Saye- cim geçmiş olsun kendini yorma canım. Benim de 2 gundur bir hareket hissetmeme durumu var neden bilmiyorum arada kıpırtı oluyor ama ona da emin olamıyorum.

Saye- cim geçmiş olsun kendini yorma canım. Benim de 2 gundur bir hareket hissetmeme durumu var neden bilmiyorum arada kıpırtı oluyor ama ona da emin olamıyorum.
Sağol canım yatıyorum inanki bilmiyorum neden böyle oluyor. Yemek yiyip soluna yat bakalım canım belki nazlanıyordur

Evet genetigin etkisi fazla:) valla ben çatladiysam da göremedim bı an önce kullanan iyi olacak, sen ne kullaniyosun canim
Ben sprey özellikli bitmiş bir deodorant şişesine zeytinyağı ve badem yağı karıştırdım sabahları vazelinle beraber onu sürüyorum. Akşamları da lierac çatlak kremi. Bazen kako yağı da sürüyorum ama o katı olduğu için her zaman zor geliyor sürmek :))

Benımki de böyle bu hafta çok az hareket ediyor
Çok ayakta kaldığım için mi acaba
Canım yorulduğun in olabilir belki dediğin gibi bazen böyle az hissettiğim oluyor ama hiç hissetmemek gün içinde problem olur.

Canım çatladığunı nasıl anlıyosun oralar beyaz sedef gibi çizgi öizgimi yoksa pembe kılcal damar gibi mi

Google amcaya hamilelik çatlağı yazınca çıkıyor canım.Görüntüler çok gıcık ama zamanla rengini kaybediyor beyazlasiyor.Insallah sizde olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…