Valla canım direk kıza böyle dediler özel olsa dicem para ama devletti120 kiloyla normal doğum yapan biliyorum ona ndn öyle demişler
Devletti canım belki bebeğin hayatını riske atmak istememiş olabilirler şeker de vardı diyet yapıyordu hattaÖzel hastanemiydi cnm belki ondandırbbm ablam ilk doğumu sezeryan ikinciyi 90 kg olmasına rağmen bi sıkıntı olmadığı için normal yaptı biraz doktorla hastaneyle alakalı cnm sanirim
Canim benim doktor kiloya takik.diyo ki aldigin her fazla kilo dogumu bi saat uzatir.ya soyle hamileyim diye rahatca kilo alabilirim gibi hissedemedim bu yuzden.demek ki kilo alinsada normal dogum yapiliyo.dogumun kac saat surmustuCnm aşırı olmadiktan sonra doğumda bi sıkıntı olmuyo bende senle aynı boydayım 85 ile doğuma girmiştim bende normal dogum çok şükür bi sıkıntı olmadı zaten kilolar çok cabuk gidiyo 4 ay içinde 58- 60 a düşmüştüm bende o yüzden çok sıkmıyorum kendimi yiyordum cnm ne isterse 74 kilo oldum şimdiden yine çıkarım 85 lere
Kizlar bisey sorucam.bebeklerimise ilk aylar icin ilgilerini cekici ve egitici neler alabiliriz? Oyuncak kartlar donence bu gibi seylerden bilgisi tavsiyesi olanlar var mi?
Olabilir cnm evetDevletti canım belki bebeğin hayatını riske atmak istememiş olabilirler şeker de vardı diyet yapıyordu hatta
Bunlari duymam iyi oluyor canim sizin gibi tecrubeli annelerden.sanirim bende de ayni psikoloji var.aman su oyuncagida aliyim bu kartlarida ogretiyim.onu yapamadim eksik kaldi gelisimi gibi hep biseyleri takan biri olunca bende oyle olucam sanirim.Ilk üç ay bebek dünyaya adapte olmaya çalışıyor ve en çok ihtiyaç duyduğu şey bence güven ve sakin ortam . Zaten ilk başlarda anne baba da yeni düzene yeni hayata alışmaya çalıştığı için biraz kaos oluyor. Yanı illa bir şey öğreticem diye kendini zorlarsan çok yıpranırsın. Ben bu sebeple depresyona girmiştim. Sürekli onun için bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüp durduğum için ve bir yandan eski rahat hayatımı özlediğim için... hep kendini eksik hissetmek, hep suclamak... off ne zor gunlerdi. Simdiki aklım olsa anı yaşardım. Hicbir sey icin kendimi suclamazdim
Benim kızım 18 aylıkken konuşuyordu, 26 aylık videoları var bize masal anlatiyo :)
Ve inan yaptığım tek şey, onunla bol bol sohbet etmek, ten teması kurmak vs. Çalışıyordum bu arada annemle ablam birlikte baktılar. Kalabalık ailede sürekli doğru iletişim halindeydi birileriyle. Dolayısıyla bu da onun dil gelişimine önemli katkı sundu
Sonrasında ise bazı şeyleri çocuk kendisi belirliyor. Meraklı sorular, farklı ilgi alanlar vs hepsi zamanla oturuyor. Çocuklar bize anneliği öğretiyo:)
Canim ilk doğumum biraz sürmüştü akşam 8 de yattım hastaneye sabah 8 de oldu ama aşırı sanci 6 saat kadar ama 2. De de aynı kilolardaydim çok sancim 2 saat falandır ilk dogum biraz daha zor vücut açılmadığı içinCanim benim doktor kiloya takik.diyo ki aldigin her fazla kilo dogumu bi saat uzatir.ya soyle hamileyim diye rahatca kilo alabilirim gibi hissedemedim bu yuzden.demek ki kilo alinsada normal dogum yapiliyo.dogumun kac saat surmustu
Nasıl yapıcak sın gerçektenAllah yardımcın olsun canım
Bu kilo olayı
Son aylarda 4 ayda 4 kilo zor gibi valla Allah yardımcın olsun.
Hayır canım bebeği 3600 Dü çatısı da müsaitti anne kilosundan dolayı sezeryan dedilerKiloyla alakalı olsa tüm zayıflar normal dogum yapardi heralde. Bebeğin kilosu çoksa ve annenin çatısı buna müsait değilse direkt sezeryana yönlendirirler genelde
Bebek zaten haftada 100 gr alıyor son haftalarda 250 gr alacak ee bunu suyu plesantası imkansız yani bencede insafı yokmuş o diyetisyeninValla 4 kg mümkün değil, diyetisyen istedide nolcak bilmiyorum
Bunlari duymam iyi oluyor canim sizin gibi tecrubeli annelerden.sanirim bende de ayni psikoloji var.aman su oyuncagida aliyim bu kartlarida ogretiyim.onu yapamadim eksik kaldi gelisimi gibi hep biseyleri takan biri olunca bende oyle olucam sanirim.
Yok kıza direk sen normal yapamazsın kilodan dolayı dediler canım sezeryan günü verdiler çatı muyanesi vs Bi sıkıntı yoktu
Canım beklemen iyi. Vücut emiyorKızlar yağ sürdükten 3-5 dk sonra giyiniyorum acaba faydası oluyor mudur bu şekilde kafama takıldı hep kıyafetler mı emiyor yağı
Kızlar baston tarzı bebek arabası düşünenler kanz indirimde 700 tlye düşmüş yorumları çok iyi araştırmıştım baya kraftla gidip geliyoruz sanırım alıcam
Canım o diyetle duruyordu suyu fazlaydı şekeri vardı belki bebeği tehlikeye atmak istemediler bilemiyorum ama kilon var normal doğum riskini göze alamayız dedi 2018de doğum yaptıOnu hangi doktor demiş.Bizzat karşı komşum ve arkadaşım 105 kilo ile çatır çatır normal doğurdu.Hic bi dr ne bu kilo doğuramazsin falan demedi.
Canım bu tam istediğin gibi hafif baston mu bilemedim https://www.babymall.com.tr/urun/ka...q8UxnpyUoj1_Ynva8EjMDKSMlr_mBDShoCbUgQAvD_BwEBenim normal bebek arabam kanz memnunum ondan 4 sene tepe tepe kullandık.Ikinci oglusu da büyütür ama yine de bi tane hafif baston istiyorum bende.
Bu arabanın tek eksiği çift yön olmaması. Yoksa almayı düşünürdüm.Canım bu tam istediğin gibi hafif baston mu bilemedim https://www.babymall.com.tr/urun/ka...q8UxnpyUoj1_Ynva8EjMDKSMlr_mBDShoCbUgQAvD_BwE
Yenidoğan uyumlu
Maclarende indirim de bu daha hafif ama 6 aydan sonra kullanım Bi bak istersen
Maclaren M-02 Baston Bebek Arabası MCL-WG1T510252 | babymall.com.tr
Maclaren M-02 Baston Bebek Arabası MCL-WG1T510252 en avantajlı fiyatlarla Babymall'da, size özel avantajları yakalayınwww.babymall.com.tr
Ona takılmıyorum kiminle konuştuysam çocuk dış dünyaya ilgili oluyor keşfetmeye çalışıyor daha çok seviyor dedi canım tabi bilemem zorlamaz sanırım o konuBu arabanın tek eksiği çift yön olmaması. Yoksa almayı düşünürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?