2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım o diyetle duruyordu suyu fazlaydı şekeri vardı belki bebeği tehlikeye atmak istemediler bilemiyorum ama kilon var normal doğum riskini göze alamayız dedi 2018de doğum yaptı

Zira mutlaka birşey vardır canım.Anneyi ve bebegi riske atmamislardir.Butun zayıfların normal doğurması lazım öyle olsa.

Zira mutlaka birşey vardır canım.Anneyi ve bebegi riske atmamislardir.Butun zayıfların normal doğurması lazım öyle olsa.
Ama çatı darlığı net yoktu biliyorum hatta kızcağızın canını baya acıtmıştı doktoru
Bebekte çok kilolu doğmadı o an karar verilen bişey değildi tarih verildi
Yoksa dicem ki kalp atışı yavaşladı açılması olmadı vs

Ona takılmıyorum kiminle konuştuysam çocuk dış dünyaya ilgili oluyor keşfetmeye çalışıyor daha çok seviyor dedi canım tabi bilemem zorlamaz sanırım o konu

Canım çift yönlü olması güzel ve avantajlı bi özellik.Uyanikken izliyor etrafı ama uyurken kendine dönük olması ya da güneş çok fazla geliyorsa kendine doğru gölgeye çevirmen gerekiyor.Bebekken kusma durumları oluyor anında görüp müdahale edebilirsin çocuğun seni görmek kendini güvende hissetmek isteyebilir vs.vs...

İlginç canım bilemiyorum hayırlısı öyle imiş diyelim.

İlk etapta sanırım oto koltuğuyla taşırım zaten diye düşünüyorum
Çift yönlü arabalar içinde içime sinen olmadı Malesef hep ağır tekerlekleri sıkıntılı yorumu en güzel olan Bi cabin var bide bu
O yüzden o özelliğe takılamicam galiba
Travel almak hiiiç istemiyorum canım ya

kızlar kan değerleriniz kaç? benim 9 muş aylardır takviye kullanmama rağmen bu şekilde. Kullanmasaydım ne olurdu Allah bilir.

Baston arabalardan alcak olsam bu cok guzel hafif ve minicik bunu dusunurdum.ben 10 kilo bisey aldim bakalim iyi mi ettim kotu mu ettim heveslendim aldim artik

Yaaa bu saatte ishal ve kusma ile uyandım.Nasil bir sancı girdi karnıma anlatamam. İlk gaz sancısı zannettim.Duş alıp uyumuştum.Üşüttüm sanırım dedim.Sonra ağrı şiddetlendi ve ishal başladı.Sonra fena halde kusma.Rahatladim ama gel de uyu şimdi.Bebek hareket ediyor.Nasıl korktum nasıl anlatılmaz.Sebebi ne olabilir ki şimdi bunun?Hayatımda çok nadiren ishal,kabız vs durumlar yaşarım.Sabaha kadar geçmezse doğum hastanesi aciline gidicem artık.Seçim dolayısı ile acillerde kapalı olmaz sanırım.

Aciller kapalı olmaz canım. Acaba gıda zehirlenmesi gibi bir şey mi. Devam ederse görün mutlaka. Bol bol su iç su an zaten bu durumda acile gitsen orada da sıvı takviyesi serum yaparlar buyuk ıhtımalle.Bebegın hareketli olduguna gore telasa kapılma canım gecmiş olsun cok

evet omega 3 yazıyo
sendekini nasıl içiyosun sen ?

Ben kullanıyorum cnm. Fotoğrafını yolladığın hap, emzirme dönemi için olan hap.
Aynı markanın hamile kalma döneminde, hamilelik döneminde ve emzirme dönemi için ayrı ayrı hapları var.
Hamilelik döneminde, Meylen’in kullandığı hap yeterli aslında. Seninki de aynı hap, extra olarak balık yağı hapın var.
Ben de Meylen ile aynı ilacı içiyorum. Balık yağım ayrı marka olduğu için ikili olanı almadım..

Çok sağol canım şükür ki bebek hareketli.Şu an iyiyim.Midemde yanma var üşütmüşüm gibi.Aksam yemeğinde kıymalı kabak yemeği,pirinç pilavı,salata yedim.Yemekten 1 saat sonra siyah cay ictim.Saat 22 civarı 5-6 çilek ve yarım muz yedim.Bunlarla gıda zehirlenmesi olur mu bilmem.Meyve ve sebzeleri,yeşillikleri de baya iyi yıkarım.3 defa falan çok pimpirikliyim o konuda.Bilemedim yani.Şok oldum.Hamileliğimin başından beri ilk defa büyük korku yaşadım.Allah kimseye yaşatmasın.

İyi geceler hepinize..
Biz bu gece saatleri ileri alıyoruz..
Ve yarın Anneler günü burada.
Sizin de seçim günü.
Hayırlara vesile olur inşallah..
Ara ara okudum ama sık giremiyorum die pek alıntı yapamadım..
Bebişlerinize ve biricik annelerine tatlı geceler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…