- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
bana bunu verdi doğum sonrasında da devam edersin dedi ama nasıl içeceğimi söylemediBen kullanıyorum cnm. Fotoğrafını yolladığın hap, emzirme dönemi için olan hap.
Aynı markanın hamile kalma döneminde, hamilelik döneminde ve emzirme dönemi için ayrı ayrı hapları var.
Hamilelik döneminde, Meylen’in kullandığı hap yeterli aslında. Seninki de aynı hap, extra olarak balık yağı hapın var.
Ben de Meylen ile aynı ilacı içiyorum. Balık yağım ayrı marka olduğu için ikili olanı almadım..
Onu hesaplama hiç canım bence baslangic baz alCanım ben kusarak 3 kilo vermiştim onu hesaplayınca gözüm korkuyo
Cidden zor 4 kg ya ama az alanlarda oluyor belli olmaz belki hedefi yakalsrsinValla 4 kg mümkün değil, diyetisyen istedide nolcak bilmiyorum
Katılıyorum canım hatta rüzgara göre bile çevirmen gerekebiliyor ilk zamanlar kendine dönük olması en güzeliCanım çift yönlü olması güzel ve avantajlı bi özellik.Uyanikken izliyor etrafı ama uyurken kendine dönük olması ya da güneş çok fazla geliyorsa kendine doğru gölgeye çevirmen gerekiyor.Bebekken kusma durumları oluyor anında görüp müdahale edebilirsin çocuğun seni görmek kendini güvende hissetmek isteyebilir vs.vs...
Geçmiş olsun canım yediğin bişey mi rahatsız etti acabaYaaa bu saatte ishal ve kusma ile uyandım.Nasil bir sancı girdi karnıma anlatamam.İlk gaz sancısı zannettim.Duş alıp uyumuştum.Üşüttüm sanırım dedim.Sonra ağrı şiddetlendi ve ishal başladı.Sonra fena halde kusma.Rahatladim ama gel de uyu şimdi.Bebek hareket ediyor.Nasıl korktum nasıl anlatılmaz.Sebebi ne olabilir ki şimdi bunun?Hayatımda çok nadiren ishal,kabız vs durumlar yaşarım.Sabaha kadar geçmezse doğum hastanesi aciline gidicem artık.Seçim dolayısı ile acillerde kapalı olmaz sanırım.
Gıda zehirlenmesi olabilir mi? Geçmiş olsun, siddetlenirse bi acile gidin derim..Yaaa bu saatte ishal ve kusma ile uyandım.Nasil bir sancı girdi karnıma anlatamam.İlk gaz sancısı zannettim.Duş alıp uyumuştum.Üşüttüm sanırım dedim.Sonra ağrı şiddetlendi ve ishal başladı.Sonra fena halde kusma.Rahatladim ama gel de uyu şimdi.Bebek hareket ediyor.Nasıl korktum nasıl anlatılmaz.Sebebi ne olabilir ki şimdi bunun?Hayatımda çok nadiren ishal,kabız vs durumlar yaşarım.Sabaha kadar geçmezse doğum hastanesi aciline gidicem artık.Seçim dolayısı ile acillerde kapalı olmaz sanırım.
Hiç anlamıyorum kuzum nerde duruyor sağ tarafıma vuruyor hep. Hareketleri eskisi gibi değil,salı doktoruma soracagımHanımlar bebeği ters duran var mı? Bizim küçük hanım popo aşağıda devamlı aşağılari tekmeliyor, pozisyon da değiştirmiyor 4 haftadır sabit. Oğlum 17. haftadan itibaren hep baş aşağı duruyordu. Hiç vajinaya tekme filan hissetmezdim, ilk defa bunda yaşıyorum bunu, keyfi de yerinde. Gittikçe irilesiyorlar, korkuyorum ters pozisyonda kalacak diye
Geçen tlc de ağır yaşamlar dakiler simdi ne yapıyor diye program vardi. Kadın zayıflamıştı ama hala baya kiloluydu. Hamile kaldi ve doğuma giderken bile belli değildi kilodan hamile olduğu ve normal doğurduHayır canım bebeği 3600 Dü çatısı da müsaitti anne kilosundan dolayı sezeryan dediler
Canım 34 35e kadar yer buluyorsa dönebiliyorlar. Ama benimki yer bulamadı heralde oğlumu 38e kadar bekledik dönmedi. Mecbur sezeryan oldum.Hanımlar bebeği ters duran var mı? Bizim küçük hanım popo aşağıda devamlı aşağılari tekmeliyor, pozisyon da değiştirmiyor 4 haftadır sabit. Oğlum 17. haftadan itibaren hep baş aşağı duruyordu. Hiç vajinaya tekme filan hissetmezdim, ilk defa bunda yaşıyorum bunu, keyfi de yerinde. Gittikçe irilesiyorlar, korkuyorum ters pozisyonda kalacak diye
Aynen o kitapları yaladım yuttum hepsini ama her cocuk bir değil ve her cocuk gelişimi o kitaba göre gitmiyor. Mesela bizimki cani ne zaman isterse o zaman yaptı birşeyleri zorlasakta asla yapmadı. Doğuştan karakterli doğuyorlar.Işte ben öyleydim . Taa hamileliğimde evi kitapla doldurdum. Ve yapamadığım her şey için kendimi suçladım. Çok büyük bir hata etmişim
Halbuki her şeyi akışına bıraksam, doğal şekilde süreci yürütsem bebek zaten kendini neye hazir hissediyorsa mesaj veriyor, ve anne bu mesajlari bebegi tanidikca anliyo
Mesela 6. Aya kadar oturtmamam gerektiğine o kadar inanmıştım ki hafiften biri belini kırarak kucağına oturtsa rahatsız olurdum. Kızım 5 ayın içindeyken annem artik kızdı. Biz kaç çocuk buyuttuk sen saçmalıyorsun dedi ve kızımı oturtmaya başladı. Çünkü benim kızım oturmaya hazırdı, mesaj veriyormus vucud diliyle . Ben kabul etmiyordum
Aynı hafta doktora gittik, doktor da artik oturtabilirsin bebeğin hazır, demişti.
Yanı demem o ki, kitaplar, videolar, makaleler hepsi çok güzel ve öğretici. Ama en öğretici olanlar bebekler :). Onlara kulak vermek lazım ne istediklerini anlamak lazim. He bir de o kitapları okuyunca toplumdaki annelerin yaptıklarını hep yanlış görüyor insan o yüzden kimsenin sözünü dinlemiyo. Oysa tecrübe sahibi annelerimizin kayimvalidelerimizin arkadaşlarımızın deneyimleri o kadar değerli ki. Onlara da kulak vermek lazim
Benimde baya düşmüş. Unutmazsam günde 2 sefer alıyorum kan ilacınıkızlar kan değerleriniz kaç? benim 9 muş aylardır takviye kullanmama rağmen bu şekilde. Kullanmasaydım ne olurdu Allah bilir.
Ben 10. Haftamda yaşadım o durumu yabancı bir öğrencim farkli bir ülkeden hic yemedigim bir hurma getirmişti. Dayanamadım 2 tane yedim sonra gaz sancısı ve ishal perişan oldum yediğine de pişman oldum. Öyle değişik birşey yeriysen olabilir.Yaaa bu saatte ishal ve kusma ile uyandım.Nasil bir sancı girdi karnıma anlatamam.İlk gaz sancısı zannettim.Duş alıp uyumuştum.Üşüttüm sanırım dedim.Sonra ağrı şiddetlendi ve ishal başladı.Sonra fena halde kusma.Rahatladim ama gel de uyu şimdi.Bebek hareket ediyor.Nasıl korktum nasıl anlatılmaz.Sebebi ne olabilir ki şimdi bunun?Hayatımda çok nadiren ishal,kabız vs durumlar yaşarım.Sabaha kadar geçmezse doğum hastanesi aciline gidicem artık.Seçim dolayısı ile acillerde kapalı olmaz sanırım.
Çok geçmiş olsun, kabak barsaklarını çalıştırmış olabilir. Duşta da tansiyonun düştüyse ondan kusmuş olabilirsin. Şimdi nasılsınYaaa bu saatte ishal ve kusma ile uyandım.Nasil bir sancı girdi karnıma anlatamam.İlk gaz sancısı zannettim.Duş alıp uyumuştum.Üşüttüm sanırım dedim.Sonra ağrı şiddetlendi ve ishal başladı.Sonra fena halde kusma.Rahatladim ama gel de uyu şimdi.Bebek hareket ediyor.Nasıl korktum nasıl anlatılmaz.Sebebi ne olabilir ki şimdi bunun?Hayatımda çok nadiren ishal,kabız vs durumlar yaşarım.Sabaha kadar geçmezse doğum hastanesi aciline gidicem artık.Seçim dolayısı ile acillerde kapalı olmaz sanırım.
ay canım ben kullanıyorumda. Senin değerlerin çok normal kullanmadığın halde MaşaAllah :)kan ilacınıda kullanmıyorum kabızlık yapıyo diye
bende doktoruma danışıp ikiye çıkarmayı düşünüyorum canımBenimde baya düşmüş. Unutmazsam günde 2 sefer alıyorum kan ilacını
Bu kanzın arabasını burdaki bir mağazada görmüştük çok benziyordu yani sanırım aynısı. Kadın iki saniyede açtı kapattı aşırı rahat bir şekilde ve çok hafif bir arabaydı ben de düşünüyorum rahatlığı ve kolay açılıp kapanmasından dolayı. Sen bunu ikinci bir araba olarak mı düşündün canım baston demişsin de?Canım bu tam istediğin gibi hafif baston mu bilemedim https://www.babymall.com.tr/urun/ka...q8UxnpyUoj1_Ynva8EjMDKSMlr_mBDShoCbUgQAvD_BwE
Yenidoğan uyumlu
Maclarende indirim de bu daha hafif ama 6 aydan sonra kullanım Bi bak istersen
Maclaren M-02 Baston Bebek Arabası MCL-WG1T510252 | babymall.com.tr
Maclaren M-02 Baston Bebek Arabası MCL-WG1T510252 en avantajlı fiyatlarla Babymall'da, size özel avantajları yakalayınwww.babymall.com.tr
Benim suyum fazla ve polibim ve birde şekerim var üzerinekilo eklemeyelim diyorda bakalım ne kadar mümkün olacakCidden zor 4 kg ya ama az alanlarda oluyor belli olmaz belki hedefi yakalsrsin
Evet kız kardeşimde gebe 35 haftalık 9 kg aldı, bu ay hiç kilo almadı ama bebiş büyüyor. Birazda bünye meselesi galiba o hep 34-36bedendi ben 38-40laiyka son 3 ay az kilo almak mümkün, bu kişiden kişiye değişir hatta, bazı hamileler ikinci üç aylık dönemde fazla kilo alır, bazıları son üç aylık dönemde.. Benim önceki gebeligimde 5.6.aylar çok hızlı kilo almıştım, haftada bir kilo gibi, normal beslendiğim halde, hatta korktum son aylar yandım ben diye düşündüm, ama hiç de öyle olmadı son aylar ben kilo almadım bebek kilo aldı, tartıdaki artışlar hep bebeğin kilosuydu, bol hareket de etmistim normal doğum istiyordum hic hareketleri de kısıtlamayinca son üç ay çok rahatti benim aksine
Benimkide ters daha önce normal doğurdum şimdide normal isterim inş doğum zamanı dönmüş olurlarHanımlar bebeği ters duran var mı? Bizim küçük hanım popo aşağıda devamlı aşağılari tekmeliyor, pozisyon da değiştirmiyor 4 haftadır sabit. Oğlum 17. haftadan itibaren hep baş aşağı duruyordu. Hiç vajinaya tekme filan hissetmezdim, ilk defa bunda yaşıyorum bunu, keyfi de yerinde. Gittikçe irilesiyorlar, korkuyorum ters pozisyonda kalacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?