2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bana bunu verdi doğum sonrasında da devam edersin dedi ama nasıl içeceğimi söylemedi

Katılıyorum canım hatta rüzgara göre bile çevirmen gerekebiliyor ilk zamanlar kendine dönük olması en güzeli

Geçmiş olsun canım yediğin bişey mi rahatsız etti acaba

Gıda zehirlenmesi olabilir mi? Geçmiş olsun, siddetlenirse bi acile gidin derim..

laiyka son 3 ay az kilo almak mümkün, bu kişiden kişiye değişir hatta, bazı hamileler ikinci üç aylık dönemde fazla kilo alır, bazıları son üç aylık dönemde.. Benim önceki gebeligimde 5.6.aylar çok hızlı kilo almıştım, haftada bir kilo gibi, normal beslendiğim halde, hatta korktum son aylar yandım ben diye düşündüm, ama hiç de öyle olmadı son aylar ben kilo almadım bebek kilo aldı, tartıdaki artışlar hep bebeğin kilosuydu, bol hareket de etmistim normal doğum istiyordum hic hareketleri de kısıtlamayinca son üç ay çok rahatti benim aksine

Hanımlar bebeği ters duran var mı? Bizim küçük hanım popo aşağıda devamlı aşağılari tekmeliyor, pozisyon da değiştirmiyor 4 haftadır sabit. Oğlum 17. haftadan itibaren hep baş aşağı duruyordu. Hiç vajinaya tekme filan hissetmezdim, ilk defa bunda yaşıyorum bunu, keyfi de yerinde. Gittikçe irilesiyorlar, korkuyorum ters pozisyonda kalacak diye

Hiç anlamıyorum kuzum nerde duruyor sağ tarafıma vuruyor hep. Hareketleri eskisi gibi değil,salı doktoruma soracagım
Korkma sen değiştirir pozisyonunu

Hayır canım bebeği 3600 Dü çatısı da müsaitti anne kilosundan dolayı sezeryan dediler
Geçen tlc de ağır yaşamlar dakiler simdi ne yapıyor diye program vardi. Kadın zayıflamıştı ama hala baya kiloluydu. Hamile kaldi ve doğuma giderken bile belli değildi kilodan hamile olduğu ve normal doğurdu

Canım 34 35e kadar yer buluyorsa dönebiliyorlar. Ama benimki yer bulamadı heralde oğlumu 38e kadar bekledik dönmedi. Mecbur sezeryan oldum.

Aynen o kitapları yaladım yuttum hepsini ama her cocuk bir değil ve her cocuk gelişimi o kitaba göre gitmiyor. Mesela bizimki cani ne zaman isterse o zaman yaptı birşeyleri zorlasakta asla yapmadı. Doğuştan karakterli doğuyorlar.

Ben 10. Haftamda yaşadım o durumu yabancı bir öğrencim farkli bir ülkeden hic yemedigim bir hurma getirmişti. Dayanamadım 2 tane yedim sonra gaz sancısı ve ishal perişan oldum yediğine de pişman oldum. Öyle değişik birşey yeriysen olabilir.

Çok geçmiş olsun, kabak barsaklarını çalıştırmış olabilir. Duşta da tansiyonun düştüyse ondan kusmuş olabilirsin. Şimdi nasılsın

Bu kanzın arabasını burdaki bir mağazada görmüştük çok benziyordu yani sanırım aynısı. Kadın iki saniyede açtı kapattı aşırı rahat bir şekilde ve çok hafif bir arabaydı ben de düşünüyorum rahatlığı ve kolay açılıp kapanmasından dolayı. Sen bunu ikinci bir araba olarak mı düşündün canım baston demişsin de?

Cidden zor 4 kg ya ama az alanlarda oluyor belli olmaz belki hedefi yakalsrsin
Benim suyum fazla ve polibim ve birde şekerim var üzerinekilo eklemeyelim diyorda bakalım ne kadar mümkün olacak
Evet kız kardeşimde gebe 35 haftalık 9 kg aldı, bu ay hiç kilo almadı ama bebiş büyüyor. Birazda bünye meselesi galiba o hep 34-36bedendi ben 38-40
Benimkide ters daha önce normal doğurdum şimdide normal isterim inş doğum zamanı dönmüş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…