2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim bas asagı duruyor canım ama ben de vajinada tekme hıssedıyorum. Doktorum elleri ile yaptıgını soyledı.Usgde senn geldi hatta elleriyle yuzunu kapatıp actıkca asagılarda tekme hıssedıyordum. Ben de hep ayagı sanıyordum ama eliymiş. Belki de dönmüştür seninki de

Merhaba canım. Yok şu haftalarda bu konuda endişelenmemek lazımmış

Çok geçmiş olsun, kabak barsaklarını çalıştırmış olabilir. Duşta da tansiyonun düştüyse ondan kusmuş olabilirsin. Şimdi nasılsın
Saat beşten şimdiye kadar uyumuşum.Şimdi iyiyim canım.Midemde yanma var.Tansiyonum düşmemisti.Siddetli ishal ve sonrasında şiddetli kusma yaşadım.Hayatimda çok nadir yaşadığım birşey oldu.Hamilelikte de ilk defa oldu.Yine de acile gidip sebebini öğreneyim içim rahatlar.

Yok canım direk bunu kullanıcam yenidoğan dan itibaren kullanılıyo birde oto koltuğu alıcam bende gidip inceledim aşırı sevdim

Geçen tlc de ağır yaşamlar dakiler simdi ne yapıyor diye program vardi. Kadın zayıflamıştı ama hala baya kiloluydu. Hamile kaldi ve doğuma giderken bile belli değildi kilodan hamile olduğu ve normal doğurdu
Var demek mi kiloya rağmen normal doğuran o zaman korkmadan Bi 30 kilo daha alabilirim

Canım buna benzer ben de yaşamıştım 12.haftaydi galiba ve en son çocukken kustugumu hatırlıyorum. Sabahın beşindr kusmaya başlayıp Dr beklerken bile kustum çok kotuydum ve idrar yolu enfeksiyonu dediler, o sebep olurmuş. Çok şükür 1-2gunde ilaçla atlattım. Çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin

Canım ben de 1,69 boy ve 60 kiloyla kalmıştım şimdi 74 kiloyum:)))). Şimdilik biraz durdu ama dietten

Sağol canım.Hafif idrarda yanma hissettim sabah.Öğleden sonra Dr gidicem.Büyük ihtimal enfeksiyon benimde.

Hiç anlamıyorum kuzum nerde duruyor sağ tarafıma vuruyor hep. Hareketleri eskisi gibi değil,salı doktoruma soracagım
Korkma sen değiştirir pozisyonunu
İnşallah canım, yeri daralmadan degisse ne iyi olur, bazen sırtı dışa dönük oluyor belki iç tarafa tekmeliyorsa hissetmemen normaldir, dr a sorunca senin de için rahat eder ins.
Canım 34 35e kadar yer buluyorsa dönebiliyorlar. Ama benimki yer bulamadı heralde oğlumu 38e kadar bekledik dönmedi. Mecbur sezeryan oldum.
Ben de bundan korkuyorum. Suyu fazla yeri var su haftalar ama takıldı kaldı aynı tarafta, ters pozisyonda normal doğum riskli, ben de o riski göze alamam sanırım, inşallah gönlümüzdeki doğumlar nasip olur, sağlıkla kucağımiza aliriz..
Oğlanların kafa büyük yer cekimi ile baş aşağı pozisyonda rahat ediyorlar, bu kızda daha farklı doktora da 2-3 muayenede soruyorum baş yukarda duruyor. İnşallah döner canım..
Merhaba canım. Yok şu haftalarda bu konuda endişelenmemek lazımmış
Öyle diyorlar canım doğru diyorsun, bu azıcık inatçı sanki bayadır böyle durunca endişe ettim haftalarda azalıyor bakalım.. Sağlıklı olsunlar da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…