Benim bas asagı duruyor canım ama ben de vajinada tekme hıssedıyorum. Doktorum elleri ile yaptıgını soyledı.Usgde senn geldi hatta elleriyle yuzunu kapatıp actıkca asagılarda tekme hıssedıyordum. Ben de hep ayagı sanıyordum ama eliymiş. Belki de dönmüştür seninki deHanımlar bebeği ters duran var mı? Bizim küçük hanım popo aşağıda devamlı aşağılari tekmeliyor, pozisyon da değiştirmiyor 4 haftadır sabit. Oğlum 17. haftadan itibaren hep baş aşağı duruyordu. Hiç vajinaya tekme filan hissetmezdim, ilk defa bunda yaşıyorum bunu, keyfi de yerinde. Gittikçe irilesiyorlar, korkuyorum ters pozisyonda kalacak diye
Merhaba canım. Yok şu haftalarda bu konuda endişelenmemek lazımmışHanımlar bebeği ters duran var mı? Bizim küçük hanım popo aşağıda devamlı aşağılari tekmeliyor, pozisyon da değiştirmiyor 4 haftadır sabit. Oğlum 17. haftadan itibaren hep baş aşağı duruyordu. Hiç vajinaya tekme filan hissetmezdim, ilk defa bunda yaşıyorum bunu, keyfi de yerinde. Gittikçe irilesiyorlar, korkuyorum ters pozisyonda kalacak diye
Saat beşten şimdiye kadar uyumuşum.Şimdi iyiyim canım.Midemde yanma var.Tansiyonum düşmemisti.Siddetli ishal ve sonrasında şiddetli kusma yaşadım.Hayatimda çok nadir yaşadığım birşey oldu.Hamilelikte de ilk defa oldu.Yine de acile gidip sebebini öğreneyim içim rahatlar.Çok geçmiş olsun, kabak barsaklarını çalıştırmış olabilir. Duşta da tansiyonun düştüyse ondan kusmuş olabilirsin. Şimdi nasılsın
1 tane canımgünde kaç tane içiyosun bi tane mi
2 yazıyo sanki arkasında
Yok canım direk bunu kullanıcam yenidoğan dan itibaren kullanılıyo birde oto koltuğu alıcam bende gidip inceledim aşırı sevdimBu kanzın arabasını burdaki bir mağazada görmüştük çok benziyordu yani sanırım aynısı. Kadın iki saniyede açtı kapattı aşırı rahat bir şekilde ve çok hafif bir arabaydı ben de düşünüyorum rahatlığı ve kolay açılıp kapanmasından dolayı. Sen bunu ikinci bir araba olarak mı düşündün canım baston demişsin de?
Var demek mi kiloya rağmen normal doğuran o zaman korkmadan Bi 30 kilo daha alabilirimGeçen tlc de ağır yaşamlar dakiler simdi ne yapıyor diye program vardi. Kadın zayıflamıştı ama hala baya kiloluydu. Hamile kaldi ve doğuma giderken bile belli değildi kilodan hamile olduğu ve normal doğurdu
Onu hesaplarsam 11 yapıyo zaten ben o ı görmezden geliyorum canımOnu hesaplama hiç canım bence baslangic baz al
Gebelikte insulin açlık değeri 92 canım ama seninki şeker yükleme testi diye daha mı farklı oluyor sınır?Sınır değeri 110 cnm
Doktoru aradım harika dedi ,diyet işe yaradi çok şükür
Mayısın ikinci haftası tekrar kontrol
Canım buna benzer ben de yaşamıştım 12.haftaydi galiba ve en son çocukken kustugumu hatırlıyorum. Sabahın beşindr kusmaya başlayıp Dr beklerken bile kustum çok kotuydum ve idrar yolu enfeksiyonu dediler, o sebep olurmuş. Çok şükür 1-2gunde ilaçla atlattım. Çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versinYaaa bu saatte ishal ve kusma ile uyandım.Nasil bir sancı girdi karnıma anlatamam.İlk gaz sancısı zannettim.Duş alıp uyumuştum.Üşüttüm sanırım dedim.Sonra ağrı şiddetlendi ve ishal başladı.Sonra fena halde kusma.Rahatladim ama gel de uyu şimdi.Bebek hareket ediyor.Nasıl korktum nasıl anlatılmaz.Sebebi ne olabilir ki şimdi bunun?Hayatımda çok nadiren ishal,kabız vs durumlar yaşarım.Sabaha kadar geçmezse doğum hastanesi aciline gidicem artık.Seçim dolayısı ile acillerde kapalı olmaz sanırım.
Canım ben de 1,69 boy ve 60 kiloyla kalmıştım şimdi 74 kiloyum:)))). Şimdilik biraz durdu ama dietten1.68 boyum var hayır işin garip tarafı kilo almamışım gibi geliyo frenlemiyorum kendimi o yüzden ay inşallah canım ya doğum sonrası sıkıntı değilde doğumda sıkıntı olur mu diye düşünmeye başladım
Elinden geleni yaparsın canımBenim suyum fazla ve polibim ve birde şekerim var üzerinekilo eklemeyelim diyorda bakalım ne kadar mümkün olacak
Hep aynı saniyede ritmik şekilde sekiyor gibi oluyor. Bizde çok sık oluyor mesela ama uzun sürmüyor mesela en çok 1 dk gibi.Günaydın herkeseeee
Biz bugün 23.haftamizi doldurdukher geçen gün heyecanim artıyor valla:)
Kızlar bebeğin hickirdigini nasıl anliyosunuz
Sınır değer 110 yazıyorGebelikte insulin açlık değeri 92 canım ama seninki şeker yükleme testi diye daha mı farklı oluyor sınır?
İkiz olsa 8x2 16 kilo almıştım bendeCanım ben de 1,69 boy ve 60 kiloyla kalmıştım şimdi 74 kiloyum:)))). Şimdilik biraz durdu ama dietten
Canım buna benzer ben de yaşamıştım 12.haftaydi galiba ve en son çocukken kustugumu hatırlıyorum. Sabahın beşindr kusmaya başlayıp Dr beklerken bile kustum çok kotuydum ve idrar yolu enfeksiyonu dediler, o sebep olurmuş. Çok şükür 1-2gunde ilaçla atlattım. Çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin
İnşallah canım, yeri daralmadan degisse ne iyi olur, bazen sırtı dışa dönük oluyor belki iç tarafa tekmeliyorsa hissetmemen normaldir, dr a sorunca senin de için rahat eder ins.Hiç anlamıyorum kuzum nerde duruyor sağ tarafıma vuruyor hep. Hareketleri eskisi gibi değil,salı doktoruma soracagım
Korkma sen değiştirir pozisyonunu
Ben de bundan korkuyorum. Suyu fazla yeri var su haftalar ama takıldı kaldı aynı tarafta, ters pozisyonda normal doğum riskli, ben de o riski göze alamam sanırım, inşallah gönlümüzdeki doğumlar nasip olur, sağlıkla kucağımiza aliriz..Canım 34 35e kadar yer buluyorsa dönebiliyorlar. Ama benimki yer bulamadı heralde oğlumu 38e kadar bekledik dönmedi. Mecbur sezeryan oldum.
Oğlanların kafa büyük yer cekimi ile baş aşağı pozisyonda rahat ediyorlar, bu kızda daha farklı doktora da 2-3 muayenede soruyorum baş yukarda duruyor. İnşallah döner canım..Benim bas asagı duruyor canım ama ben de vajinada tekme hıssedıyorum. Doktorum elleri ile yaptıgını soyledı.Usgde senn geldi hatta elleriyle yuzunu kapatıp actıkca asagılarda tekme hıssedıyordum. Ben de hep ayagı sanıyordum ama eliymiş. Belki de dönmüştür seninki de
Öyle diyorlar canım doğru diyorsun, bu azıcık inatçı sanki bayadır böyle durunca endişe ettim haftalarda azalıyor bakalım.. Sağlıklı olsunlar da..Merhaba canım. Yok şu haftalarda bu konuda endişelenmemek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?