Selam kızlar, yazamadım birkaç gündür
Boğaz ağrısı ve diş ağrısıyla uğraşıyorum. 20 lik dişim beni benden aldı. Boğazlarım da enfeksiyon kapmış aşırı yanıyo
günaydın anneler :) dün şeker yüklemesi oldum bende 50 mg sonucu bugün öğreneceğim inşallah minnoş kızım büyümüş gramı artmış 921 gram olmuş maşallah korkuyordum çok zayıf kalacak diye. tsh ımın da sınırda olduğunu söyledi tekrar bakmak için kan aldı idrar da verdim enfeksyon için bakalım bakalım...
Günaydınlar hanımlar benim de bgn kontrol ve şeker yükleme günüm.yüklemiş olduğum şeyi içtim az önce şükür korktuğum kadar kötü gelmedi. Şimdi beklemeye koyulduk bakalım. Bebişim de iyi dedi dr bey sorun yok dedi şükür 30cm ve 624 gr olmuşuz. Malesef başka bilgi vermedi. Bu arada hormon tahlili de istemiş tsh bakılacak sanırım.
Günaydınlar hanımlar benim de bgn kontrol ve şeker yükleme günüm.yüklemiş olduğum şeyi içtim az önce şükür korktuğum kadar kötü gelmedi. Şimdi beklemeye koyulduk bakalım. Bebişim de iyi dedi dr bey sorun yok dedi şükür 30cm ve 624 gr olmuşuz. Malesef başka bilgi vermedi. Bu arada hormon tahlili de istemiş tsh bakılacak sanırım.
Gunaydin kizlar. Hayirli kandiller.
Benim de kizim atesli dunden beri. Karnim agriyor diyor insallah ishal olmaz. Malum salgin var. Kahvalti edip aile hekimine goturecegim.
Benim de tetenoz var. Onu yaptiracagim
günaydın anneler :) dün şeker yüklemesi oldum bende 50 mg sonucu bugün öğreneceğim inşallah minnoş kızım büyümüş gramı artmış 921 gram olmuş maşallah korkuyordum çok zayıf kalacak diye. tsh ımın da sınırda olduğunu söyledi tekrar bakmak için kan aldı idrar da verdim enfeksyon için bakalım bakalım...
günaydın anneler ve yavruları Kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun.
Benim bal oğlan bu gece çok afacandı uyutmadı beni, saat4'te ve 5civarı onun hareketlerine uyandım. Valla gözümü açacak halim yoktu,karnımı biraz okşayıp geri sızmışım bebiş doğunca uykusuzluğa nasıl katlanıcam bilmem
Benim de kizim atesli dunden beri. Karnim agriyor diyor insallah ishal olmaz. Malum salgin var. Kahvalti edip aile hekimine goturecegim.
Benim doktorum gerekli görmediği hamilelere şeker yüklemesi yapmıyor. bahsetmiyor bile . İş arkadaşımdan istemişti mesela ama bir başka arkadaşa yapturmamıştı. bana da hiç bahsetmedi. zaten yaptırmak istemiyordum.
Bazen arabayı parkedip eve kadar 100 mt mesafede yürürken sanki oyuluyo gibi ağrı giriyo sağ tarafıma
Dinlenince geçiyo
Ama mesela dün şişhaneden taksime yürüdüm tık yoktu
Bazen oluyo yani çok ilginç dr lara sorsak ya 8 inden önce giden varsa
Hastalara çok geçmiş olsun
Seçimler ve sonuçlar hayırlı uğurlu olsun ülkemize
Kandilimiz mübarek olsun
Ve bende ctresi akşamı ishal oldum 4-5 kereden fazla sürmedi şükür hatta işime geldi olmak ama korktum fazlasından yalan yok
Şimdi midem bulanmaya başladı ve galiba yine başlıo :/
Canım senin ne zaman tespit edildi peki ? benim 8. Haftada bakıldı 1.325 di ondan sonra bakmadılar nezamandır benimde aklımdan geçiyodu bugün baktırayım dedim içime doğmuş sanki... ne zamandır böyle yüksek acaba bebeğime bi zarar gelmiş midir içim parçalanıyo resmen tsh ı yüksek çıkan başka arkadaşlar varmı yada diğer arkadaşlar her ay tsh a baktırıyomu doktor da ihmal etmiş resmen en iyi hastaneye bi ton para veriyoruz yine ihmal yine ihmal
Canım suanki değerini bilmiyorum ama sakin ol yazılanlardan anladığım kadarıyla çok yüksek değil
2. Üç aylık dönemde 3 buçuğu geçmemesi gerekiyor.
Tsh yüksekliği çok önemli, ama bebeginin zihinsel gelişimine olumsuz etki etmesi hemen olabilecek bir şey degil. Bebegin zarar gormesi icin gebelik boyunca yüksek kalması ve 5 in 6 nin üzerinde durması gerekiyor. Ilk hamileliğimde aynı korkuyu yaşadım, şimdi de değerlerimin düşmesi uzun zaman aldı, yeni yeni düşüyor. Endoktrinlerin söylediği bu şeklilde.
Kendini skntiya sokma. Önlemini alacaksın, bu kadar