2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
çok geçmiş olsun canım , geçiş ayları ya herkes hastalanıyor dikkat edin

günaydın anneler :) dün şeker yüklemesi oldum bende 50 mg sonucu bugün öğreneceğim inşallah minnoş kızım büyümüş gramı artmış 921 gram olmuş maşallah korkuyordum çok zayıf kalacak diye. tsh ımın da sınırda olduğunu söyledi tekrar bakmak için kan aldı idrar da verdim enfeksyon için bakalım bakalım...

Sağol canım benim ilaçsız geçicek gibi değildi ya normalde parol bile içmeyen ben mecbur kalınca antibiyotik içiyorum

Günaydınlar hanımlar benim de bgn kontrol ve şeker yükleme günüm.yüklemiş olduğum şeyi içtim az önce şükür korktuğum kadar kötü gelmedi. Şimdi beklemeye koyulduk bakalım. Bebişim de iyi dedi dr bey sorun yok dedi şükür 30cm ve 624 gr olmuşuz. Malesef başka bilgi vermedi. Bu arada hormon tahlili de istemiş tsh bakılacak sanırım.

Eklentiler

• 5752391D-8713-4547-9800-78BD2CB31A85.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 35
günaydın canım maşallah size.

Maşallah canım çok iyi bı önceki kontrolde ne kadardı

günaydın anneler ve yavruları Kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun.
Benim bal oğlan bu gece çok afacandı uyutmadı beni, saat4'te ve 5civarı onun hareketlerine uyandım. Valla gözümü açacak halim yoktu,karnımı biraz okşayıp geri sızmışım bebiş doğunca uykusuzluğa nasıl katlanıcam bilmem

Gunaydin kizlar. Hayirli kandiller.
Benim de kizim atesli dunden beri. Karnim agriyor diyor insallah ishal olmaz. Malum salgin var. Kahvalti edip aile hekimine goturecegim.
Benim de tetenoz var. Onu yaptiracagim

geçmiş olsun canım. Tetanoz aşısı 2. kez mi olacak

benimde sağ tarafımda oluyor biraz yorulunca ama dediği gibi benimde dinlenince geçiyor.

Gunaydin kizlar. Hayirli kandiller.
Benim de kizim atesli dunden beri. Karnim agriyor diyor insallah ishal olmaz. Malum salgin var. Kahvalti edip aile hekimine goturecegim.
Benim de tetenoz var. Onu yaptiracagim
Çok geçmiş olsun, benim de oğlum iki gecedir atesleniyor fitil koyuyoruz..

Benim doktorum gerekli görmediği hamilelere şeker yüklemesi yapmıyor. bahsetmiyor bile . İş arkadaşımdan istemişti mesela ama bir başka arkadaşa yapturmamıştı. bana da hiç bahsetmedi. zaten yaptırmak istemiyordum.

benimde sağ tarafımda oluyor biraz yorulunca ama dediği gibi benimde dinlenince geçiyor.
Ya nası oluyo hepimizin aynı anda aynı şeyler

Bazen arabayı parkedip eve kadar 100 mt mesafede yürürken sanki oyuluyo gibi ağrı giriyo sağ tarafıma
Dinlenince geçiyo
Ama mesela dün şişhaneden taksime yürüdüm tık yoktu
Bazen oluyo yani çok ilginç dr lara sorsak ya 8 inden önce giden varsa

Hastalara çok geçmiş olsun
Seçimler ve sonuçlar hayırlı uğurlu olsun ülkemize
Kandilimiz mübarek olsun

Ve bende ctresi akşamı ishal oldum 4-5 kereden fazla sürmedi şükür hatta işime geldi olmak ama korktum fazlasından yalan yok
Şimdi midem bulanmaya başladı ve galiba yine başlıo :/

Canım suanki değerini bilmiyorum ama sakin ol yazılanlardan anladığım kadarıyla çok yüksek değil

2. Üç aylık dönemde 3 buçuğu geçmemesi gerekiyor.

Tsh yüksekliği çok önemli, ama bebeginin zihinsel gelişimine olumsuz etki etmesi hemen olabilecek bir şey degil. Bebegin zarar gormesi icin gebelik boyunca yüksek kalması ve 5 in 6 nin üzerinde durması gerekiyor. Ilk hamileliğimde aynı korkuyu yaşadım, şimdi de değerlerimin düşmesi uzun zaman aldı, yeni yeni düşüyor. Endoktrinlerin söylediği bu şeklilde.

Kendini skntiya sokma. Önlemini alacaksın, bu kadar

çok geçmiş olsun canım , geçiş ayları ya herkes hastalanıyor dikkat edin

Sağolasın . Bağısiklıklar düştü sanırım hastalığa açık haldeyiz. Neyse ki havalar ısınıyor çok şükür mikroplar kırılır

Sağol canım benim ilaçsız geçicek gibi değildi ya normalde parol bile içmeyen ben mecbur kalınca antibiyotik içiyorum

Al benden de o kadar. Normal zamanlarda agridan gebersem ilaç içmem. Bazen akşama kadar başım ağrır, bir ağrı kesici alayım demen

Gebeligimde kullanmadığım mide ilacı kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…