2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bence medicalparka git bir seferliğine. Ne zararı olacak ki. Hem farklı hastane fatkli doktor deneyimlemis olursun, dahiliye de eşantiyon gibi gayet güzel bence :)

Bence medicalparka git bir seferliğine. Ne zararı olacak ki. Hem farklı hastane fatkli doktor deneyimlemis olursun, dahiliye de eşantiyon gibi gayet güzel bence :)
Aynen canım normalde 145 lira kadın dogum 110 dahiliye simdi ikisine 170 falan vereceğim.Medicalparktaki doktora da bir kez gitmişliğim var 9 haftalıktık cok iyi ilgilenmişti hatta o zaman bile renkli fotograf vermişti ama eve uzak diye devam etmemiştim. En iyisi öyle yapayım. Hem bir de farklı göz görsün. Bebegın suyu fazla demişti doktor en son. Ondan once plesanta hefif onde demişti ama duzeldi. Bi bakılsın bakalım

Hay allah ya, canım ne olur stres yapma, herşey iyi olacak Allahın izniyle. Buarada bu haftalarda tekrar artıyormuş hormonlarla birlikte şeker, doktorunu haberdar ediyorsun dimi durumunu? Benim 3 gündür artınca, doktor dozu 18e çıkardı. Şimdi birkaç gündür iyi maşallah ama ilerleyen haftalarla gene artacak şekerin, rapor vermeye devam et gerekince dozu arttırırız dediler.

Reactions: LaL
Geçecek inş canım evlat olunca insan ne yapsa düşünüyor işte.. benim insülin 17 ünitede devam ediyor şimdilik, online takipteler drlar günlük görüyor değerlerimi birkaç gün daha yüksek gitse msj yazarlar eminim yeni reçete için hayırlısı olsun artık ne deseler yapıyoruz çare yok, senin düzene girmesine sevindim

Rahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar
Canım Allahın izniyle hiç bişey olmadan en kötü Bi kaç hafta daha durur inşallah oğlun yaşama sınırını geçti sakın stres yapma stres çok kötü sanada oğluşunuda yaramaz ne zaman geleceğini bırak sağlıkla gelsin hayırlı zamanda gelsin inşallah

Takiptelerse kafana hiç takma canım, ona göre onlar düşünsünçaresini. Ben saldım artık. Belirli haftalarda zaten kesin artacakmış vs. Fazladan yükseltseler hipoglisemi riskivs.var, o yüzden onlar duruma. Göre arttırırlar canım

Reactions: LaL
Aynen canım benim de aklıma geldi beklicem acelemiz yok☺ Ama bazı ürünlerde hepsiburada ve ebebek arasında ciddi fiyat farkları var su an bile.
evet canım o fark diğer ürünlerde de var malesef
bana da daral gelir yaa baktım da en iyisi ya mamadus ya da Solomom.. Diğerleri aşırı pahalı, 800 TL ye bile var kanguru
Rahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar
canımcım sakın stres yapma nolur, çok şükür yaşam sınırı geçildi. Ama inşallah zamanında doğuracaksın bak dediniz dersin. Stres yaparsan kasılman olur lütfen zor ama içini ferah tutmaya çalış bol bol dua et.

Hgb bu ay 10,8 canım
Senin kaç

Canım lütfen moralını bozma hemen. Baska bir forumda bir arkadas 1 cm acıklıkla 19 haftadır beklıyor 30 haftalık oldu o da ve doktor acıklıgı kapandığını soylemıs. Sancısı oldukca bır ıkı gun yaptırıyorlar cıkıyor ama durumu ıyı. Sana instagramda yazdım adını belki bakar okur moral bulursun canını sıkma nolur. Stres yapmaman her ilactam daha cok yarayacak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…