Ay kızlar ya doktorum yarın yokmus moralımo bozuldu. Randevularını iptal etmiş. Şimdi çarşamba gunu gitsem kesin ana baba gunu gibi olur. Cok tercih ediliyor cunku. 15 gun oncesınde zor randevu bulunuyor. Bu sefer baska doktora mı gıtsem.Bu ay sonuna kadar medicalparkta indirim yapmıs hem.Aynı gun içinde iki ayrı branşa randevu alınca ikincisine sadece 25 TL odeyecekmişim.Gitmişken dahiliyeye de gorunurum hem.Yoksa degıstırmesem mi doktoru bılemedım.İstanbula gıtme planımız vardı bu hafta onu da ertelemek zorunda kalıcam şimdiki doktoruma gidersem napsam bilemedim
Aynen canım normalde 145 lira kadın dogum 110 dahiliye simdi ikisine 170 falan vereceğim.Medicalparktaki doktora da bir kez gitmişliğim var 9 haftalıktık cok iyi ilgilenmişti hatta o zaman bile renkli fotograf vermişti ama eve uzak diye devam etmemiştim. En iyisi öyle yapayım. Hem bir de farklı göz görsün. Bebegın suyu fazla demişti doktor en son. Ondan once plesanta hefif onde demişti ama duzeldi. Bi bakılsın bakalımBence medicalparka git bir seferliğine. Ne zararı olacak ki. Hem farklı hastane fatkli doktor deneyimlemis olursun, dahiliye de eşantiyon gibi gayet güzel bence :)
Hay allah ya, canım ne olur stres yapma, herşey iyi olacak Allahın izniyle. Buarada bu haftalarda tekrar artıyormuş hormonlarla birlikte şeker, doktorunu haberdar ediyorsun dimi durumunu? Benim 3 gündür artınca, doktor dozu 18e çıkardı. Şimdi birkaç gündür iyi maşallah ama ilerleyen haftalarla gene artacak şekerin, rapor vermeye devam et gerekince dozu arttırırız dediler.Aynen canım stres çok şeyi tetikliyor inanır mısın şeker de stresle birlikte yükseliyor üç gündür kızlarım gastro geçiriyorlar onlara üzülüyorum ishal kusma birde bana bulaşırsa ne oluruz diye stres etmekten tamamen düzene giren şeker yine yükselmeye başladı yeme içmem insülinim aynı olduğu halde..
Senin şekerin ne durumda insülin artırılacaktı şimdi ne kadar alıyorsun?
Orda da 329 tlymiş canım sağolBende sırt çantası kullanacağım. İkiz olunca o çantaların yeterli olacağını sanmıyorum
Jokerde indirimdeydi canım bir bak bitmemiştir inşallah
insaAllah saglicakla dogarlar ve emzik tutarlar. ilk kızım tutmadi cok cektirdi her yerde emmek istiyordu tutsaydi az rahat ederdim. :)Eşimde almış tabi mavisini:))
yaa çok sevindimBebekler buna bayılıyor
Geçecek inş canım evlat olunca insan ne yapsa düşünüyor işte.. benim insülin 17 ünitede devam ediyor şimdilik, online takipteler drlar günlük görüyor değerlerimi birkaç gün daha yüksek gitse msj yazarlar eminim yeni reçete için hayırlısı olsun artık ne deseler yapıyoruz çare yok, senin düzene girmesine sevindimHay allah ya, canım ne olur stres yapma, herşey iyi olacak Allahın izniyle. Buarada bu haftalarda tekrar artıyormuş hormonlarla birlikte şeker, doktorunu haberdar ediyorsun dimi durumunu? Benim 3 gündür artınca, doktor dozu 18e çıkardı. Şimdi birkaç gündür iyi maşallah ama ilerleyen haftalarla gene artacak şekerin, rapor vermeye devam et gerekince dozu arttırırız dediler.
Canım Allahın izniyle hiç bişey olmadan en kötü Bi kaç hafta daha durur inşallah oğlun yaşama sınırını geçti sakın stres yapma stres çok kötü sanada oğluşunuda yaramaz ne zaman geleceğini bırak sağlıkla gelsin hayırlı zamanda gelsin inşallahRahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar
İnternette birçok sitede var canımCanım çok güzel nereden aldınız
Aslına bakarsan aldım ama ben hemen emzik dayamak istemiyorum geciktire bildiğim kadar geciktirmek niyetim inş.hiç gerek kalmazinsaAllah saglicakla dogarlar ve emzik tutarlar. ilk kızım tutmadi cok cektirdi her yerde emmek istiyordu tutsaydi az rahat ederdim. :)
Takiptelerse kafana hiç takma canım, ona göre onlar düşünsünçaresini. Ben saldım artık. Belirli haftalarda zaten kesin artacakmış vs. Fazladan yükseltseler hipoglisemi riskivs.var, o yüzden onlar duruma. Göre arttırırlar canımGeçecek inş canım evlat olunca insan ne yapsa düşünüyor işte.. benim insülin 17 ünitede devam ediyor şimdilik, online takipteler drlar günlük görüyor değerlerimi birkaç gün daha yüksek gitse msj yazarlar eminim yeni reçete için hayırlısı olsun artık ne deseler yapıyoruz çare yok, senin düzene girmesine sevindim
Ikiside güzel marka .penaten özelikle tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin .yurtdışında yaşayan arkadaşlar
bu kremleri eşimin halası almanyadan gelirken getirmiş
nasıl sizce
bilgisi olan var mı ?
Neden ya benim en çok heves ettiğim şey emzik tutması 15 gün sonra vericem hemen inşallah tutarAslına bakarsan aldım ama ben hemen emzik dayamak istemiyorum geciktire bildiğim kadar geciktirmek niyetim inş.hiç gerek kalmaz
evet canım o fark diğer ürünlerde de var malesefAynen canım benim de aklıma geldi beklicem acelemiz yok☺ Ama bazı ürünlerde hepsiburada ve ebebek arasında ciddi fiyat farkları var su an bile.
bana da daral gelir yaa baktım daErgonomik kangurular iyi oluyor. Sling bana yaşamadığım lohusalığı yaşatır gibi geliyo daral gelir onu bağlarken, sökerken..
Mamadus aldım ben, yumuşak kumaşı epey güzel. Yenidoğan aparatı ile birlikte aldım , çok gerekmese bile kenarda dursun dedik. Bakalım kullanmak nasip olur inşallah.
canımcım sakın stres yapma nolur, çok şükür yaşam sınırı geçildi. Ama inşallah zamanında doğuracaksın bak dediniz dersin.Rahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar
Aslında buyuk bir sırt çantan varsa almana gerek yok. Bebek cantalarinin fazladan biberon yeri falan oluyor iste. Soguga sicaga korunakli bolmeler var ki genelde baska seyler tikistiriyorsun oralara. amacina uygun kullanilmiyor pek :)
Zaten ilk aylarda çok fazla malzemeyle çıkarken aylar ilerledikçe küçük çantalar da yetmeye başlayacak.
Benim sırt çantam eskimişti, bu yüzden aldim. Yeni olsa almazdim
Evet
Ben e bebekten aldim. Şubat ayı indirimine girmişti yanlis hatirlamiyorsam 280 falandi. Internet sitelerine bak en ucuz nerdeyse ordan al. Fiyat farkı oluyor. Lansinohun içinden çantası da çıkıyor bu arada . Işyeri için güzel
Al benden bitane dahaNeden ya benim en çok heves ettiğim şey emzik tutması 15 gün sonra vericem hemen inşallah tutar
Canım lütfen moralını bozma hemen. Baska bir forumda bir arkadas 1 cm acıklıkla 19 haftadır beklıyor 30 haftalık oldu o da ve doktor acıklıgı kapandığını soylemıs. Sancısı oldukca bır ıkı gun yaptırıyorlar cıkıyor ama durumu ıyı. Sana instagramda yazdım adını belki bakar okur moral bulursun canını sıkma nolur. Stres yapmaman her ilactam daha cok yarayacak sanaRahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar
Canım merak etme. Durdurabiliyorlar bu durumu. Doktorun ne diyorRahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?