2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Rahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar

Sakin ol. Merak etme kontrol altına alınabiliyor. Cok sık duyuyoruz bu durumu. Bebeğinin kilosu ve haftası iyi. Demek ki son aylarda çok daha dikkat etmen gerekecek.

Herşeyin yoluna gireceğine inan lütfen. Hep dua ediyorum sana akkima düştükçe

Lütfen moralini bozma iyi düşün

Hgb bu ay 10,8 canım
Senin kaç

Benim de o civarda. Ferritin 5 kusur falan. Maltofer flakon a başladım. Fayda ediyor mu bilmiyorum daha da dusmus olabilir . Haftaya kontrolüm var ins

Kızlar ferritin değerim geçen ay 11,9 du bu ay 6,8
En hızlı düştüğü ay bu oldu
11.ayda ilk tahlilimde 23,9 ile başlamıştım
Canim bana iki doktorda onemli olan hemoglobin ve hematokrit dedi ferritin e pek bakmadilar ki bejim diger ikisi iyiyken ferritin basta bile 5 lerdeydi yani uzulme diger iki degerin onemli

Canim sen deyince mantikli geldi.ama aklima bikac sey takildi.simdi ayni evde internete gerek yok demi.birde hani normal telsizlerde yanina aliyosun bebek aglayinca o sesi hemen duyuyosun.bunda programdan acip acip bakmak mi gerekiyo? Yoksa sana ses olunca direk haber veriyo mu.bilmem sorabildim mi

Ayni evde internete gerek yok canım
Bebek ağladiginda direkt bildirim geliyo sana
Programa surekli girmene gerek yok

İzlemek istediğin zaman programa tiklayıp kolayca izliyosun

Süper o zaman, bı masraftan daha yirttin böylece

Bende sırt çantası kullanacağım. İkiz olunca o çantaların yeterli olacağını sanmıyorum

Ay canım ikiz olunca normal, açıkçası o çanta bana fazla büyük gibi geldi zaten evde de var almayim dedim ama sana lazım tabi

Kizlar bebek telsizi aldiniz mi yada alicak misiniz galiba sart degil mi? Nasi birsey almak,lazim
bende düşünüyorum kısmetse ikinci el fiyatlarına bakmak lazım çok para vermeye gerek yok. Gece görüşü ve ağlama sesi duyulsun yeter
Şu mesajın o kadar içimi titretti ki Allah hatırını yapsın sagsalim doğuracağız hepimiz inşallah. Saye- canimm Allah razı olsun hepinizden.
Allah sendende razı olsun. Senin sancının olduğun ben geçen sene ikizlerimi doğurup kaybetmiştim, kendi yaşadıklarım aklıma geldi ve inan burnumun direği sızladı. Tabi haftaları ve kilosu çok düşüktü benimkilerin. Neyseki sen yaşam sınırını geçtin maşallah 1600gr çok iyi, ciğer geliştiriciyide yaptılar en kötü senaryo olan doğum olsa bile yaşam şansı çok yüksek. Sen duanı edip gerisini allaha bırakacaksın. Benim kardeşimin 1 cm açılması var evde bekliyorki kaç gündür doğumu olsun, yani inan doğum olmayacaksa olmuyor. Herşey güzel olacak sizin için, sende inan, biz inanıyoruz.

Kızlar ferritin değerim geçen ay 11,9 du bu ay 6,8
En hızlı düştüğü ay bu oldu
11.ayda ilk tahlilimde 23,9 ile başlamıştım
Benimde ferritin 11di hgb 11,5 benim nefes darlığım olunca damardan 2 şişe demir takıldı ama bu sefer demirim 700 olmuş amman diyeyim damardan ilaç takılacaksa 1den fazla yaptırma.

Canım çok geçmiş olsun sızıntıyı düşündürecek bi akıntın mı oldu bende de su gibi akıntı oluyor
Bende de su gibi akıntı olmuştu kaçak var sanmıştım enfeksiyon çıktı sende bir görün canım.

Kızzlarr, kanguru yada sling kullanacak mısınız? Yenidoğan için hangisi iyi bana bi akıl verin.
Eskiden kalça çıkığı için önermiyorlardı. Ama artık 4. Trimester diye bişey çıkmış bebek anne karnını arıyormuş. Günde 3 saat sling yada kanguruyla bebeğini göğsüne koyan annelerin bebekleri daha huzurlu oluyormuş ağlama nöbetleri azalıyormuş. Yalnız izlediğim videoda özellikle ayakların 90derece olacak şekilde bağlamak çok önemli dediler.

Aslına bakarsan aldım ama ben hemen emzik dayamak istemiyorum geciktire bildiğim kadar geciktirmek niyetim inş.hiç gerek kalmaz
insaAllah uslu olurda hic gerek kalmaz. benim kızım kolikti, sadece emince biraz sakinlesiyordu, her zaman emincede mide doluyor ve dolayisiyla çıkariyordu tüm emdigini. bu yüzden çok ihtiyac duymustum ama emmedi emziği. Neyse ki gecti gitti, ama bu yasadiklarimdan sebep ikincimin tutmasini isterim

Rahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar
Senin için dua ediyorum canım. Rabbim yardım etsin inşaAllah birsey olmaz. ❤ Beni haberdar et durumundan, merak ediyorum yinede.

Kızlar ben çok açıldım alışveriş konusunda biraz ara vermem lazım battık sanırım
Bende öyle canım baya baya açıldık Daha da alınacaklar var
Ay canım ikiz olunca normal, açıkçası o çanta bana fazla büyük gibi geldi zaten evde de var almayim dedim ama sana lazım tabi
Bu biberon gözü çok önemli mi ki ya? Herkes bakım çantası al diyor bu sebeple

Birefebirece canım daha iki hafta önce gebe okulunda tanıştığım bir bayan 36. Haftasinda idi ve 30. Haftadan beri 1 cm açıklığı olduğunu söyledi . Merak etme bu tür durumlarda yüzde 90 duruyor kasılmalar dua et inşallah bol bol biz de dua ediyoruz sana

Bende öyle canım baya baya açıldık Daha da alınacaklar var

Bu biberon gözü çok önemli mi ki ya? Herkes bakım çantası al diyor bu sebeple

Amaaannn eskiden biberon gözü mu varmış şaka bı yana tabiki kullanışlı bı fonksiyondur ama sırf onun için o kadar para vermeyi istemiyorum ben galiba... Zaten araç varsa her yere arabayla gidilip gelinir bı de uzak mesafe olarak nereye giderim diye düşündüm. Gitsem anneme kv ye, e orda da zaten mutfakta hallolur her şey düz mantık mi bilmiyorum ama karar verdim almiycam ben. Lohusa takımı almak da lazim, bı baktım dünya para. Düğünde kv nin aldığı saten takım komple duruyor, iç geceliği hariç gerisini hiç kullanmadım. Denedim güzel de oldu, alt-üst takım, bı de sabahlık doğum için gayet uygun. Ondan da vazgeçtim. Bunlara para vercegime çocuğuma harcarım, daha önemli ihtiyaçları karşılarım kafasına gidiyorum ama du bakalım vazgecmezsem süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…