- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Aslında düşününce öyle. Bir taraftanda sırt çantası alsamda aynıya varacak diyorum bilemedim. Lohusa pijaması olunca pijamanın fiyatı ikiye katlıyor. Ben alt üst aldım bir takım birde bildiğin gecelik alacağım tamamAmaaannn eskiden biberon gözü mu varmışşaka bı yana tabiki kullanışlı bı fonksiyondur ama sırf onun için o kadar para vermeyi istemiyorum ben galiba... Zaten araç varsa her yere arabayla gidilip gelinir bı de uzak mesafe olarak nereye giderim diye düşündüm. Gitsem anneme kv ye, e orda da zaten mutfakta hallolur her şey düz mantık mi bilmiyorum ama karar verdim almiycam ben. Lohusa takımı almak da lazim, bı baktım dünya para. Düğünde kv nin aldığı saten takım komple duruyor, iç geceliği hariç gerisini hiç kullanmadım. Denedim güzel de oldu, alt-üst takım, bı de sabahlık doğum için gayet uygun. Ondan da vazgeçtim. Bunlara para vercegime çocuğuma harcarım, daha önemli ihtiyaçları karşılarım kafasına gidiyorum ama du bakalım vazgecmezsem süper olur
bizi sömürüyorlarKızlar ferritin değerim geçen ay 11,9 du bu ay 6,8
En hızlı düştüğü ay bu oldu
11.ayda ilk tahlilimde 23,9 ile başlamıştım
Haftalarca bekletilebiliyor bu hâlde sen kendine dikkat et allahın izniyle zamanında doğum yapacaksın.Rahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar
Kuzum hep dua edelim sağlıkla zamanında gelsinler.Birefebirece içini ferah tut canım. İnşallah duracak kasılmaların. Benim de kasilmalarim var yarın doktora gidicem.
Canım seninkinin yeri değişmiş olabilir ondan hissetmiyorsundur korkma benim plasentanın önünde bebek ondan baya farkediyor hareketleri gördün senKızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl bu ara azaldi gibi geliyor bana
Benimki adet ağrısı gibi değil. Bebek böyle bir yerde toplanıp hareketsiz kalıyor sanki. Taş kesiliyor iki üç saniye.Arada da kasiklarimda sancı oluyor kasilmayla birlikte ama adet ağrısından farklı. Endişelendim ben de.Kuzum hep dua edelim sağlıkla zamanında gelsinler.
Kasılma nasıl oluyor, adet ağrısı gibi mi
Aslında düşününce öyle. Bir taraftanda sırt çantası alsamda aynıya varacak diyorum bilemedim. Lohusa pijaması olunca pijamanın fiyatı ikiye katlıyor. Ben alt üst aldım bir takım birde bildiğin gecelik alacağım tamam
Benimki en son öyle geçen hafta hareket etti seninki gibi şimdi hareket etti mesela ama kipirdama ufak bı titreme gibi bide uzun yol yaptım bu ara tatildeyiz etkiliyomu acabaCanım seninkinin yeri değişmiş olabilir ondan hissetmiyorsundur korkma benim plasentanın önünde bebek ondan baya farkediyor hareketleri gördün sen
Enfeksiyon yok bugün tahlil verdim ben progestan kullanıyorum fitil olarak ondan kaynaklanıyor olabilir mi acababende düşünüyorum kısmetse ikinci el fiyatlarına bakmak lazım çok para vermeye gerek yok. Gece görüşü ve ağlama sesi duyulsun yeter
Allah sendende razı olsun. Senin sancının olduğun ben geçen sene ikizlerimi doğurup kaybetmiştim, kendi yaşadıklarım aklıma geldi ve inan burnumun direği sızladı. Tabi haftaları ve kilosu çok düşüktü benimkilerin. Neyseki sen yaşam sınırını geçtin maşallah 1600gr çok iyi, ciğer geliştiriciyide yaptılar en kötü senaryo olan doğum olsa bile yaşam şansı çok yüksek. Sen duanı edip gerisini allaha bırakacaksın. Benim kardeşimin 1 cm açılması var evde bekliyorki kaç gündür doğumu olsun, yani inan doğum olmayacaksa olmuyor. Herşey güzel olacak sizin için, sende inan, biz inanıyoruz.
Benimde ferritin 11di hgb 11,5 benim nefes darlığım olunca damardan 2 şişe demir takıldı ama bu sefer demirim 700 olmuşamman diyeyim damardan ilaç takılacaksa 1den fazla yaptırma.
Bende de su gibi akıntı olmuştu kaçak var sanmıştım enfeksiyon çıktı sende bir görün canım.
Eskiden kalça çıkığı için önermiyorlardı. Ama artık 4. Trimester diye bişey çıkmış bebek anne karnını arıyormuş. Günde 3 saat sling yada kanguruyla bebeğini göğsüne koyan annelerin bebekleri daha huzurlu oluyormuş ağlama nöbetleri azalıyormuş. Yalnız izlediğim videoda özellikle ayakların 90derece olacak şekilde bağlamak çok önemli dediler.
Olabilir bende kullanıyorum jel formunu kullanırken çok olmuştı özellikle ama kan değerime göre değil alttan rahim ağzıma bakarak enfeksiyon tanısı koydu, zaten yazdığı fitili koyuncada geçtiEnfeksiyon yok bugün tahlil verdim ben progestan kullanıyorum fitil olarak ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba
bizi sömürüyorlar
Bence benim ki mütahit olucak inşaat falan yapıyo içerde
Bu kadar demir nereye gider yoksa
bende düşünüyorum kısmetse ikinci el fiyatlarına bakmak lazım çok para vermeye gerek yok. Gece görüşü ve ağlama sesi duyulsun yeter
Allah sendende razı olsun. Senin sancının olduğun ben geçen sene ikizlerimi doğurup kaybetmiştim, kendi yaşadıklarım aklıma geldi ve inan burnumun direği sızladı. Tabi haftaları ve kilosu çok düşüktü benimkilerin. Neyseki sen yaşam sınırını geçtin maşallah 1600gr çok iyi, ciğer geliştiriciyide yaptılar en kötü senaryo olan doğum olsa bile yaşam şansı çok yüksek. Sen duanı edip gerisini allaha bırakacaksın. Benim kardeşimin 1 cm açılması var evde bekliyorki kaç gündür doğumu olsun, yani inan doğum olmayacaksa olmuyor. Herşey güzel olacak sizin için, sende inan, biz inanıyoruz.
Benimde ferritin 11di hgb 11,5 benim nefes darlığım olunca damardan 2 şişe demir takıldı ama bu sefer demirim 700 olmuşamman diyeyim damardan ilaç takılacaksa 1den fazla yaptırma.
Bende de su gibi akıntı olmuştu kaçak var sanmıştım enfeksiyon çıktı sende bir görün canım.
Eskiden kalça çıkığı için önermiyorlardı. Ama artık 4. Trimester diye bişey çıkmış bebek anne karnını arıyormuş. Günde 3 saat sling yada kanguruyla bebeğini göğsüne koyan annelerin bebekleri daha huzurlu oluyormuş ağlama nöbetleri azalıyormuş. Yalnız izlediğim videoda özellikle ayakların 90derece olacak şekilde bağlamak çok önemli dediler.
Doktorum çok rahat hiç alttan bakayım falan demedi ilaçtan deyip geçti ama beni huzursuz etti bugün bebeğin hareketleri de azaldı iyice stres oldumOlabilir bende kullanıyorum jel formunu kullanırken çok olmuştı özellikle ama kan değerime göre değil alttan rahim ağzıma bakarak enfeksiyon tanısı koydu, zaten yazdığı fitili koyuncada geçti
Yok ben riskli gebelik doktoruna sordum enfeksiyon olsa bile öyle doğumu kolay kolay tetiklemez dedi. Birde kendi doktoruma sordum enfeksiyonun doğumu tetiklediğine dair yapılmış bariz bir çalışma yok dedi. Dert etme benim doktorum geçmişimi kaybımı bildiği için bişey atlamak istemiyor, benim ısrar ve sorularımla. Bence hareket bizim psikolojimizle alakalı, eşim il dışına çıktı 3 gün ablamlarda kaldım 4 kişiydk gülüşme konuşma birde yeğenle zaten çok mutlu oluyorsun bebek öyle hareketlendiki artık dün dedim allahım korkuyorum bişey olacak uyusun artık. Bugün eve eşim geldi eve geldim bebekte tık yok.Doktorum çok rahat hiç alttan bakayım falan demedi ilaçtan deyip geçti ama beni huzursuz etti bugün bebeğin hareketleri de azaldı iyice stres oldum
Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl bu ara azaldi gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?