2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aslında düşününce öyle. Bir taraftanda sırt çantası alsamda aynıya varacak diyorum bilemedim. Lohusa pijaması olunca pijamanın fiyatı ikiye katlıyor. Ben alt üst aldım bir takım birde bildiğin gecelik alacağım tamam

Birefebirece dualarım seninle ve oğlunla.İnsaallah biraz daha dayanır.1 kaç cm açıklıkla haftalarca bekleyenler çok.Seninde öyle olacak inşaallah.Sende bizde dua edelim.Önce Allaha sonra Dr lara emanetsin canım içini ferah tutmaya çalış.

Kızlar ferritin değerim geçen ay 11,9 du bu ay 6,8
En hızlı düştüğü ay bu oldu
11.ayda ilk tahlilimde 23,9 ile başlamıştım
bizi sömürüyorlar
Rahimde 1 cm açıklık varmış benden sakliyorlarmis. Erken doğumu durdurmaya çalışıyor lar
Haftalarca bekletilebiliyor bu hâlde sen kendine dikkat et allahın izniyle zamanında doğum yapacaksın.

Kuzum hep dua edelim sağlıkla zamanında gelsinler.
Kasılma nasıl oluyor, adet ağrısı gibi mi
Benimki adet ağrısı gibi değil. Bebek böyle bir yerde toplanıp hareketsiz kalıyor sanki. Taş kesiliyor iki üç saniye.Arada da kasiklarimda sancı oluyor kasilmayla birlikte ama adet ağrısından farklı. Endişelendim ben de.

Eğer evde sırt cantan yoksa o zaman al canım, hem ikiz olduğu için çantanın büyüklüğü sana yarar. Ben de günlük penye kisa kol pijama takımı alırım, bı de penye elbise gibi olanlardan aldık mı tamamdır.

Canım seninkinin yeri değişmiş olabilir ondan hissetmiyorsundur korkma benim plasentanın önünde bebek ondan baya farkediyor hareketleri gördün sen
Benimki en son öyle geçen hafta hareket etti seninki gibi şimdi hareket etti mesela ama kipirdama ufak bı titreme gibi bide uzun yol yaptım bu ara tatildeyiz etkiliyomu acaba

Enfeksiyon yok bugün tahlil verdim ben progestan kullanıyorum fitil olarak ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba

Enfeksiyon yok bugün tahlil verdim ben progestan kullanıyorum fitil olarak ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba
Olabilir bende kullanıyorum jel formunu kullanırken çok olmuştı özellikle ama kan değerime göre değil alttan rahim ağzıma bakarak enfeksiyon tanısı koydu, zaten yazdığı fitili koyuncada geçti

Ya dimi
Yavaş yavaş emilmesi lazımmış zaten
Yaptırmam canım sağol

Olabilir bende kullanıyorum jel formunu kullanırken çok olmuştı özellikle ama kan değerime göre değil alttan rahim ağzıma bakarak enfeksiyon tanısı koydu, zaten yazdığı fitili koyuncada geçti
Doktorum çok rahat hiç alttan bakayım falan demedi ilaçtan deyip geçti ama beni huzursuz etti bugün bebeğin hareketleri de azaldı iyice stres oldum

Doktorum çok rahat hiç alttan bakayım falan demedi ilaçtan deyip geçti ama beni huzursuz etti bugün bebeğin hareketleri de azaldı iyice stres oldum
Yok ben riskli gebelik doktoruna sordum enfeksiyon olsa bile öyle doğumu kolay kolay tetiklemez dedi. Birde kendi doktoruma sordum enfeksiyonun doğumu tetiklediğine dair yapılmış bariz bir çalışma yok dedi. Dert etme benim doktorum geçmişimi kaybımı bildiği için bişey atlamak istemiyor, benim ısrar ve sorularımla. Bence hareket bizim psikolojimizle alakalı, eşim il dışına çıktı 3 gün ablamlarda kaldım 4 kişiydk gülüşme konuşma birde yeğenle zaten çok mutlu oluyorsun bebek öyle hareketlendiki artık dün dedim allahım korkuyorum bişey olacak uyusun artık. Bugün eve eşim geldi eve geldim bebekte tık yok.

Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl bu ara azaldi gibi geliyor bana

Hareketli benim bebe baya.Birde aşağıda hissediyordum hareketleri şimdi göbek deliği ve üzerinde.26+2 günlüğüm.Gün içinde hissediyorsan sorun yok bence.Buyudukce yeri daraldığı azalacak hareketleri zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…