2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Rabbim tüm hastalara şifa versin inş.zamanında ve sağlıklı evlatlatların yuvamıza gelmesi dileği ile.

Akadaşlar 10 lu hastane çıkışı alan var mı
ben tam istediğim gibi bulamıyorum.hayvan figürü olmasın istiyorum.civil ve e bebeğe baktım pekte istediğim gibi bulamadım oğluşuma

Birefebirece canım çok geçmiş olsun biranönce sağlıkla atlatacaksınız inşallah kendini rahatlat herşey güzel olacak inşallah tüm dualarım seninle iyi haberlerini bekliyoruz senden bebeğinden önemli hiçbirşey yok

Evet ben bişeyi kafama takınca hareketleri azalıyor benim de erken Doğum riskim var o yüzden çok tedirgin oluyorum bi durum olduğunda. İnşallah hepimiz son ayları sıkıntısız atlatıp bebekleri alırız kucağımıza

Akadaşlar 10 lu hastane çıkışı alan var mı
ben tam istediğim gibi bulamıyorum.hayvan figürü olmasın istiyorum.civil ve e bebeğe baktım pekte istediğim gibi bulamadım oğluşuma

Genelde hepsi hayvan figürlü oluyor canım hastane çıkışlarinin

Ben düz ekru rengin üzerine isimli nakışlı yaptırdım internetten

Benim ikinci gebeliğim neredeyse peş peşe oldu diyebilirim ve hareketleri ilk bebeğimde ki kadar hareketli be yoğun değil riskim vardı sancılarım da oluyordu ama Benim kız birden dönü verdi çıktı Doğum pozisyonundan ..

Amin

Benimkide bu ara pek bi hareketli sürekli hareketler tekmeler sağları solları belli olmuyor

Butcen ne kadar bilmiyorum ama ben lil gaea diye bi sitede gordum 10 lu hatta alsam mi bilemedim

Günaydın
Erkenciyiz yine. Tiroid hapını aç almak gerekiyor.
Alıp yine yatıyorum. Kahvaltıyla arası olması lazım diye. Bu kez de uyuyamıyorum. Zaten kahvaltı saati geliyor. Derken hazırlanıp evden çıkmak gerekiyor.

Birefebirece
Nasılsın canım? Aklımdaydın. İnstagramdan da burdan da baktım. Bi gelişme yazdın paylaştın mı diye. Duayla canım..

Günaydın. Çalışıyorsun galiba? Rabbim kolaylık,güç, kuvvet versin

Günaydın canım kahvaltıdan yarım saat önce alsan yeter uyanır uyanmaz iç kahvaltı yapana kadar zaten vakit geçer.

Şimdi hareketlendi çok şükür çok evham yapıyorum sanırım eşim artık şaşırdı ne yapacağını oğlum kalk annene biraz vur da rahatlasın deyip duruyor :) ama anladığım bişey var zor zanaatmış anne olmak daha doğmadan tüm hayatımın merkezi haline geldi

Günaydın arkadaşlarım kasılmalar 48 saat sonunda nihayet tamamen bitti. Nst ler güzel çıkıyor. 1 cm açıklık devam. Taburcu edecekler haftaya bir kontrol. Evde tuvalet harici kalkmak yasak. Ağrı sancı kasılmaların tekrarı bebek hareketlerinde azalma olduğu an gel dedi. Sabah akşam progesteron. Tüm arkadaşlarıma yaşadıklarım ders olsun. Herkesin ama herkesin bir yerden sonra canı cehenneme . Akrabaymis eş dostmus kayinvalideymis canı çıksın.

Günaydın annişler :)
16 Nisan oldu hala yaz gelmedi Mersine hala bulutlu hala bahar yağmurlu :) 6 günüm kaldı kontrole artık daha da merak ediyorum. suratı baya net çıkıyor :)) bi yandan hazırlıklar telaşı devam ediyi . dün nisan annelerine falan baktım daha da heyecanlandım, bakalım bizim grupta ilk kim doğuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…