Rabbim tüm hastalara şifa versin inş.zamanında ve sağlıklı evlatlatların yuvamıza gelmesi dileği ile.
Akadaşlar 10 lu hastane çıkışı alan var mı
ben tam istediğim gibi bulamıyorum.hayvan figürü olmasın istiyorum.civil ve e bebeğe baktım pekte istediğim gibi bulamadım oğluşuma
Birefebirece
canım çok geçmiş olsun biranönce sağlıkla atlatacaksınız inşallah kendini rahatlat herşey güzel olacak inşallah tüm dualarım seninle iyi haberlerini bekliyoruz senden bebeğinden önemli hiçbirşey yok
Benimki en son öyle geçen hafta hareket etti seninki gibi şimdi hareket etti mesela ama kipirdama ufak bı titreme gibi bide uzun yol yaptım bu ara tatildeyiz etkiliyomu acaba
Yok ben riskli gebelik doktoruna sordum enfeksiyon olsa bile öyle doğumu kolay kolay tetiklemez dedi. Birde kendi doktoruma sordum enfeksiyonun doğumu tetiklediğine dair yapılmış bariz bir çalışma yok dedi. Dert etme benim doktorum geçmişimi kaybımı bildiği için bişey atlamak istemiyor, benim ısrar ve sorularımla. Bence hareket bizim psikolojimizle alakalı, eşim il dışına çıktı 3 gün ablamlarda kaldım 4 kişiydk gülüşme konuşma birde yeğenle zaten çok mutlu oluyorsun bebek öyle hareketlendiki artık dün dedim allahım korkuyorum bişey olacak uyusun artık. Bugün eve eşim geldi eve geldim bebekte tık yok.
Evet ben bişeyi kafama takınca hareketleri azalıyor benim de erken Doğum riskim var o yüzden çok tedirgin oluyorum bi durum olduğunda. İnşallah hepimiz son ayları sıkıntısız atlatıp bebekleri alırız kucağımıza
ben tam istediğim gibi bulamıyorum.hayvan figürü olmasın istiyorum.civil ve e bebeğe baktım pekte istediğim gibi bulamadım oğluşuma
Evet ben bişeyi kafama takınca hareketleri azalıyor benim de erken Doğum riskim var o yüzden çok tedirgin oluyorum bi durum olduğunda. İnşallah hepimiz son ayları sıkıntısız atlatıp bebekleri alırız kucağımıza
Benim ikinci gebeliğim neredeyse peş peşe oldu diyebilirim ve hareketleri ilk bebeğimde ki kadar hareketli be yoğun değil riskim vardı sancılarım da oluyordu ama Benim kız birden dönü verdi çıktı Doğum pozisyonundan ..
Rabbim tüm hastalara şifa versin inş.zamanında ve sağlıklı evlatlatların yuvamıza gelmesi dileği ile.
Günaydın
Erkenciyiz yine. Tiroid hapını aç almak gerekiyor.
Alıp yine yatıyorum. Kahvaltıyla arası olması lazım diye. Bu kez de uyuyamıyorum. Zaten kahvaltı saati geliyor. Derken hazırlanıp evden çıkmak gerekiyor.
Birefebirece
Nasılsın canım? Aklımdaydın. İnstagramdan da burdan da baktım. Bi gelişme yazdın paylaştın mı diye. Duayla canım..
Günaydın
Alıp yine yatıyorum. Kahvaltıyla arası olması lazım diye. Bu kez de uyuyamıyorum. Zaten kahvaltı saati geliyor. Derken hazırlanıp evden çıkmak gerekiyor.
Birefebirece
Nasılsın canım? Aklımdaydın. İnstagramdan da burdan da baktım. Bi gelişme yazdın paylaştın mı diye. Duayla canım..
Günaydın
Birefebirece
Benim ikinci gebeliğim neredeyse peş peşe oldu diyebilirim ve hareketleri ilk bebeğimde ki kadar hareketli be yoğun değil riskim vardı sancılarım da oluyordu ama Benim kız birden dönü verdi çıktı Doğum pozisyonundan ..
Şimdi hareketlendi çok şükür çok evham yapıyorum sanırım eşim artık şaşırdı ne yapacağını oğlum kalk annene biraz vur da rahatlasın deyip duruyor :) ama anladığım bişey var zor zanaatmış anne olmak daha doğmadan tüm hayatımın merkezi haline geldi
Günaydın arkadaşlarım kasılmalar 48 saat sonunda nihayet tamamen bitti. Nst ler güzel çıkıyor. 1 cm açıklık devam. Taburcu edecekler haftaya bir kontrol. Evde tuvalet harici kalkmak yasak. Ağrı sancı kasılmaların tekrarı bebek hareketlerinde azalma olduğu an gel dedi. Sabah akşam progesteron. Tüm arkadaşlarıma yaşadıklarım ders olsun. Herkesin ama herkesin bir yerden sonra canı cehenneme . Akrabaymis eş dostmus kayinvalideymis canı çıksın.
Günaydın annişler :)
16 Nisan oldu hala yaz gelmedi Mersine hala bulutlu hala bahar yağmurlu :) 6 günüm kaldı kontrole artık daha da merak ediyorum. suratı baya net çıkıyor :)) bi yandan hazırlıklar telaşı devam ediyi . dün nisan annelerine falan baktım daha da heyecanlandım, bakalım bizim grupta ilk kim doğuracak