2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım sende bebek de iyi ya çok sevindim.yat keyfine bak artık kimseyi umursama

Benimde 6 gün kaldı merak içindeyim bi görsem yüzünü:))

İyi olmanıza çok sevindim canı, inşallah sağlıkla, zamanında kavuşursun yavruna. Önemli olan sen ve bebeğin tabi canım gerisini boşver, yaşadığımız stresi onlarda yaşıyor bizimle. bizim onlara bunu, diğerlerinin de bize bu eziyeti yaşatmaya hiç hakkı yok. umursamamaya çalış, cevabını ver.

Onunla geçmiş olsun canım o kadar haklısın ki stres herşeyi etkiliyor kendimizi de bebislerimizide uzmeyelim sende bolca dinlen canım

Canım benim...
Iyi olmanıza çok sevindim. Allah hayrlisyla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin sağlıklı şekilde

Neye üzüldün bilemiyoruz ama söylediklerinde çok haklısın. Hele böyle bir süreçte bir kadını üzmek vicdansizlik hakikaten

Sürekli yatacaksan eğer yanında refakatçi lazim. Kim bakacak sana ?
Istanbulda olsaydın arada destek olmaya gelirdim yanına inan ki

Eşim izin alacak heralde. Vallahi umurumda değil önceden acirdim parasına puluna bakamiyorsa hemşire tutsun. Bebeğim dışında kimseyi dusunmeyecegim. Allah bin kere razı olsun. Daha 8 gün önce 4 cm rahim ağzı uzunluğu var süper erken doğum riskin yok demişlerdi. 3 günde beni perişan ettiler bir alkolik dayı yüzünden. Hamile halimle ağırlamak istemedim diye. Evime bın kişiyi davet etti de yardıma bile gelmedi. Bende kimseye ihtiyacım yok sizi letafetimle hamaretimle ederim diye düşünüp bin kişilik hazırlık yaptım. Ağırlamaya agirladim ama yediremedim kendime bir türlü bunu. Bana bunu nasıl yapar o kayınvalide ben onun haklarını öyle savunurken iyiliğini düşünürken. Ben kime ne iyilik ettim ki bu kötülüğü gördüm lafını bu yüzden çok seviyorum.

ah canım...Bizim en büyük eksikliğimiz yeri geldiğinde dimdik durup hayır diyememek ya da cevabını verememek. Sonra da içimize dert oluyo işte. Sıkma artık canını, olan oldu. Bebeğine odaklan, kafanı dağıtmaya çalış, çok şükür ikiniz de iyisiniz bak. allah bi daha yaşatmasın böyle olumsuzlukları

Kendine ve bebisine iyi bak canim. Gelmiş geçmiş olsun.

Günaydın güzel anneler Canım benim çok şükür. Dediğin gibi alsın eşin izin, boşver kv, eş dost canı cehenneme dediğin gibi. Senin iki canın var oğluşunla senden daha önemli değil hiç bi şey. Strese sokan eşin bile olsa umursamamaya çalış. Dediğin gibi hepimize ders olsun bu. Yaşayacağımız süreç zaten hepi topu 9 ay onda bile tolera etmiyorlar pes ya! Neyse neyse nooo stresss

Nefret ederim zorba insanlardan.

Sen hastaneye yatınca iyi bir korku yemiştir kayinvaliden

Sana sunu söyleyeyim, lütfen olayı kişiselleştirme. Bu tarz durumlar hepimizin başına gelebiliyor. Bunun seninle ilgisi yok, bu tamamen karşı tarafın görgüsüzlüğü ve hadsizligi (uzgunum) . Sen ağırlamak istemediğini söylemene rağmen olmuş bu. Mecburen ağırlamışsın, sen kendine yakışanı yapmışsın. Kendini suçlama.

Geçen hafta benzeri bir teklif bana geldi. Gorumcem ve çocukları bize gelecekmiş kalmaya. Neden dedim ya neden? Üstelik aynı sehirdeyiz...
Ben 3 ay hastanelerde süründüm, hamileliğimin 5 ayi kusarak geçti. Bir kere bile gelip bir yardım edelim destek olalım diyen olmadı. Şimdi ben biraz Toparlayınca misafirliğe gelmek istiyor. Bu ne saçma bir kafa ya

Annem bütün düzenini alt üst etti geldi benim yanımda kalıyor bana ve kızıma bakıyor. Görümcenin yaptigina bak. Ilk gun cok sinirlendim de sonra kendimi teskin ettim.
Gelmediler bu arada, geri cevirdik.

Canım gelmiş geçmiş olsun. İnşallah Allah bir daha yaşatmasın. Bu insanların hamile kadına bu kadar yüklenmesini anlamıyorum ya ne misafir ağırlaması insanda biraz düşünce olur. Eşinde farkındadır inşallah durumun. Kimseye yüz verme herkes ne hali varsa görsün

Canım çok dikkat et artık hiçbirşey olmayacak zamanında kucağına alacaksın içini rahat tut gelmiş geçmiş olsun bir daha hiç yaşama inşallah

Kızlar seker yuklemesi için hastanedeyim şekeri içtim bir saatin geçmesini bekliyorum. Gelmişken kan ve idrar degerlerime de bakmak istedi kan verdim bakalım.
Haftasına göre ilerdeymiş. 862 gram 35 cm olmus kuzum. Baş aşağıda ama bu erken dogum sebebi teskil etmez dedi. Bekliyorum bakalım insallah hayırlı sonuclar alırız.

İnan inan gece boyu uyandıkça aklıma geldin dua ettim cok şükür bin Allah korktuğumuza uğratmasın zamanında sağlıkla kucağımıza alalım mutlu mesut sağlıkla ailelerimizle yaşayalım inşallah geçmiş olsun canım

Şükür, kendinize dikkat edin, önemli olan sen ve yavrunun sağlığı :):) Çok sevindim, Allah bir daha yaşatmasın, zamanında sağlıkla gelsin inşallah :)
Oh maşallah kuzuya kocaman olmuş :):) Benim kuzulardan biri de baş aşağıya :):) Şeker yüklemesi için de kolay gelsin.

Sen o güzel kalbini ferah tut canım, rabbim sana zamanında verecek kuzunu. Bu dönemde dahada hassas oluyoruz şimdi sancısız evine çıkacaksın hiç birseyi dert etmeyeceksin yaşananlar yaşandı ve bitti. Sakın eve gittiğinde kayınvalideni düşünüp sinirlenme, okşa karnını sev bebeğini müzik aç dinle, bergamot kokusunu seyorsan çay demle buram buram huzur koksun evin. Gerekirse telları kapat( bu dönemde vicdan azabıyla belki seni aramak isterler sinirlenirsin) eşin ailesine ziyaret yasak desin, sanki bunlar hiç olmamış gibi uzan dinlen. Zaten 1600gr 30.hafta artık bebiş için risk yok kardeşim 1 cm açıkla geziyor hala doğum yok. Herşey güzel olacak. Gece her uyandığımda aklımdaydın, allah beraberinizde olsun

Bu başkasının evinde kalmaktan misafirliğe gitmekten ne kadar zevk alıyor insanlar birde hamile halimizle. Düşüncesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…