2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nasıl güzel bir insansın. Hep iyilere çıksın yolun inşallah. Hep güzellikler gör. Düşenin halinden düşen anlar iki gündür su gruptan gorduğum desteği kimseden görmedim. Allah'ım her birinizin mizanina koysun inşallah.

Canım sen iyi ol bebeğin iyi ol yeterki hepimiz anlıyoruz seni az çok aynı durumları yasıyoruz hiçbir sey dusunme hepsinin canı cehenneme seni üzenlerin

Canım sen iyi ol bebeğin iyi ol yeterki hepimiz anlıyoruz seni az çok aynı durumları yasıyoruz hiçbir sey dusunme hepsinin canı cehenneme seni üzenlerin
Hepimiz iyi olacağız inşallah canimmm. Sana da gözün aydın gördün mü kuzucugunu :)) aldın mı bir aylık dopingini :)

Çok geçmiş olsun canım çok mutlu oldum takip ediyorum seni meraklardaydım gözün aydın kimse için üzme kendini

Gelmiş geçmiş olsun canım. Sen dikkat et kendine hiç bisey olmayacak rabbimin izniyle benim eltimin 28.haftada rahim ağzı kısaldı bebek gelmek istiyordu açılması vardı o durumda müdahale edildi şükür tam gününde geldi bebeği seninde öyle olacak inşallah.

Hayırlı sonuçlar olsun canım bende dün yaptırdım.Benim bebegim de bas asagi dönmüş doktor dedi artık normal .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…