Canım çok geçmiş olsun, inan çok sevindim. Yüzün hep gülsünGünaydın arkadaşlarım kasılmalar 48 saat sonunda nihayet tamamen bitti. Nst ler güzel çıkıyor. 1 cm açıklık devam. Taburcu edecekler haftaya bir kontrol. Evde tuvalet harici kalkmak yasak. Ağrı sancı kasılmaların tekrarı bebek hareketlerinde azalma olduğu an gel dedi. Sabah akşam progesteron. Tüm arkadaşlarıma yaşadıklarım ders olsun. Herkesin ama herkesin bir yerden sonra canı cehenneme . Akrabaymis eş dostmus kayinvalideymis canı çıksın.
inşallah canım 1 saate çıkar herhalde sonuçlarım sende çıkmadı dimi şeker?Hayırlı sonuçlar olsun canım bende dün yaptırdım.Benim bebegim de bas asagi dönmüş doktor dedi artık normal .
Yok canım şükür çıkmadi. Bizim sonuçlar kan alındıktan sonra hemen çıktı.inşallah canım 1 saate çıkar herhalde sonuçlarım sende çıkmadı dimi şeker?
Açılma kasılma sancı vs var mı canım neden yaptıracaksın iğneyi? İğne acil durumlarda yapılıyor zaten 2 gün sonra etkisi geçiyor eğer bebek hemen doğacaksa yapılıyor, şeker olanlara da çok zorda kalmadıkça yapılmıyor diye biliyorum risk durumuna göre yapılıyorKızlar bana doktorum celestone iğne yaptır dedi(erken doğum riskine karşı bebeklerin ciğer gelişimi için), tahminen ikiz bebek diye yazdı ama yzarken de şekerim tavan yapacak o yüzden endokrincinle konuş doz ayarlaması için dedi. Kafam karıştı, bi yandan gene fazla şeker yüklemesi gbi bişey bu. Sizlere verildi mi hiç
Bence biraz daha bekleyip yaptırmak daha iyi olur bişey olacağından değil canım bebeklikler büyüdü hafif kokusu rahatsız edebilir dediğin gibi açık alanda beklersen sonuçta hiiiç bişeycik olmazKızlar ya, bugünlerde kendimle kafayı bozdum iyiceAcaba saçımın dibini bitkisel boyayla boyatıp, altları yine ombre yaptırsam nolur? Maske takacağım ve kuaförün bahçesinde yaptıracağım. Kesin yaptırırım bir şey olmaz diyordum ama şimdi de korkmaya başladım :S Haydiiii ellerr gaz verici cümleler kursun lütfennnnnn
ObaaaBence biraz daha bekleyip yaptırmak daha iyi olur bişey olacağından değil canım bebeklikler büyüdü hafif kokusu rahatsız edebilir dediğin gibi açık alanda beklersen sonuçta hiiiç bişeycik olmaz
Bende ombreleri yenilicem dipten 3 parmak bıraktırıp hem akıyo rengi gidiyo hemde saç uzuyo haziran 10unda bu kıız kuaföre uçar
Bana doktorum 14. Haftadan sonra boyatabilirsin demişti. Bitkisel mı olmalı diye sorduğumda doktorum ben kuaförlerle konuştum hicbir farkı yok istediğine boyat dedi. Bu zamana kadar da 3 kere boyadım. Ilk hamileligimde bitkiselle boyadım yeşil gibi bisey olmuştu saçım. Onda da sonra normal boya ile kendim boyadımKızlar ya, bugünlerde kendimle kafayı bozdum iyiceAcaba saçımın dibini bitkisel boyayla boyatıp, altları yine ombre yaptırsam nolur? Maske takacağım ve kuaförün bahçesinde yaptıracağım. Kesin yaptırırım bir şey olmaz diyordum ama şimdi de korkmaya başladım :S Haydiiii ellerr gaz verici cümleler kursun lütfennnnnn
Ben daha beter bekliyordum yoluk saçlara bin şükür yüzüm sivilcenir güneş lekeleri çıkar selülitler fırlar memişler koltuk altıma sığmaz falan diyeObaaaBen de mayıs sonu gibi yaptırayım diyorum. Valla bıraksan şimdi koşarak kuaföre gideceğim gerçi Son 1,5 ay daha çirkin ve yoluk saçlarla devam o zaman
Niye çıldırdın cnmGünaydın kızlar çıldırmama ramak kaldı gerçekten
Bu 1 ay nasıl biticek ya
Ofisi sana anlatamam yerime gelen kişinin yanında papağan gibi konuşup pcye bakıyorum sürekli yapsam daha az yorucu olur canımNiye çıldırdın cnmdoğum iznine mi ayrılmak için mi bir ay
Cok sevindim duzelmesine.ha gayret iyice kalkmadan yatarak vaktinde dogacak insallah.aynen herkesin bi yerden sonra cani cehenneme.bebeginden onemli hoc bisey yok.gecmis olsn canimGünaydın arkadaşlarım kasılmalar 48 saat sonunda nihayet tamamen bitti. Nst ler güzel çıkıyor. 1 cm açıklık devam. Taburcu edecekler haftaya bir kontrol. Evde tuvalet harici kalkmak yasak. Ağrı sancı kasılmaların tekrarı bebek hareketlerinde azalma olduğu an gel dedi. Sabah akşam progesteron. Tüm arkadaşlarıma yaşadıklarım ders olsun. Herkesin ama herkesin bir yerden sonra canı cehenneme . Akrabaymis eş dostmus kayinvalideymis canı çıksın.
Günaydın arkadaşlarım kasılmalar 48 saat sonunda nihayet tamamen bitti. Nst ler güzel çıkıyor. 1 cm açıklık devam. Taburcu edecekler haftaya bir kontrol. Evde tuvalet harici kalkmak yasak. Ağrı sancı kasılmaların tekrarı bebek hareketlerinde azalma olduğu an gel dedi. Sabah akşam progesteron. Tüm arkadaşlarıma yaşadıklarım ders olsun. Herkesin ama herkesin bir yerden sonra canı cehenneme . Akrabaymis eş dostmus kayinvalideymis canı çıksın.
kızlar şeker yüklemesi sonucum ( 50 mglik)
açlık:72
1 saat sonra : 152
nasıl sizce 2.değerin sınırı 140 bana fazla geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?