benimde dün öyleydiVajina ağrılarım başladı kızlar ya bebekim yukarıda hareket ediyo ama sanki kasığımda baskı var neden ki
canım çok geçmiş olsun yinede dur bakalım doktor ne diyecekKızlar benim de kasilmalarim var diyordum ya sabah okuldayken kahverengi bir leke geldi. Doktora geldim. Açıklık yok dedi. Nar ye bagladilar. Doktora sonucu göstercem. Galiba sancı var nstde. Çünkü ben enfeksiyon olduğumda da nar çekmişlerdi çizgiler düz çıkmıştı. Bunda inişli çıkışlı böyle.
Kuzum o kasılmaların arası siklasir ve kasılma dakikası uzarsa kasila kasila açılıyor. Mutlaka ama mutlaka çok sıkı takip et dakikalarini iyi gözlemle. Takip edersen bişey olmaz inşallah.Kızlar benim de kasilmalarim var diyordum ya sabah okuldayken kahverengi bir leke geldi. Doktora geldim. Açıklık yok dedi. Nar ye bagladilar. Doktora sonucu göstercem. Galiba sancı var nstde. Çünkü ben enfeksiyon olduğumda da nar çekmişlerdi çizgiler düz çıkmıştı. Bunda inişli çıkışlı böyle.
Nefret ederim zorba insanlardan.
Sen hastaneye yatınca iyi bir korku yemiştir kayinvaliden
Sana sunu söyleyeyim, lütfen olayı kişiselleştirme. Bu tarz durumlar hepimizin başına gelebiliyor. Bunun seninle ilgisi yok, bu tamamen karşı tarafın görgüsüzlüğü ve hadsizligi (uzgunum) . Sen ağırlamak istemediğini söylemene rağmen olmuş bu. Mecburen ağırlamışsın, sen kendine yakışanı yapmışsın. Kendini suçlama.
Geçen hafta benzeri bir teklif bana geldi. Gorumcem ve çocukları bize gelecekmiş kalmaya. Neden dedim ya neden? Üstelik aynı sehirdeyiz...
Ben 3 ay hastanelerde süründüm, hamileliğimin 5 ayi kusarak geçti. Bir kere bile gelip bir yardım edelim destek olalım diyen olmadı. Şimdi ben biraz Toparlayınca misafirliğe gelmek istiyor. Bu ne saçma bir kafa ya
Annem bütün düzenini alt üst etti geldi benim yanımda kalıyor bana ve kızıma bakıyor. Görümcenin yaptigina bak. Ilk gun cok sinirlendim de sonra kendimi teskin ettim.
Gelmediler bu arada, geri cevirdik.
Çekme gibi saniyelik sancılar olmuyorsa o baskılar normal heralde kuzumVajina ağrılarım başladı kızlar ya bebekim yukarıda hareket ediyo ama sanki kasığımda baskı var neden ki
Bana iki doz yapıldı canım.Kızlar bana doktorum celestone iğne yaptır dedi(erken doğum riskine karşı bebeklerin ciğer gelişimi için), tahminen ikiz bebek diye yazdı ama yzarken de şekerim tavan yapacak o yüzden endokrincinle konuş doz ayarlaması için dedi. Kafam karıştı, bi yandan gene fazla şeker yüklemesi gbi bişey bu. Sizlere verildi mi hiç
Sanırım öyle olacakTesti 75 lik veya 100 lük olarak yenilemek isteyebilirler.
Kızlar benim de kasilmalarim var diyordum ya sabah okuldayken kahverengi bir leke geldi. Doktora geldim. Açıklık yok dedi. Nar ye bagladilar. Doktora sonucu göstercem. Galiba sancı var nstde. Çünkü ben enfeksiyon olduğumda da nar çekmişlerdi çizgiler düz çıkmıştı. Bunda inişli çıkışlı böyle.
geçmiş olsun bize de haber ver önemli bir durum yoktur inş.Kızlar benim de kasilmalarim var diyordum ya sabah okuldayken kahverengi bir leke geldi. Doktora geldim. Açıklık yok dedi. Nar ye bagladilar. Doktora sonucu göstercem. Galiba sancı var nstde. Çünkü ben enfeksiyon olduğumda da nar çekmişlerdi çizgiler düz çıkmıştı. Bunda inişli çıkışlı böyle.
Benim çati kemiklerim agriyor yaklaşık 1 aydir ama kasiklarimda bir agrim yok kanamam vs yok .. doktorum kontrol etti erken dogum riskimde yok çatı kemiklerim genisledigi icin dedi .. etrafimda dogum yaoan arkadaslarinda olmus böyle.. ilk hamileligimde olmamisti benimVajina ağrılarım başladı kızlar ya bebekim yukarıda hareket ediyo ama sanki kasığımda baskı var neden ki
Hiçbiri yok canım, ikiz bebeklerin erken doğum riskine karşı ciğer gelişimini hızlandırmak için verdi sanırım doktorum ama benim doktor çok pimpirikli olduğu için ben de zaten gene abartıyor mu oldum. Sonuçta daha yeni şekeri tutturdumAçılma kasılma sancı vs var mı canım neden yaptıracaksın iğneyi? İğne acil durumlarda yapılıyor zaten 2 gün sonra etkisi geçiyor eğer bebek hemen doğacaksa yapılıyor, şeker olanlara da çok zorda kalmadıkça yapılmıyor diye biliyorum risk durumuna göre yapılıyor
Evet canım bana da 2 doz dedi doktorum 2şer den ama bende sancı, açılma vs. Olmadı daha. Şekerim de var. Sadece ikiz diye önerdi tahminen ama işte şekerim tavan yapıcak o zaman daBana iki doz yapıldı canım.
el işi fala yap anlarsan canım.Kızlar zaman hiç geçmiyor ya çok sıkılıyorum evde işde yapamıyorum çok kasık acımdan bi tuvalet bi oda bide yemek
Çok geçmiş olsun, nst de çıkan her sancı da çok önemli olmayabiliyor, bakalım doktorun ne diyecek.Kızlar benim de kasilmalarim var diyordum ya sabah okuldayken kahverengi bir leke geldi. Doktora geldim. Açıklık yok dedi. Nar ye bagladilar. Doktora sonucu göstercem. Galiba sancı var nstde. Çünkü ben enfeksiyon olduğumda da nar çekmişlerdi çizgiler düz çıkmıştı. Bunda inişli çıkışlı böyle.
Kızımda benim de 148 çıkmıştı sıkıntı yok demişti doktorum canım :)kızlar şeker yüklemesi sonucum ( 50 mglik)
açlık:72
1 saat sonra : 152
nasıl sizce 2.değerin sınırı 140 bana fazla geldi
Maşallah kuzuna :) Darısı yarın benim kızlaraKızlar doktordan geldim şimdi 25+3 olduk buğün ve 905 gr olmuş bebeğim maşallah herşeyi iyi suyu kese rahim kalınlığı gayet sağlıklı bir bebek dedi doktor biraz iri gidiyor o kadar dedi. Kızım ultrason da dil çıkardı bize öyle fotosu var bu sefer hareketli olduğu için güzel güzel pozlar verdi
Kızımda benim de 148 çıkmıştı sıkıntı yok demişti doktorum canım :)
maşallah canım benimki de 25+0 bugun 862 gr bana da beslenmene dikkat et protein sebze agırlıklı beslen fazla iri olmasın dedi :)Kızlar doktordan geldim şimdi 25+3 olduk buğün ve 905 gr olmuş bebeğim maşallah herşeyi iyi suyu kese rahim kalınlığı gayet sağlıklı bir bebek dedi doktor biraz iri gidiyor o kadar dedi. Kızım ultrason da dil çıkardı bize öyle fotosu var bu sefer hareketli olduğu için güzel güzel pozlar verdi
İnsanlar çok düşüncesiz gerçekten.Ayni mahallede oturduğum eşimin akrabaları şimdi yemek yapamıyorsun.Iyileste sana oturmaya gelelim dediler.5 ay kustum bende hiç yemek yapamadım bir kere gelip sormadılar bi kap yemek bırakmadılar.Birde yüzsüzce iyileşte gelelim diyorlar.Tabiki kabul etmiyorum isim yokta onları mi ağırlayacagim.
Neden ki acaba çocuğumda yukarıda ya onun baskısı değil sanırımbenimde dün öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?