2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım çok geçmiş olsun yinede dur bakalım doktor ne diyecek

Kuzum o kasılmaların arası siklasir ve kasılma dakikası uzarsa kasila kasila açılıyor. Mutlaka ama mutlaka çok sıkı takip et dakikalarini iyi gözlemle. Takip edersen bişey olmaz inşallah.

İnsanlar çok düşüncesiz gerçekten.Ayni mahallede oturduğum eşimin akrabaları şimdi yemek yapamıyorsun.Iyileste sana oturmaya gelelim dediler.5 ay kustum bende hiç yemek yapamadım bir kere gelip sormadılar bi kap yemek bırakmadılar.Birde yüzsüzce iyileşte gelelim diyorlar.Tabiki kabul etmiyorum isim yokta onları mi ağırlayacagim.

Bana iki doz yapıldı canım.

Geçmiş olsun canım.Insallah önemli bir durum yoktur.

geçmiş olsun bize de haber ver önemli bir durum yoktur inş.

Vajina ağrılarım başladı kızlar ya bebekim yukarıda hareket ediyo ama sanki kasığımda baskı var neden ki
Benim çati kemiklerim agriyor yaklaşık 1 aydir ama kasiklarimda bir agrim yok kanamam vs yok .. doktorum kontrol etti erken dogum riskimde yok çatı kemiklerim genisledigi icin dedi .. etrafimda dogum yaoan arkadaslarinda olmus böyle.. ilk hamileligimde olmamisti benim

Kızlar doktordan geldim şimdi 25+3 olduk buğün ve 905 gr olmuş bebeğim maşallah herşeyi iyi suyu kese rahim kalınlığı gayet sağlıklı bir bebek dedi doktor biraz iri gidiyor o kadar dedi. Kızım ultrason da dil çıkardı bize öyle fotosu var bu sefer hareketli olduğu için güzel güzel pozlar verdi

Hiçbiri yok canım, ikiz bebeklerin erken doğum riskine karşı ciğer gelişimini hızlandırmak için verdi sanırım doktorum ama benim doktor çok pimpirikli olduğu için ben de zaten gene abartıyor mu oldum. Sonuçta daha yeni şekeri tutturdum

Çok geçmiş olsun, nst de çıkan her sancı da çok önemli olmayabiliyor, bakalım doktorun ne diyecek.
kızlar şeker yüklemesi sonucum ( 50 mglik)
açlık:72
1 saat sonra : 152

nasıl sizce 2.değerin sınırı 140 bana fazla geldi
Kızımda benim de 148 çıkmıştı sıkıntı yok demişti doktorum canım :)
Maşallah kuzuna :) Darısı yarın benim kızlara

maşallah canım benimki de 25+0 bugun 862 gr bana da beslenmene dikkat et protein sebze agırlıklı beslen fazla iri olmasın dedi :)

ben böylelerini duydukça acayip sinirleniyorum ve yükseliyorum. Çok merak ettim ne diyerek kabul etmedin? Ben direk laf olayına giriyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…