2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğuma hazırlık evresi mi yani canım?
Böyle sızı şeklinde vajina etrafı ve üstü

Nst de hafif sancılar çıktı. Doktor yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne vurdular şimdi progestan ile birlikte. Bu gece hastanedeyim. Duruma göre tekrar nst bağlayıp yarın çıkaracaklar hastaneden. Teşekkür ederim hepinize. İnşallah sancılar durur.

@Saye- cigim burdan da Ali Acar a randevu almış eşim 12.30 da bı de onda muayene olacağız . Senin doktorundu dimi?
Merhaba Gecmis olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bende özele gidiyordum dojtorum artik bana gelme ali acara git durumun riskli plesanta previa dedi kolay aldinizmi randevuyu muayane ücreti nekadr ögrendinizmi acaba muayene olunca göruslerinizi yazarmisiniz zahmet olmassa

Geçmişolsun canım inşallah bisey olmayacak rabbimin izniyle .

Vajina etrafındaki kemiklerim agrio cok net ilk kez boyle bir agrim oldu boyle dayanilmaz bisey degil ama ara ara hissediyorum yani ..ama bir kasılma kanama ya da kasiklarimda agri yok .. anlatabildim umarim genital bolge kemiklerim agriyor ..

Bebek de cok yukarda rahim uzunluğumda cok iyi zaten kipır kıpırım durmuyorum yerimde normal bir agri dedi ... oglumda olmamisti kiz bebek diye mo dedim popo kiz da genisliyor ya ona bagladim kendimce arkadaslariminda olmus ... doktor da normal kemik catı kemik ağrıları dedi

maşallah canım benimki de 25+0 bugun 862 gr bana da beslenmene dikkat et protein sebze agırlıklı beslen fazla iri olmasın dedi :)
Bana birşey demedi böyle devam et dedi cnm hergün ceviz ve muz yemeğe devam dedi. Birde kasıklarım da arada ağrı var diye magnezyum yazdı birde kan değerim düşmüş hap kullandığım halde onu da sabah akşama çıkardı. Maşallah gayet iyi ve sağlıklı dedi. Senin de çok iyi güzel maşallah Allaha emanetler

Inşallah cnm çok geçmiş olsun

Yok canım benimde zaten cumartesi kontrolüm vardı rahim ağzı bebek pozisyonu suyu normaldi ama ilk kez oldu aynen tarif ettiğin gibi öldürecek gibi bişey değil ama bariz Bi sızı

Canım çok geçmiş olsun inşallah duracaktır serumlarla bol bol dinlen dualarım seninle

sağol canım ama benim 50 gramdan 1 saat sonraki değerim 152 çıktı doktor daha cevap yazmadı sordum da.

Yok canım benimde zaten cumartesi kontrolüm vardı rahim ağzı bebek pozisyonu suyu normaldi ama ilk kez oldu aynen tarif ettiğin gibi öldürecek gibi bişey değil ama bariz Bi sızı
Normalmis yani biraz cekicez :) ben sunu farkettim bacak bacak ustune atinca ya da cok dar otuurnca sizı artiyor .. bu arada idrae tahlili de yapti o da temjz cikmisti .

çok geçmiş olsun canım.

Benim doktorum izin verdi anne psikolojisi herseyden önemli demişti. 2 kere boyattım dip boya zaten beyazlarım içün boyatıyorum. Ben inoa marka boya kullandırıyorum kokusu olmuyor.,
İnanamıyorum yaa ne yüzsüzlük. Bir tasçırba getirmedikleri gibi birde hizmet beklemek.. allah insanları vicdan sahibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…