Benim çati kemiklerim agriyor yaklaşık 1 aydir ama kasiklarimda bir agrim yok kanamam vs yok .. doktorum kontrol etti erken dogum riskimde yok çatı kemiklerim genisledigi icin dedi .. etrafimda dogum yaoan arkadaslarinda olmus böyle.. ilk hamileligimde olmamisti benim
Nst de hafif sancılar çıktı. Doktor yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne vurdular şimdi progestan ile birlikte. Bu gece hastanedeyim. Duruma göre tekrar nst bağlayıp yarın çıkaracaklar hastaneden. Teşekkür ederim hepinize. İnşallah sancılar durur.
Nst de hafif sancılar çıktı. Doktor yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne vurdular şimdi progestan ile birlikte. Bu gece hastanedeyim. Duruma göre tekrar nst bağlayıp yarın çıkaracaklar hastaneden. Teşekkür ederim hepinize. İnşallah sancılar durur.
Vajina etrafındaki kemiklerim agrio cok net ilk kez boyle bir agrim oldu boyle dayanilmaz bisey degil ama ara ara hissediyorum yani ..ama bir kasılma kanama ya da kasiklarimda agri yok .. anlatabildim umarim genital bolge kemiklerim agriyor ..
Bebek de cok yukarda rahim uzunluğumda cok iyi zaten kipır kıpırım durmuyorum yerimde normal bir agri dedi ... oglumda olmamisti kiz bebek diye mo dedim popo kiz da genisliyor ya ona bagladim kendimce arkadaslariminda olmus ... doktor da normal kemik catı kemik ağrıları dedi
Birefebirece
tekrar geçmiş olsun canım. Hic kimseyi takma inanki değmiyor. Mümkünse hiç kimseyle görüşme sadece ruhuna iyi gelen insanlarla bir araya gel. Ben öyle yapıyorum valla :)
Kızlar benim kaç gündür başım agriyor bununla beraber sırtım ve boynumda agriyor böyle sanki çok üşütmüşüm gibi bir türlü geçmiyor uykularim da düzensiz
Bana birşey demedi böyle devam et dedi cnm hergün ceviz ve muz yemeğe devam dedi. Birde kasıklarım da arada ağrı var diye magnezyum yazdı birde kan değerim düşmüş hap kullandığım halde onu da sabah akşama çıkardı. Maşallah gayet iyi ve sağlıklı dedi. Senin de çok iyi güzel maşallah Allaha emanetler
Bebek de cok yukarda rahim uzunluğumda cok iyi zaten kipır kıpırım durmuyorum yerimde normal bir agri dedi ... oglumda olmamisti kiz bebek diye mo dedim popo kiz da genisliyor ya ona bagladim kendimce arkadaslariminda olmus ... doktor da normal kemik catı kemik ağrıları dedi
Yok canım benimde zaten cumartesi kontrolüm vardı rahim ağzı bebek pozisyonu suyu normaldi ama ilk kez oldu aynen tarif ettiğin gibi öldürecek gibi bişey değil ama bariz Bi sızı
Bana birşey demedi böyle devam et dedi cnm hergün ceviz ve muz yemeğe devam dedi. Birde kasıklarım da arada ağrı var diye magnezyum yazdı birde kan değerim düşmüş hap kullandığım halde onu da sabah akşama çıkardı. Maşallah gayet iyi ve sağlıklı dedi. Senin de çok iyi güzel maşallah Allaha emanetler
Yok canım benimde zaten cumartesi kontrolüm vardı rahim ağzı bebek pozisyonu suyu normaldi ama ilk kez oldu aynen tarif ettiğin gibi öldürecek gibi bişey değil ama bariz Bi sızı
Normalmis yani biraz cekicez :) ben sunu farkettim bacak bacak ustune atinca ya da cok dar otuurnca sizı artiyor .. bu arada idrae tahlili de yapti o da temjz cikmisti .
Kızlar ya, bugünlerde kendimle kafayı bozdum iyice Acaba saçımın dibini bitkisel boyayla boyatıp, altları yine ombre yaptırsam nolur? Maske takacağım ve kuaförün bahçesinde yaptıracağım. Kesin yaptırırım bir şey olmaz diyordum ama şimdi de korkmaya başladım :S Haydiiii ellerr gaz verici cümleler kursun lütfennnnnn
Benim doktorum izin verdi anne psikolojisi herseyden önemli demişti. 2 kere boyattım dip boya zaten beyazlarım içün boyatıyorum. Ben inoa marka boya kullandırıyorum kokusu olmuyor.,
İnsanlar çok düşüncesiz gerçekten.Ayni mahallede oturduğum eşimin akrabaları şimdi yemek yapamıyorsun.Iyileste sana oturmaya gelelim dediler.5 ay kustum bende hiç yemek yapamadım bir kere gelip sormadılar bi kap yemek bırakmadılar.Birde yüzsüzce iyileşte gelelim diyorlar.Tabiki kabul etmiyorum isim yokta onları mi ağırlayacagim.