2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım kusura bakma saat farkı yüzünden şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Dilerim yavrularımız vaktinde saglikla doğar inşallah

Bende 14. Hafta da falan boyamıştım saçlarımı kendi sacım siyah ama bir önceki boya onu kahve kizil yapmıştı ammonia free bir boya aldım boyadim valla. Gerçekten de kendime geldim sacimi boyayinca beyazlarim da yok

Çok geçmiş olsun yeniden, tedbir amaçlı tutuyorlardır. canını sıkma sen

Kolay gelsin:))

Herkese teşekkür ederim kızlar. Kasilmalariniz, sancilariniz olursa dikkate alin. Benim üç gündür oluyordu. Kendinize iyi bakın.
Çok geçmiş olsun rahim ağzı kapalıymış zaten bebeğin ciğer gelişimi için celestoneda yapılmış bol sıvı progesteronla seninde geçecek inş sancıların. Peki nasıl anladın sancı olduğunu tarif edebilirmisin?

Kızlar ya ben sabahtan beri dışardayım. Eve yeni girdim. Çok yürüdüm biraz da yük taşıdım

Şuan karım top gibi oldu , bebek bir alana yığıldı kaldı. Karnımın alt bölgesinde adet sancısı gibi ağrı var. Akıntı falan yok. Yattım uzanıyorum şimdi. Doktoruma ulaşayım mı acaba

Biraz su iç dinlen tansiyonunu ölc bebek hareketlerini takip et bunlarda sorun varsa ara istersen doktoru ben duzelir diye dusunuyorum kendini yormussun ondan ...

Yat dinlen büyük ihtimal geçer canım

Biraz su iç dinlen tansiyonunu ölc bebek hareketlerini takip et bunlarda sorun varsa ara istersen doktoru ben duzelir diye dusunuyorum kendini yormussun ondan ...

Ay hiç sorma. Görmemişler gibi güneşi görünce daldım sokaklara. Uzun süredir ilk kez bulantı hissetmeyince hamile olduğunu unuttum galiba

Pelin, yattım canım. Içli köfte malzemesi almıştım, güya yapıp buzluğa atacaktım :)

Saye- cigim burdan da Ali Acar a randevu almış eşim 12.30 da bı de onda muayene olacağız . Senin doktorundu dimi?
Canım kusura bakma yeni girdim iş dışından arkadaşım gelmişti. Gittin mi hocaya evet bende onda takipliyim. Beni de haberdar et durumundan
Canım bana 23. Haftada yapıldı iki doz iki gün. Ama işte erken Doğum riskim vardı o sebeple. Yalnız 30-32 arası tekrarlarız dedi her ihtimale karşı
Canım geçmiş olsun inşallah

13 hafta aradan sonra işe başladım ben bugün tekrar
evde yatmak çok zordu allah kimseye yaşatmasın
hiç kalkmadan sürekli yatmak psikolojimi mahvetmişti artık benim
doktorum hareket etmeye başla artık doğsada yaşam sınırını geçti korkma
psikolojinde önemli strese giriyosun evde yattıkça dedi
gerçektende öyleydi kendimi hamile gibi değilde hasta gibi hissediyodum artık
ilk günüm sorunsuz güzel geçti çok şükür
bu zamana kadar zor geçen hamileliğim inşallah bundan sonra rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…