ben böylelerini duydukça acayip sinirleniyorum ve yükseliyorum. Çok merak ettim ne diyerek kabul etmedin? Ben direk laf olayına giriyorum çünkü
Canim.plesanta zaten zamanla yukari cikan bir sey degil mi. Cunku ben 12 gun once doktora gittigimdr bana plesanta yukari cikmis dedi. Basta asagida sonra yukari cikmistir senindeKızlar doktora gittim bugun. Farklı bir doktordu.Önceki muayenelerimde olanlardan bahsettim.Su cokmus dedim cok değil bol sorun yok dedi. Plasenta asagıdaymıs dedim arkada yukarıda dedi. Bebek bas asagıymıs dedim değil makat geliş dedi.Gebeliğim riskliymiş dedim değil normal bir gebelik dediŞeker yuklemesi yaptırma tetanoz asısı olma dediler dedim bence yaptır asıyı da ol saglık bakanlığı oyle diyor dedi Bel agrıma normal dedi.Normal bir fotograf veriyorum ama madem oglunuzla adas olacağız iki tane vereyim dedi iki de güzel fotograf verdi. Çıktım geldim
Bebek bir yerde toplanıyordu. Taş gibi kesiliyordu. Kasiklarimda da arada sancı giriyordu. En son da işte sabah kahverengi leke geldi canım. Şimdi tekrar nst çektiler. Sancılar azalmış.Çok geçmiş olsun rahim ağzı kapalıymış zaten bebeğin ciğer gelişimi için celestoneda yapılmış bol sıvı progesteronla seninde geçecek inş sancıların. Peki nasıl anladın sancı olduğunu tarif edebilirmisin?
Bebek bir yerde toplanıyordu. Taş gibi kesiliyordu. Kasiklarimda da arada sancı giriyordu. En son da işte sabah kahverengi leke geldi canım. Şimdi tekrar nst çektiler. Sancılar azalmış.
Inşallah cnm çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun inşallah duracaktır serumlarla bol bol dinlen dualarım seninle
çok geçmiş olsun canım.
Canım kusura bakma saat farkı yüzünden şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Dilerim yavrularımız vaktinde saglikla doğar inşallah
Çok geçmiş olsun yeniden, tedbir amaçlı tutuyorlardır. canını sıkma sen
Çok geçmiş olsun rahim ağzı kapalıymış zaten bebeğin ciğer gelişimi için celestoneda yapılmış bol sıvı progesteronla seninde geçecek inş sancıların. Peki nasıl anladın sancı olduğunu tarif edebilirmisin?
Canım kusura bakma yeni girdim iş dışından arkadaşım gelmişti. Gittin mi hocaya evet bende onda takipliyim. Beni de haberdar et durumundan
Canım bana 23. Haftada yapıldı iki doz iki gün. Ama işte erken Doğum riskim vardı o sebeple. Yalnız 30-32 arası tekrarlarız dedi her ihtimale karşı
Canım geçmiş olsun inşallah
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.Çok gecmis olsun. Allahım sağlıklı bir şekilde zamanında hayrlisyla kucağımıza versin evlatlarımızı
Aaa benimkide bir yerde toplanıyor sivriliyor bende bebek hareket ettiği için rahim öyle oluyor sanıyorum. Dinlenmekle geçiyor diyede önemsemedim bu hafta doktora gidicem sorayım ama benim doktoruma göre herşey normalBebek bir yerde toplanıyordu. Taş gibi kesiliyordu. Kasiklarimda da arada sancı giriyordu. En son da işte sabah kahverengi leke geldi canım. Şimdi tekrar nst çektiler. Sancılar azalmış.
Nst de hafif sancılar çıktı. Doktor yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne vurdular şimdi progestan ile birlikte. Bu gece hastanedeyim. Duruma göre tekrar nst bağlayıp yarın çıkaracaklar hastaneden. Teşekkür ederim hepinize. İnşallah sancılar durur.
Kızlar ya ben sabahtan beri dışardayım. Eve yeni girdim. Çok yürüdüm biraz da yük taşıdım
Şuan karım top gibi oldu , bebek bir alana yığıldı kaldı. Karnımın alt bölgesinde adet sancısı gibi ağrı var. Akıntı falan yok. Yattım uzanıyorum şimdi. Doktoruma ulaşayım mı acaba
Kızlar doktora gittim bugun. Farklı bir doktordu.Önceki muayenelerimde olanlardan bahsettim.Su cokmus dedim cok değil bol sorun yok dedi. Plasenta asagıdaymıs dedim arkada yukarıda dedi. Bebek bas asagıymıs dedim değil makat geliş dedi.Gebeliğim riskliymiş dedim değil normal bir gebelik dediŞeker yuklemesi yaptırma tetanoz asısı olma dediler dedim bence yaptır asıyı da ol saglık bakanlığı oyle diyor dedi Bel agrıma normal dedi.Normal bir fotograf veriyorum ama madem oglunuzla adas olacağız iki tane vereyim dedi iki de güzel fotograf verdi. Çıktım geldim
Canım o kasılması güzel takip et ayağa kalktığında ya da uzandiginda geçmiyor hafiflemiyorsa suphelen. Bu arada ayakta iken karnın sertleşmesini ebeler önemsemiyor. Daha ziyade yatarken sık sık kasılmalar yasiyorsan sen sancı hissetmesen bile ona sancı diyorlar. Allah'ın izniyle bişey olmayacak güçlüyüz.Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.
benim 793 gramdı 25 haftalikken. normal harelde değil mi canim fazla tombiş degil yani :)maşallah canım benimki de 25+0 bugun 862 gr bana da beslenmene dikkat et protein sebze agırlıklı beslen fazla iri olmasın dedi :)
aynı şekildeyim canım. acayipte reflüm var geceleri çok yanıyor midemKızlar benim kaç gündür başım agriyorbununla beraber sırtım ve boynumda agriyor böyle sanki çok üşütmüşüm gibi bir türlü geçmiyor uykularim da düzensiz
Canım bende her kadar senin gibi yürüsem ve yük taşısam aynen anlattiğın gibi oluyorum. Ayakta durmaktan sebep adet sancısı gibi sancılar oluyor. Ben doktora göründüm fazla ayakta durma dedi hatta baş aşağı duruyor bebeğimde ne zamandır. Bu tür şeyleri zorunda kalmadıkça eşlerimize bırakalım her ihtimale karşı. Geçmiş olsun sana da, dinlendikçe geçiyor benimKızlar ya ben sabahtan beri dışardayım. Eve yeni girdim. Çok yürüdüm biraz da yük taşıdım
Şuan karım top gibi oldu , bebek bir alana yığıldı kaldı. Karnımın alt bölgesinde adet sancısı gibi ağrı var. Akıntı falan yok. Yattım uzanıyorum şimdi. Doktoruma ulaşayım mı acaba
Evet bide mide yanmasıaynı şekildeyim canım. acayipte reflüm var geceleri çok yanıyor midem
Allah şifa versin canım. oda zor bişey böyle sanki bi alev bi ateş insanın midesiyle agzı arasında mekik dokuyor gibiEvet bide mide yanması
Canım normalde randevu çok zor aliniyormus talipli hasta olmayinca. Dayımın yakın arkadaşı o aradı aldı randevuyu ama bugün tıp fakültesinde ameliyattaydi yarım saat bekledim sonra oturamadim kalktık geldik. Haliyle biraz da korku var hep yat dedikleri için. Özel muayenehanesinde 350 lira imiş randevu malum ben 40 saattir falan hiç uyumadım hastanede o yüzden çok bitkinim evime geldim. Yarın ya da sonraki gün hem Ali acar a hemde emel diye bı profesör bulduk başkentte ona gidecem nasipse.Merhaba Gecmis olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bende özele gidiyordum dojtorum artik bana gelme ali acara git durumun riskli plesanta previa dedi kolay aldinizmi randevuyu muayane ücreti nekadr ögrendinizmi acaba muayene olunca göruslerinizi yazarmisiniz zahmet olmassa
Sancidan dolayı leke olmuş dedi doktor. Özele gidiyorum evet.Canım geçmiş olsun.. Leke de sancıdan mı oldu? Sen özelde mi takipliydin?
Yorgunluktan bence canım.
Her dr farklı görüyor desene
bu doktorlar niye böyle ya hepsi ayrı bişey söyleyip insanı deli ediyolarKızlar doktora gittim bugun. Farklı bir doktordu.Önceki muayenelerimde olanlardan bahsettim.Su cokmus dedim cok değil bol sorun yok dedi. Plasenta asagıdaymıs dedim arkada yukarıda dedi. Bebek bas asagıymıs dedim değil makat geliş dedi.Gebeliğim riskliymiş dedim değil normal bir gebelik dediŞeker yuklemesi yaptırma tetanoz asısı olma dediler dedim bence yaptır asıyı da ol saglık bakanlığı oyle diyor dedi Bel agrıma normal dedi.Normal bir fotograf veriyorum ama madem oglunuzla adas olacağız iki tane vereyim dedi iki de güzel fotograf verdi. Çıktım geldim
Benim zaten genelde akşamları oluyordu. Bugün baktım sabahtan başladi. Sonra da leke görünce doktor geldim. Sen nasılsın canım. Az önceki nst de sancı çıkmadı ama gece tekrarlayacaklar nst yi.Canım o kasılması güzel takip et ayağa kalktığında ya da uzandiginda geçmiyor hafiflemiyorsa suphelen. Bu arada ayakta iken karnın sertleşmesini ebeler önemsemiyor. Daha ziyade yatarken sık sık kasılmalar yasiyorsan sen sancı hissetmesen bile ona sancı diyorlar. Allah'ın izniyle bişey olmayacak güçlüyüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?