2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benim 793 gramdı 25 haftalikken. normal harelde değil mi canim fazla tombiş degil yani :)
25. haftada bizim kız 970 gramdı
sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyom valla
doktorum çok güzel kilo alıyo diyo ama iri olursa nasıl doğurcam onu demiyo
şekerde çıkmadı eşim kilolu doğmuş ona çekmiştir genetiktir diyo doktor

Canım geçmiş olsun.. Leke de sancıdan mı oldu? Sen özelde mi takipliydin?

Yorgunluktan bence canım.

Her dr farklı görüyor desene
Valla ben de anlamadım.Daha ayın birinde gıtmıstım. Doktorum kızım için bir bakıcı ayarlarsan iyi olur bile demişti o derece riskli görmüştü.Bugun gittiğim doktor erken dogum yaparmısın bilemem ama su an için riskli bir gebelik değil diyor. Anlayamadım ben de canım. Ama içim hiç rahat değil. Nst cekilmeye gidicem birazdan cunku belim agrıyor ara ara. Kızımda da bu haftalarda aynı boyle olmustu. O zaman ki doktorum ihtimal vermemişti ama iyiki nst çekilmişiz cok sancı cıkmıs demişti

Canim.plesanta zaten zamanla yukari cikan bir sey degil mi. Cunku ben 12 gun once doktora gittigimdr bana plesanta yukari cikmis dedi. Basta asagida sonra yukari cikmistir seninde
Benim de en son normal demişti kendi doktorum da canım. Yukarı cıkıyor yani. Ama son gittiğimde riskli gebelik demişti kendi doktorum hatta kızıma bile bir bakıcı bulsan cok yorulmasan demişti. Sımdı ki doktor cok rahattı normal bir gebelik riskli değil dedi

bu doktorlar niye böyle ya hepsi ayrı bişey söyleyip insanı deli ediyolar

çok şükür canım çok sevindim güzel şeyler duymuşsun
Sagol canım ama içim hiç rahat değil. Birazdan acile nst çekilmeye gidicem karnım semsert agrım vardı hafıfledi ama sertleşti şimdi de içim rahat değil hiç. Ben de seninle aynı seyler dusundum. Aynı kitabı aynı okulu okuyup nasıl bu kadar fikir ayrılıgında düşüyorlar anlamıyorum. Sonucta konu sosyolojik ya da felsefi bir konu değil ki gayet fiziksel insan bedeniyle ilgili bir konu.Ama işte doktorlar da insan. Mizaçlarını işlerine yansıtoyorşar ister istemez. Kimi pimpirikli saglamcı. Kimi bosvermiş kimi kaderi vs. Bugun ki doktorum mesela actıkca ben eve gidince Hilalin suyu cokmus diye dusunmem ama sen hasta olarak buradan bu bilgiyi alıp gunlere dusunursun o yuzden cok rısklı durumlar hariç hastayı telaşlandırmaya gerek yok dedi.

Bugün ben salaklık ettim arkadaşlarımla kahvaltıya gittim uzun süre oturunca o toplanma dedikleri şeyi yaşadım ilk defa. Karnım çok gergin şu an. Bir daha gitmem bir yere aman aman

Çok geçmiş olsun canim

insaAllah 3500 civari olurda cok zorlanmayiz :)

Sancı cikmaz inşallah bebeğim ya. Ama ne olur ne olmaz git de bı bak. Haber et bana

Tesekkurle cevabiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…