- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Bebek yedekleri sezeryan olursa 3-4 takım fln lzm olabiliyormuş hastane çıkışı hariç,patikli alt iç zıbın üst şeklinde yada iç zıbın tulum, benim araştırıp yaptığım liste bu, senin ikiz galiba çarpı iki lzm sana tabiKızlar, elinizde hazır hastahane doğum çantadı listesi var mı? İnternette birşeyler yazıyor ama daha net bir bilgiye ihtiyacım var
İnşallah canimm . Hepimize ders olsun. 40 saatten daha fazla o ağır sakinlestiricilere kas gevşeticilere ragmen bir dakika bile uyuyamadım . Gözyaşlarım dualara karıştı. İyi düşünmeye sakin olmaya calisicaz. Madem gerekiyor herkesten uzak durucaz. Allah razı olsun güzel olacak inşallah her şey.Birefebirece canım tekrar çok çok geçmiş olsun hem bedenen hem ruhen yorulmuşsun belli ama geçti gitti inşallah yavrunu kucağına alıp kokladığında hepden hafifleyeceksin inşallah kendine bebişine iyi bak hep beraber zamanında bebişlerimizle sağ salim kurtulacağız inşallah Karasya canım sana da geçmiş olsun geçici bi durumdur inşallah dabaha herşey normale döner
Ebeler ayaktayken karnın sertse önemli değil diyorlar. Yattiginda geçiyorsa problem yok normaldir canım. Ama kasılma sikliklarini takip et. Yattigin halde hala oluyorsa ara ara o zaman önemli. Magnezyum içtiğinde rahatliyorsan o da önemli değil. Önemli olan sık olması ve çok zor geçmesi. Böyle oluyorsa kasila kasila rahim açılması yapıyor.Ya kızlar benimde karnım taş gibi bi gerginlik var dün gecede hissettim bu gün boyuncada napsam gitsemmi bende doktora 15 gün önce kontrolüm vardı herşey normaldi bi sonraki randevumda ayın 30 unda sancı yok ama toplanma ve gerginlik hissi varBirefebirece Karasya napayım kızlar sizce özellikle ayakta mutfakta iş yaptığımda dinlenincede hemen gevşemiyor normal mi sizce
O zaman git kuzum. Korkma ama git.Ay deme ishal bende de var canım. Eşimi beklıyorum gelse de gitsem hemen acile
Çok şanslısın çünkü akıllı bir kadınsın. Ben hiç anlamam ki! Mesela 1-2 gün belim agridi ama hic biseye baglamadim normal dedim ve şimdi geçti çok şükür,arada ishal oluyorum hiç takmadim bileKarasya Aynı aynı. O gün benimde sabahtan itibaren vardı. Kızlar bı de mesela ishal çok önemli bir belirti. O sabah hem adım atamayacak kadar ara ara giren vajinadan cekmeler hem kasılmalar hemde garip şekilde ishal vardı. Ve göğsümun birinin ucunda sarı kurumuş sıvı gibi birşey . Bı gariplik olduğu belliydi de belki geçer diye gece 1 e kadar bekledik işte. Bence bundan sonra hiç bir belirti önemsiz değil. Hepimiz çok dikkatli davranmalıyız.
Kıyamam canım ya dularının gözyaşlarının hürmetine rabbim korusun siziİnşallah canimm . Hepimize ders olsun. 40 saatten daha fazla o ağır sakinlestiricilere kas gevşeticilere ragmen bir dakika bile uyuyamadım . Gözyaşlarım dualara karıştı. İyi düşünmeye sakin olmaya calisicaz. Madem gerekiyor herkesten uzak durucaz. Allah razı olsun güzel olacak inşallah her şey.
Yoldayım canım gıdıyorum. Dua edinO zaman git kuzum. Korkma ama git.
Bebeğim bazı belirtiler evet normal insan o gün yorulmustur ona bağlar ters hareket yapmıştır ona bağlar dokunacak bişey yemiştir ona bağlar ama ben çok yeni kan ve idrar tahlili yaptirmistim fizyolojik olarak herşey normaldi ama stresli ve gergin olduğum için bildim bi gariplik olduğunu. Belki o gece gitmesem de ertesi gün gitsem rahim 3. Cm açılacaktı ve doğum başlayacaktı. Dediğim gibi artık doğurabilecek haftalardayiz ve öğrendim ki artık belirtiler ya normaldir diyebileceğimiz durumda değil. Bence her şey çok onemli.Çok şanslısın çünkü akıllı bir kadınsın. Ben hiç anlamam ki! Mesela 1-2 gün belim agridi ama hic biseye baglamadim normal dedim ve şimdi geçti çok şükür,arada ishal oluyorum hiç takmadim bileBen mi çok rahatım yoksa yaşadıklarım normal mi?
Tamam kuzum bakalım bi dinleyeyim kendimiEbeler ayaktayken karnın sertse önemli değil diyorlar. Yattiginda geçiyorsa problem yok normaldir canım. Ama kasılma sikliklarini takip et. Yattigin halde hala oluyorsa ara ara o zaman önemli. Magnezyum içtiğinde rahatliyorsan o da önemli değil. Önemli olan sık olması ve çok zor geçmesi. Böyle oluyorsa kasila kasila rahim açılması yapıyor.
Haber etmeyi sakın unutma. İnşallah bişey yoktur kuzum benim. Dua ediyorum yattigim yerden merak etmeYo
Yoldayım canım gıdıyorum. Dua edin
Canım bide gerçekten siz şanslısınız hemen doktorunuza ulaşıp yardim alıyorsunuz nst bağlıyorlar burda allah göstermesin bisey olursa napicami bile bilmiyorum! En korktuğum şey de bu günlerde erken doğum ödüm kopuyor vallahi. Siz her ay ultrason yapiyorsunuz ben en son 10 hafta önce yaptım bebeğimin hareketleri olmasa nasıl olduğunu bilemicem hiçBebeğim bazı belirtiler evet normal insan o gün yorulmustur ona bağlar ters hareket yapmıştır ona bağlar dokunacak bişey yemiştir ona bağlar ama ben çok yeni kan ve idrar tahlili yaptirmistim fizyolojik olarak herşey normaldi ama stresli ve gergin olduğum için bildim bi gariplik olduğunu. Belki o gece gitmesem de ertesi gün gitsem rahim 3. Cm açılacaktı ve doğum başlayacaktı. Dediğim gibi artık doğurabilecek haftalardayiz ve öğrendim ki artık belirtiler ya normaldir diyebileceğimiz durumda değil. Bence her şey çok onemli.
Kuzum benim haklısın. O zaman sen ağrı ve sancı takip ediceksin bir de bebek hareket sayısını. Bariz bir sancı kasılma hissettiğinde zaten müdahale ediyorlardır dimi ?Canım bide gerçekten siz şanslısınız hemen doktorunuza ulaşıp yardim alıyorsunuz nst bağlıyorlar burda allah göstermesin bisey olursa napicami bile bilmiyorum! En korktuğum şey de bu günlerde erken doğum ödüm kopuyor vallahi. Siz her ay ultrason yapiyorsunuz ben en son 10 hafta önce yaptım bebeğimin hareketleri olmasa nasıl olduğunu bilemicem hiçrabbim yardımcımız olsun
Kuzum benim haklısın. O zaman sen ağrı ve sancı takip ediceksin bir de bebek hareket sayısını. Bariz bir sancı kasılma hissettiğinde zaten müdahale ediyorlardır dimi ?Canım bide gerçekten siz şanslısınız hemen doktorunuza ulaşıp yardim alıyorsunuz nst bağlıyorlar burda allah göstermesin bisey olursa napicami bile bilmiyorum! En korktuğum şey de bu günlerde erken doğum ödüm kopuyor vallahi. Siz her ay ultrason yapiyorsunuz ben en son 10 hafta önce yaptım bebeğimin hareketleri olmasa nasıl olduğunu bilemicem hiçrabbim yardımcımız olsun
Şimdiye kadar hiç kontrol dışında gitmedim doktora,nasil oluyor hiç bir fikrim yok. İnşallah gerekte olmaz. Gelecek Salı günü randevum var sorucam. Benimkinin hareketleri iyi günde 20 kezden fazla hareket ederKuzum benim haklısın. O zaman sen ağrı ve sancı takip ediceksin bir de bebek hareket sayısını. Bariz bir sancı kasılma hissettiğinde zaten müdahale ediyorlardır dimi ?
Bu arada cuma günü seker yuklemesi tekrarlanacak 100 gramlık
Sagol canım ama içim hiç rahat değil. Birazdan acile nst çekilmeye gidicem karnım semsert agrım vardı hafıfledi ama sertleşti şimdi de içim rahat değil hiç. Ben de seninle aynı seyler dusundum. Aynı kitabı aynı okulu okuyup nasıl bu kadar fikir ayrılıgında düşüyorlar anlamıyorum. Sonucta konu sosyolojik ya da felsefi bir konu değil ki gayet fiziksel insan bedeniyle ilgili bir konu.Ama işte doktorlar da insan. Mizaçlarını işlerine yansıtoyorşar ister istemez. Kimi pimpirikli saglamcı. Kimi bosvermiş kimi kaderi vs. Bugun ki doktorum mesela actıkca ben eve gidince Hilalin suyu cokmus diye dusunmem ama sen hasta olarak buradan bu bilgiyi alıp gunlere dusunursun o yuzden cok rısklı durumlar hariç hastayı telaşlandırmaya gerek yok dedi.
insaAllah 3500 civari olurda cok zorlanmayiz :)
173. İgnemizi yaptık bugünalışamadım hâlâ.. kaçıncı da kavuşmak nasip olur acaba Allah'ım halimize şükür tabi en azından şifa vesilesi belli Rabbim daha zor durumda olanların yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?