2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Karasya Aynı aynı. O gün benimde sabahtan itibaren vardı. Kızlar bı de mesela ishal çok önemli bir belirti. O sabah hem adım atamayacak kadar ara ara giren vajinadan cekmeler hem kasılmalar hemde garip şekilde ishal vardı. Ve göğsümun birinin ucunda sarı kurumuş sıvı gibi birşey . Bı gariplik olduğu belliydi de belki geçer diye gece 1 e kadar bekledik işte. Bence bundan sonra hiç bir belirti önemsiz değil. Hepimiz çok dikkatli davranmalıyız.

Kızlar, elinizde hazır hastahane doğum çantadı listesi var mı? İnternette birşeyler yazıyor ama daha net bir bilgiye ihtiyacım var
Bebek yedekleri sezeryan olursa 3-4 takım fln lzm olabiliyormuş hastane çıkışı hariç,patikli alt iç zıbın üst şeklinde yada iç zıbın tulum, benim araştırıp yaptığım liste bu, senin ikiz galiba çarpı iki lzm sana tabi benim bir kayıbım oldu ve hiç hazırlığım yoktu o yüzden mayıs başı tam hazır etmek istiyorum çantamı hazırlayınca resim paylaşırım yine hazırlamamış olursan belki faydası olur. Ben tüm takımları buzdolabı poşerlerinde ayrı ayrı hazırlayıp üstlerine eriketle açıklama yazmayı düşünüyorum yanımda yardımcı olacaklarafa kolaylık olur, ne istediğimi de rahat anlatıeım diye

Eklentiler

• Screenshot_20190302-000144.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
Birefebirece canım tekrar çok çok geçmiş olsun hem bedenen hem ruhen yorulmuşsun belli ama geçti gitti inşallah yavrunu kucağına alıp kokladığında hepden hafifleyeceksin inşallah kendine bebişine iyi bak hep beraber zamanında bebişlerimizle sağ salim kurtulacağız inşallah Karasya canım sana da geçmiş olsun geçici bi durumdur inşallah dabaha herşey normale döner

Ya kızlar benimde karnım taş gibi bi gerginlik var dün gecede hissettim bu gün boyuncada napsam gitsemmi bende doktora 15 gün önce kontrolüm vardı herşey normaldi bi sonraki randevumda ayın 30 unda sancı yok ama toplanma ve gerginlik hissi var Birefebirece Karasya napayım kızlar sizce özellikle ayakta mutfakta iş yaptığımda dinlenincede hemen gevşemiyor normal mi sizce

İnşallah canimm . Hepimize ders olsun. 40 saatten daha fazla o ağır sakinlestiricilere kas gevşeticilere ragmen bir dakika bile uyuyamadım . Gözyaşlarım dualara karıştı. İyi düşünmeye sakin olmaya calisicaz. Madem gerekiyor herkesten uzak durucaz. Allah razı olsun güzel olacak inşallah her şey.

Ebeler ayaktayken karnın sertse önemli değil diyorlar. Yattiginda geçiyorsa problem yok normaldir canım. Ama kasılma sikliklarini takip et. Yattigin halde hala oluyorsa ara ara o zaman önemli. Magnezyum içtiğinde rahatliyorsan o da önemli değil. Önemli olan sık olması ve çok zor geçmesi. Böyle oluyorsa kasila kasila rahim açılması yapıyor.

Çok şanslısın çünkü akıllı bir kadınsın. Ben hiç anlamam ki! Mesela 1-2 gün belim agridi ama hic biseye baglamadim normal dedim ve şimdi geçti çok şükür,arada ishal oluyorum hiç takmadim bile Ben mi çok rahatım yoksa yaşadıklarım normal mi?

Kıyamam canım ya dularının gözyaşlarının hürmetine rabbim korusun sizi Seni bu hale koyanlarıda rabbim bildiği gibi etsin

Bebeğim bazı belirtiler evet normal insan o gün yorulmustur ona bağlar ters hareket yapmıştır ona bağlar dokunacak bişey yemiştir ona bağlar ama ben çok yeni kan ve idrar tahlili yaptirmistim fizyolojik olarak herşey normaldi ama stresli ve gergin olduğum için bildim bi gariplik olduğunu. Belki o gece gitmesem de ertesi gün gitsem rahim 3. Cm açılacaktı ve doğum başlayacaktı. Dediğim gibi artık doğurabilecek haftalardayiz ve öğrendim ki artık belirtiler ya normaldir diyebileceğimiz durumda değil. Bence her şey çok onemli.

Tamam kuzum bakalım bi dinleyeyim kendimi

173. İgnemizi yaptık bugün alışamadım hâlâ.. kaçıncı da kavuşmak nasip olur acaba Allah'ım halimize şükür tabi en azından şifa vesilesi belli Rabbim daha zor durumda olanların yardımcısı olsun

Canım bide gerçekten siz şanslısınız hemen doktorunuza ulaşıp yardim alıyorsunuz nst bağlıyorlar burda allah göstermesin bisey olursa napicami bile bilmiyorum! En korktuğum şey de bu günlerde erken doğum ödüm kopuyor vallahi. Siz her ay ultrason yapiyorsunuz ben en son 10 hafta önce yaptım bebeğimin hareketleri olmasa nasıl olduğunu bilemicem hiç rabbim yardımcımız olsun

Kuzum benim haklısın. O zaman sen ağrı ve sancı takip ediceksin bir de bebek hareket sayısını. Bariz bir sancı kasılma hissettiğinde zaten müdahale ediyorlardır dimi ?

Kuzum benim haklısın. O zaman sen ağrı ve sancı takip ediceksin bir de bebek hareket sayısını. Bariz bir sancı kasılma hissettiğinde zaten müdahale ediyorlardır dimi ?

Şimdiye kadar hiç kontrol dışında gitmedim doktora,nasil oluyor hiç bir fikrim yok. İnşallah gerekte olmaz. Gelecek Salı günü randevum var sorucam. Benimkinin hareketleri iyi günde 20 kezden fazla hareket eder

Bu arada cuma günü seker yuklemesi tekrarlanacak 100 gramlık

Canım benim de ilk hamileliğimde 140 üzeri çıktı. Test yenilendi. Dr. Genetik yatkınlık var ilerde kilo alma. Bebeğe zarar vermez dedi. Umalım ki yüksek çıkmasın..

Katılıyorum sana. Mizaç çok devrede.
Çok genç de değildim 30 ve 32 de doğum yaptım. Son derecede rahattım. Dr. hiç endişelendirecek şey paylaşmadı benimle. Allahım ne güzelmiş o zamanlarım diyorum.
Şimdi ise aynı hastanede başka dr. gidiyorum. (önceki yaşlıydı ayrılmış) Dr. iyi, ilgili ve titiz ama bu beni geriyor. Her muayede kağıt imzalatıyor. Üni. hastanesine gitmem söylendi diye. Rutin diye düşünüyorum artık.
Benim bebek planlı ama böyle olunca kendimi sorguluyorum. Bir şey takılsa aklıma günlerce düşünüyorum. Hani bazen rahatlık bilmezlik daha iyi gibi geliyor..

insaAllah 3500 civari olurda cok zorlanmayiz :)

Ben minyonum ama Maşallah bebeklerim iyiydi.
37. Haftada 3240, 39. Haftada 3680 normal doğdular.
Kolik ve genetik özelliklerden doğum sonrası çok çok büyütemiyorum. Ortalama boy ve kiloda oluyorlar. Sağlık ve bağışıklıkları ise iyi oluyor şükür ki..

Canım progestan mı? Rabbim kolaylık versin. Evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun bizi..

Bi insanın doğması, sağlıkla dünyaya gelmesi mucize gerçekten. Hormonlarım da etkiliyor sanırım. Her gece bebeklerimi okşayıp şükredip iyi halleri için dua ediyorum. Onları sağlıkla bana verdiği için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…