2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin bebeklerde mi kolikti canim. Benim Hifa Hatun da öyleydi, Şifa Hatun saglicakla kolik olmaz insaAllah. Hifa mı 3200 gram dogurdum normal ile biiznillah. Miyadını doldurmuştu doğacağına inanasım gelmiyordu artik

Birefebirece canım nst de sancıların kaç çıktı ilk. Bir de rahim ağzı uzunluğun neydi. Taburcu edildikten sonra doktor hangi ilaçları verdi. Bana da yarın taburcu olursam ilaç yazacak.

Valla canım bence git. Ne olur ne olmaz. Anormallik olduğunu hissediyordum ben kendimde. İçin rahat etsin.

Evet kızda kolik daha fazlaydı. Oğlanda da bebek reflüsü. Neyse ki geçti o günler, büyüdüler şükür..@ZehranurHifa
InsaAllah bu seferki bebişlerimiz sağlıklı ve sakin bebekler olurlar

Birefebirece canım nst de sancıların kaç çıktı ilk. Bir de rahim ağzı uzunluğun neydi. Taburcu edildikten sonra doktor hangi ilaçları verdi. Bana da yarın taburcu olursam ilaç yazacak.
İlk gider gitmez olanları ekranı çevirip gostermediler. Parmak muayenesi yapıp rahim açık deyip yatış verdiler. Sabaha kadar ara ara nst yapıldı. Mesela normalde 20 -30 ama birden 65 70 oluyor . Çok düzensiz kasilmalardi canım. 8 gün önce gittiğimde 4cm di çok iyiydi. 8 gün içinde hem o 4 cm gitmiş hemde 1 cm açılmış işte. Progestan yazdı sadece sabah akşam. Senin kaç çıktı sancılar.

Süper valla, cok teşekkür ederim, böyle net bir ihtiyaç listesine ihtiyacım vardı. Şimdi hepsini not alim canım. Hastaneye giderken ayrı, cıkarken ayrı kıyafet mi gerekiyor

Bı de verdikleri serum kulaklarımi patlatacakti benim nabız 120 130 arası bebeğimin 175 leri gördü yani. Tansiyon 8-5 hep.

Süper valla, cok teşekkür ederim, böyle net bir ihtiyaç listesine ihtiyacım vardı. Şimdi hepsini not alim canım. Hastaneye giderken ayrı, cıkarken ayrı kıyafet mi gerekiyor
Giderken sıkıntısız gidersen kıyafetin temiz kalırsa sıkıntı olmaz cnm, ama çantada temiz rahat elbise tarzı bişey çıkarken rahat olur tabiki olmazsada çok sorun değiö en kötü sen çıkmadan ihtiyacın olursa biri getirir, ama valiz yapmıiken temiz rahat bir elbise dikiş yerlerini rahatsız etmeyecek bişey çantada bulundurucam ben

İ
Benim kızımda aynı oyleydı 37 de dogdu sukur canım. İçini ferah tut. Bir de bu rahim agzı uzunluguyla acılma aynı sey değilmiş.Ayrıntılı usg de doktor soylemıstı bana. Mesela rahim agzı 4 cm diyorlar ya bize o bebeğin rahim agzına olan uzaklıgıymıs.Rahim acıklıgı rahım agzı uzun olsa bile olabiliyormuş.

domestic canım geçmiş olsun bir şey dedilermi
Canım sancı yok sukur.Genel acile görün dedi doktor. Ona da baska bir gun giderim artık. Cunku kan tahlılı falan hepsi normaldi bugun. İshal için dedi sanırım birkac gun bekleyım devam ederse gıdeyim onun için ayrıca

Ben ekrandan baktım en yüksek 55 oldu. Ama benim de 8 iken mesela birden 45 e çıkıyordu.sonra 15 e düşüp tekrar 55 oluyordu.

Canim benim hamileligim tam da senin dediğin gibi geçiyor doktorum benimle hic bir bilgiyi paylaşmıyor,yoksa çok takarim hayati kendime zehir ederim.

Aynen canım rahatladım valla Ama bu agrı nıye boyle oldu hala içimde bir şüphe var
Geçmiş olsun canım. Nst de sancı yoksa bir şeyin yoktur. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba, ya da gaz sancısı. İdrar yolu enfeksiyonu da sancılı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…