ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Senin bebeklerde mi kolikti canim. Benim Hifa Hatun da öyleydi, Şifa Hatun saglicakla kolik olmaz insaAllah. Hifa mı 3200 gram dogurdum normal ile biiznillah. Miyadını doldurmuştu doğacağına inanasım gelmiyordu artikCanım benim de ilk hamileliğimde 140 üzeri çıktı. Test yenilendi. Dr. Genetik yatkınlık var ilerde kilo alma. Bebeğe zarar vermez dedi. Umalım ki yüksek çıkmasın..
Katılıyorum sana. Mizaç çok devrede.
Çok genç de değildim 30 ve 32 de doğum yaptım. Son derecede rahattım. Dr. hiç endişelendirecek şey paylaşmadı benimle. Allahım ne güzelmiş o zamanlarım diyorum.
Şimdi ise aynı hastanede başka dr. gidiyorum. (önceki yaşlıydı ayrılmış) Dr. iyi, ilgili ve titiz ama bu beni geriyor. Her muayede kağıt imzalatıyor. Üni. hastanesine gitmem söylendi diye. Rutin diye düşünüyorum artık.
Benim bebek planlı ama böyle olunca kendimi sorguluyorum. Bir şey takılsa aklıma günlerce düşünüyorum. Hani bazen rahatlık bilmezlik daha iyi gibi geliyor..
Ben minyonum ama Maşallah bebeklerim iyiydi.
37. Haftada 3240, 39. Haftada 3680 normal doğdular.
Kolik ve genetik özelliklerden doğum sonrası çok çok büyütemiyorum. Ortalama boy ve kiloda oluyorlar. Sağlık ve bağışıklıkları ise iyi oluyor şükür ki..
Canım progestan mı? Rabbim kolaylık versin. Evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun bizi..
Bi insanın doğması, sağlıkla dünyaya gelmesi mucize gerçekten. Hormonlarım da etkiliyor sanırım. Her gece bebeklerimi okşayıp şükredip iyi halleri için dua ediyorum. Onları sağlıkla bana verdiği için..
Valla canım bence git. Ne olur ne olmaz. Anormallik olduğunu hissediyordum ben kendimde. İçin rahat etsin.Ya kızlar benimde karnım taş gibi bi gerginlik var dün gecede hissettim bu gün boyuncada napsam gitsemmi bende doktora 15 gün önce kontrolüm vardı herşey normaldi bi sonraki randevumda ayın 30 unda sancı yok ama toplanma ve gerginlik hissi varBirefebirece Karasya napayım kızlar sizce özellikle ayakta mutfakta iş yaptığımda dinlenincede hemen gevşemiyor normal mi sizce
InsaAllah bu seferki bebişlerimiz sağlıklı ve sakin bebekler olurlarEvet kızda kolik daha fazlaydı. Oğlanda da bebek reflüsü. Neyse ki geçti o günler, büyüdüler şükür..@ZehranurHifa
İyi haberlerle inşallah canımYo
Yoldayım canım gıdıyorum. Dua edin
Canım sen Balıkesir'de misin veya civarında? Sanki benim bi mesajdan hatırlıyorum.Birefebirece canım nst de sancıların kaç çıktı ilk. Bir de rahim ağzı uzunluğun neydi. Taburcu edildikten sonra doktor hangi ilaçları verdi. Bana da yarın taburcu olursam ilaç yazacak.
İlk gider gitmez olanları ekranı çevirip gostermediler. Parmak muayenesi yapıp rahim açık deyip yatış verdiler. Sabaha kadar ara ara nst yapıldı. Mesela normalde 20 -30 ama birden 65 70 oluyor . Çok düzensiz kasilmalardi canım. 8 gün önce gittiğimde 4cm di çok iyiydi. 8 gün içinde hem o 4 cm gitmiş hemde 1 cm açılmış işte. Progestan yazdı sadece sabah akşam. Senin kaç çıktı sancılar.Birefebirece canım nst de sancıların kaç çıktı ilk. Bir de rahim ağzı uzunluğun neydi. Taburcu edildikten sonra doktor hangi ilaçları verdi. Bana da yarın taburcu olursam ilaç yazacak.
Süper valla, cok teşekkür ederim, böyle net bir ihtiyaç listesine ihtiyacım vardı. Şimdi hepsini not alim canım. Hastaneye giderken ayrı, cıkarken ayrı kıyafet mi gerekiyorBebek yedekleri sezeryan olursa 3-4 takım fln lzm olabiliyormuş hastane çıkışı hariç,patikli alt iç zıbın üst şeklinde yada iç zıbın tulum, benim araştırıp yaptığım liste bu, senin ikiz galiba çarpı iki lzm sana tabibenim bir kayıbım oldu ve hiç hazırlığım yoktu o yüzden mayıs başı tam hazır etmek istiyorum çantamı hazırlayınca resim paylaşırım yine hazırlamamış olursan belki faydası olur. Ben tüm takımları buzdolabı poşerlerinde ayrı ayrı hazırlayıp üstlerine eriketle açıklama yazmayı düşünüyorum yanımda yardımcı olacaklarafa kolaylık olur, ne istediğimi de rahat anlatıeım diye
Giderken sıkıntısız gidersen kıyafetin temiz kalırsa sıkıntı olmaz cnm, ama çantada temiz rahat elbise tarzı bişey çıkarken rahat olurSüper valla, cok teşekkür ederim, böyle net bir ihtiyaç listesine ihtiyacım vardı. Şimdi hepsini not alim canım. Hastaneye giderken ayrı, cıkarken ayrı kıyafet mi gerekiyor
İSüper valla, cok teşekkür ederim, böyle net bir ihtiyaç listesine ihtiyacım vardı. Şimdi hepsini not alim canım. Hastaneye giderken ayrı, cıkarken ayrı kıyafet mi gerekiyor
Benim kızımda aynı oyleydı 37 de dogdu sukur canım. İçini ferah tut. Bir de bu rahim agzı uzunluguyla acılma aynı sey değilmiş.Ayrıntılı usg de doktor soylemıstı bana. Mesela rahim agzı 4 cm diyorlar ya bize o bebeğin rahim agzına olan uzaklıgıymıs.Rahim acıklıgı rahım agzı uzun olsa bile olabiliyormuş.İlk gider gitmez olanları ekranı çevirip gostermediler. Parmak muayenesi yapıp rahim açık deyip yatış verdiler. Sabaha kadar ara ara nst yapıldı. Mesela normalde 20 -30 ama birden 65 70 oluyor . Çok düzensiz kasilmalardi canım. 8 gün önce gittiğimde 4cm di çok iyiydi. 8 gün içinde hem o 4 cm gitmiş hemde 1 cm açılmış işte. Progestan yazdı sadece sabah akşam. Senin kaç çıktı sancılar.
Canım sancı yok sukur.Genel acile görün dedi doktor. Ona da baska bir gun giderim artık. Cunku kan tahlılı falan hepsi normaldi bugun. İshal için dedi sanırım birkac gun bekleyım devam ederse gıdeyim onun için ayrıcadomestic canım geçmiş olsun bir şey dedilermi
iyi bari canım çok şükür için rahatlamıştırKızlar gittim geldim sancı cıkmadı sukur
Ben ekrandan baktım en yüksek 55 oldu. Ama benim de 8 iken mesela birden 45 e çıkıyordu.sonra 15 e düşüp tekrar 55 oluyordu.İlk gider gitmez olanları ekranı çevirip gostermediler. Parmak muayenesi yapıp rahim açık deyip yatış verdiler. Sabaha kadar ara ara nst yapıldı. Mesela normalde 20 -30 ama birden 65 70 oluyor . Çok düzensiz kasilmalardi canım. 8 gün önce gittiğimde 4cm di çok iyiydi. 8 gün içinde hem o 4 cm gitmiş hemde 1 cm açılmış işte. Progestan yazdı sadece sabah akşam. Senin kaç çıktı sancılar.
Aynen canım rahatladım vallaiyi bari canım çok şükür için rahatlamıştır
Canim benim hamileligim tam da senin dediğin gibi geçiyor doktorum benimle hic bir bilgiyi paylaşmıyor,yoksa çok takarim hayati kendime zehir ederim.Canım benim de ilk hamileliğimde 140 üzeri çıktı. Test yenilendi. Dr. Genetik yatkınlık var ilerde kilo alma. Bebeğe zarar vermez dedi. Umalım ki yüksek çıkmasın..
Katılıyorum sana. Mizaç çok devrede.
Çok genç de değildim 30 ve 32 de doğum yaptım. Son derecede rahattım. Dr. hiç endişelendirecek şey paylaşmadı benimle. Allahım ne güzelmiş o zamanlarım diyorum.
Şimdi ise aynı hastanede başka dr. gidiyorum. (önceki yaşlıydı ayrılmış) Dr. iyi, ilgili ve titiz ama bu beni geriyor. Her muayede kağıt imzalatıyor. Üni. hastanesine gitmem söylendi diye. Rutin diye düşünüyorum artık.
Benim bebek planlı ama böyle olunca kendimi sorguluyorum. Bir şey takılsa aklıma günlerce düşünüyorum. Hani bazen rahatlık bilmezlik daha iyi gibi geliyor..
Ben minyonum ama Maşallah bebeklerim iyiydi.
37. Haftada 3240, 39. Haftada 3680 normal doğdular.
Kolik ve genetik özelliklerden doğum sonrası çok çok büyütemiyorum. Ortalama boy ve kiloda oluyorlar. Sağlık ve bağışıklıkları ise iyi oluyor şükür ki..
Canım progestan mı? Rabbim kolaylık versin. Evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun bizi..
Bi insanın doğması, sağlıkla dünyaya gelmesi mucize gerçekten. Hormonlarım da etkiliyor sanırım. Her gece bebeklerimi okşayıp şükredip iyi halleri için dua ediyorum. Onları sağlıkla bana verdiği için..
Geçmiş olsun canım. Nst de sancı yoksa bir şeyin yoktur. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba, ya da gaz sancısı. İdrar yolu enfeksiyonu da sancılı çünkü.Aynen canım rahatladım vallaAma bu agrı nıye boyle oldu hala içimde bir şüphe var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?