2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya kızlar,benim 2-3 haftadır arada sağ tarafimi agritan şey kasılmaymış Ben bebek sanıyordum ama yok bildiğimiz kasilma özelikle ayakta kalınca oluyor uzanınca dinlenince geçiyor. Bunun için doktoru aramali miyim? Cevap verirseniz çok memnun olurum

Doğum yapacağın hastanenin acil bölümü yok mu canım? Ben herhangi bir terslik hissettiğim durumda acile gidiyorum cihaz bağlayıp sancı kasılma var mı açılma su gelmesi vs var mı kontrol ediyor ebeler doktorumu aramıyorum, zaten gerekli görürse onlar arayıp doktoru haberdar ediyorlar

Ben klinikte gidiyorum doktorumu görmeye,doğum yapacağım hastanede henüz kaydım yok. Galiba 35. Haftadan sonra kayit yapiyorlar hastaneye. Ama her hangi bir acile de gidebilirim. Benimki 2-3 günde 1 oluyor oturunca uzanınca geçiyor. Gelecek Salı gününe kadar beklesem mi? Şuan yok mesela ama 2-3 saat önce vardı

Canım ıkı uc gunde bir kere mi oluyor yoksa iki üç günde 1 gün boyu devamlı mı kasılıyor. Eger bir kere oluyorsa dinlenince de geçiyorsa normal kasılma olabilir.Ama tabi gene doktor bilir de acılma yapan kasılma iki gün aralı olmaz galiba

Geçmiş olsun canım. Nst de sancı yoksa bir şeyin yoktur. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba, ya da gaz sancısı. İdrar yolu enfeksiyonu da sancılı çünkü.
Yanma sancı agrı sızı yok ama olmasa da idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş.Acildeki kadın dogumcu akıntım var mı dedi. Var ama progestan da kullanıyorum dedım. O zaman vajinit olabilir dedi. Ona gore ilaç yazmıs. Muhtemelen genel acile de idrar yolu için git dedi.Bir de progestanı artık fitil olarak kullanma 3 ay bitmiş yan etki yapmaz agızdan al enfeksiyona davetiye cıkarma dedi.Bir kere agızdan almıstım kızıma hamileyken resmen sarhoş ediyor agızdan almaya cesaret edemiyorum o yuzden

Canım iki üç günde oluyor ama nasıl desem dinleniyorum oturuyorum geçiyor ayağa kalkınca mesela mutfakta yemek yaparken falan yine hafif hafif hissediyorum oturunca yine geçiyor sonrasında tamamen bitiyor tekrar 2-3 gün sonra oluyor bu son 3 haftadır var,öncesinde de vardı da ben bebek saniyordum

Canım ben diplere degdirmeden komple actirdim şimdi tekrarlamayi düşünüyorum saçın bitkisel boyayla tonlamasini yapıp 5 dk falan da aciciyla beklemistim diğer boyanın hiç kokusunu bile almadim bence yaptır kendini iyi hissediyorsun

Canım geçmiş olsun inşallah yarın normal bir şekilde eve gecersin

Bana şimdi hastanede ağızdan verdiler. Pek bir yan etki yapmadı gibi. Ağrı olmadan da enfeksiyon olabiliyormus canım. Bir baktır istersen.

Evet canım gerçekten zor zaten her an panik olmaya meyilliyiz geçen az hareket edince eşime dinletmeye calisiyodum kalp atışı duyuyomusun dakikada 140 atacak falan diye

Günaydın
Herkese geçmiş olsun
Ben çok etkilendiğimi farkettim burada ki kasılma sancı vs hikayelerinden o yüzden foruma fazla girmeme kararı aldım.
Kendimi dinler oldum sürekli gaz sancısında bile acaba mı diyorum .

Kendimi alışverişe vericem bu dönemde
Öpüyorum hepinizi

Evet canım gerçekten zor zaten her an panik olmaya meyilliyiz geçen az hareket edince eşime dinletmeye calisiyodum kalp atışı duyuyomusun dakikada 140 atacak falan diye
Bunu yapan bir ben değilmişim:) sanki nasil duyacaksa o şekilde
O kadar haklisin kii!! Bende ayni senin gibi düşünüyorum vallahi bende daha az girecem artık. Daha önce olan şeyler bile olunca içimi korku sarıyor.

Yok canım benimde zaten cumartesi kontrolüm vardı rahim ağzı bebek pozisyonu suyu normaldi ama ilk kez oldu aynen tarif ettiğin gibi öldürecek gibi bişey değil ama bariz Bi sızı
aynısı bende de oluyor canım o sızlamanın bende kendimi çok yorduğum zamanlar olduğunu düşünmüştüm ama, magnezyum u almadığım zamanlarda oluyor. bir de kızım çok hareketli belki de ondandır diyorum. alttan bi vuruyo neresiyse çıkacak zannediyorum.

Ben zaten magnezyum kullanmıyorum canım da doğuma hazırlık yapıyo vücut sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…