- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Doğum yapacağın hastanenin acil bölümü yok mu canım? Ben herhangi bir terslik hissettiğim durumda acile gidiyorum cihaz bağlayıp sancı kasılma var mı açılma su gelmesi vs var mı kontrol ediyor ebeler doktorumu aramıyorum, zaten gerekli görürse onlar arayıp doktoru haberdar ediyorlarYa kızlar,benim 2-3 haftadır arada sağ tarafimi agritan şey kasılmaymışBen bebek sanıyordum ama yok bildiğimiz kasilma özelikle ayakta kalınca oluyor uzanınca dinlenince geçiyor. Bunun için doktoru aramali miyim? Cevap verirseniz çok memnun olurum
Ben klinikte gidiyorum doktorumu görmeye,doğum yapacağım hastanede henüz kaydım yok. Galiba 35. Haftadan sonra kayit yapiyorlar hastaneye. Ama her hangi bir acile de gidebilirim. Benimki 2-3 günde 1 oluyor oturunca uzanınca geçiyor. Gelecek Salı gününe kadar beklesem mi? Şuan yok mesela ama 2-3 saat önce vardıDoğum yapacağın hastanenin acil bölümü yok mu canım? Ben herhangi bir terslik hissettiğim durumda acile gidiyorum cihaz bağlayıp sancı kasılma var mı açılma su gelmesi vs var mı kontrol ediyor ebeler doktorumu aramıyorum, zaten gerekli görürse onlar arayıp doktoru haberdar ediyorlar
Canım ıkı uc gunde bir kere mi oluyor yoksa iki üç günde 1 gün boyu devamlı mı kasılıyor. Eger bir kere oluyorsa dinlenince de geçiyorsa normal kasılma olabilir.Ama tabi gene doktor bilir de acılma yapan kasılma iki gün aralı olmaz galibaBen klinikte gidiyorum doktorumu görmeye,doğum yapacağım hastanede henüz kaydım yok. Galiba 35. Haftadan sonra kayit yapiyorlar hastaneye. Ama her hangi bir acile de gidebilirim. Benimki 2-3 günde 1 oluyor oturunca uzanınca geçiyor. Gelecek Salı gününe kadar beklesem mi? Şuan yok mesela ama 2-3 saat önce vardı
Yanma sancı agrı sızı yok ama olmasa da idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş.Acildeki kadın dogumcu akıntım var mı dedi. Var ama progestan da kullanıyorum dedım. O zaman vajinit olabilir dedi. Ona gore ilaç yazmıs. Muhtemelen genel acile de idrar yolu için git dedi.Bir de progestanı artık fitil olarak kullanma 3 ay bitmiş yan etki yapmaz agızdan al enfeksiyona davetiye cıkarma dedi.Bir kere agızdan almıstım kızıma hamileyken resmen sarhoş ediyor agızdan almaya cesaret edemiyorum o yuzdenGeçmiş olsun canım. Nst de sancı yoksa bir şeyin yoktur. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba, ya da gaz sancısı. İdrar yolu enfeksiyonu da sancılı çünkü.
Canım iki üç günde oluyor ama nasıl desem dinleniyorum oturuyorum geçiyor ayağa kalkınca mesela mutfakta yemek yaparken falan yine hafif hafif hissediyorum oturunca yine geçiyor sonrasında tamamen bitiyor tekrar 2-3 gün sonra oluyor bu son 3 haftadır var,öncesinde de vardı da ben bebek saniyordumCanım ıkı uc gunde bir kere mi oluyor yoksa iki üç günde 1 gün boyu devamlı mı kasılıyor. Eger bir kere oluyorsa dinlenince de geçiyorsa normal kasılma olabilir.Ama tabi gene doktor bilir de acılma yapan kasılma iki gün aralı olmaz galiba
Çok şükürKızlar gittim geldim sancı cıkmadı sukur
Sabırlı ol herşeyi tek tek yazdır hatta kendin bı sunum hazırla ben öyle yapmistimGünaydın kızlar çıldırmama ramak kaldı gerçekten
Bu 1 ay nasıl biticek ya
Canım ben diplere degdirmeden komple actirdim şimdi tekrarlamayi düşünüyorum saçın bitkisel boyayla tonlamasini yapıp 5 dk falan da aciciyla beklemistim diğer boyanın hiç kokusunu bile almadim bence yaptır kendini iyi hissediyorsunKızlar ya, bugünlerde kendimle kafayı bozdum iyiceAcaba saçımın dibini bitkisel boyayla boyatıp, altları yine ombre yaptırsam nolur? Maske takacağım ve kuaförün bahçesinde yaptıracağım. Kesin yaptırırım bir şey olmaz diyordum ama şimdi de korkmaya başladım :S Haydiiii ellerr gaz verici cümleler kursun lütfennnnnn
Aynısı geçenlerde bendede oldu canımNasıl anlatayım canım batma gibi sızı şeklinde çocuğun günahını alamıyorum göbek deliğimin oralarda takılıyor
Canım geçmiş olsun inşallah yarın normal bir şekilde eve gecersinNst de hafif sancılar çıktı. Doktor yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne vurdular şimdi progestan ile birlikte. Bu gece hastanedeyim. Duruma göre tekrar nst bağlayıp yarın çıkaracaklar hastaneden. Teşekkür ederim hepinize. İnşallah sancılar durur.
Bana şimdi hastanede ağızdan verdiler. Pek bir yan etki yapmadı gibi. Ağrı olmadan da enfeksiyon olabiliyormus canım. Bir baktır istersen.Yanma sancı agrı sızı yok ama olmasa da idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş.Acildeki kadın dogumcu akıntım var mı dedi. Var ama progestan da kullanıyorum dedım. O zaman vajinit olabilir dedi. Ona gore ilaç yazmıs. Muhtemelen genel acile de idrar yolu için git dedi.Bir de progestanı artık fitil olarak kullanma 3 ay bitmiş yan etki yapmaz agızdan al enfeksiyona davetiye cıkarma dedi.Bir kere agızdan almıstım kızıma hamileyken resmen sarhoş ediyor agızdan almaya cesaret edemiyorum o yuzden
Evet canım gerçekten zor zaten her an panik olmaya meyilliyiz geçen az hareket edince eşime dinletmeye calisiyodum kalp atışı duyuyomusun dakikada 140 atacak falan diyeCanım bide gerçekten siz şanslısınız hemen doktorunuza ulaşıp yardim alıyorsunuz nst bağlıyorlar burda allah göstermesin bisey olursa napicami bile bilmiyorum! En korktuğum şey de bu günlerde erken doğum ödüm kopuyor vallahi. Siz her ay ultrason yapiyorsunuz ben en son 10 hafta önce yaptım bebeğimin hareketleri olmasa nasıl olduğunu bilemicem hiçrabbim yardımcımız olsun
Bunu yapan bir ben değilmişim:) sanki nasil duyacaksa o şekildeEvet canım gerçekten zor zaten her an panik olmaya meyilliyiz geçen az hareket edince eşime dinletmeye calisiyodum kalp atışı duyuyomusun dakikada 140 atacak falan diye
O kadar haklisin kii!! Bende ayni senin gibi düşünüyorum vallahi bende daha az girecem artık. Daha önce olan şeyler bile olunca içimi korku sarıyor.Günaydın
Herkese geçmiş olsun
Ben çok etkilendiğimi farkettim burada ki kasılma sancı vs hikayelerinden o yüzden foruma fazla girmeme kararı aldım.
Kendimi dinler oldum sürekli gaz sancısında bile acaba mı diyorum .
Kendimi alışverişe vericem bu dönemde
Öpüyorum hepinizi
aynısı bende de oluyor canım o sızlamanın bende kendimi çok yorduğum zamanlar olduğunu düşünmüştüm ama, magnezyum u almadığım zamanlarda oluyor. bir de kızım çok hareketli belki de ondandır diyorum. alttan bi vuruyo neresiyse çıkacak zannediyorum.Yok canım benimde zaten cumartesi kontrolüm vardı rahim ağzı bebek pozisyonu suyu normaldi ama ilk kez oldu aynen tarif ettiğin gibi öldürecek gibi bişey değil ama bariz Bi sızı
yaa maşallah çok tatlııı güle güle kullansın kızın inşallah :) bende buna çok benzer birşey aldım :)
Ben zaten magnezyum kullanmıyorum canım da doğuma hazırlık yapıyo vücut sanırımaynısı bende de oluyor canım o sızlamanın bende kendimi çok yorduğum zamanlar olduğunu düşünmüştüm ama, magnezyum u almadığım zamanlarda oluyor. bir de kızım çok hareketli belki de ondandır diyorum. alttan bi vuruyo neresiyse çıkacak zannediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?