Sınavlarım vardı haftasonu mesela.Ders çalışıyorum müsait bi zamanda inşallah diyorum.Dr randevum var diyorum.Sürekli bi bahane buluyorum.Aslında bahane değil de işte.Sebepsiz yere bizi kabul etmedi diye dedikodu yaparlar birde.
Sınavlarım vardı haftasonu mesela.Ders çalışıyorum müsait bi zamanda inşallah diyorum.Dr randevum var diyorum.Sürekli bi bahane buluyorum.Aslında bahane değil de işte.Sebepsiz yere bizi kabul etmedi diye dedikodu yaparlar birde.
Valla baya sabırlıymışsın kibarca reddediyosun. Benim ne konuda olursa olsun düşüncesiz insanlara tahammülüm kalmadı artık, o yüzden bi laf söylemeden rahat edemiyorum
merhaba annişler ben hastaneme gidip ebe ile konuşmayı, odalara bakmayı yavaş yavaş herşeyi ayarlamayı düşünüyorum. her ihtimale karşı küvez var mı hastanede soracağım. ihtiyaç listemin çoğunu aldım fakat kendimle ilgili olanlar kaldı ne lazım onu bir de hastaneye soracağım.
Canım iki üç günde oluyor ama nasıl desem dinleniyorum oturuyorum geçiyor ayağa kalkınca mesela mutfakta yemek yaparken falan yine hafif hafif hissediyorum oturunca yine geçiyor sonrasında tamamen bitiyor tekrar 2-3 gün sonra oluyor bu son 3 haftadır var,öncesinde de vardı da ben bebek saniyordum
Günaydınlar hanımlar Vallahi ben yetişemiyorum yazdıklarınıza , alış verişlere ,Okuyorum sessiz sedasız ama anneler yapıyor bir şeyler ama bi kaç kıyafet battaniye harici birşey almadım ben. Eşim hekim görümcem eczacı biraz da onlara güveniyorum tıbbi aletler ve dermokozmetik markaları konusunda sanırım şimdilik çalışabildiğim yere kadar çalışmaya devam bakalım