2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Valla baya sabırlıymışsın kibarca reddediyosun. Benim ne konuda olursa olsun düşüncesiz insanlara tahammülüm kalmadı artık, o yüzden bi laf söylemeden rahat edemiyorum

Kızlar ben hastane çıkışı için sade bişey düşünmüştüm bu nasıl? Yoksa tulumlu yerine zıbınlı mı baksam?
zıbın ilk etapta daha kolay oluyor diyorlar göbüşten dolayı canım, ben onların yalancısıyım ama iki türlüde aldım ben.

merhaba annişler ben hastaneme gidip ebe ile konuşmayı, odalara bakmayı yavaş yavaş herşeyi ayarlamayı düşünüyorum. her ihtimale karşı küvez var mı hastanede soracağım. ihtiyaç listemin çoğunu aldım fakat kendimle ilgili olanlar kaldı ne lazım onu bir de hastaneye soracağım.

Canım şimdi normal demeye korkuyorum cunku belli olmuyor cunku ama bana normal geldi

Günaydınlar hanımlar Vallahi ben yetişemiyorum yazdıklarınıza , alış verişlere ,Okuyorum sessiz sedasız ama anneler yapıyor bir şeyler ama bi kaç kıyafet battaniye harici birşey almadım ben. Eşim hekim görümcem eczacı biraz da onlara güveniyorum tıbbi aletler ve dermokozmetik markaları konusunda sanırım şimdilik çalışabildiğim yere kadar çalışmaya devam bakalım

Sen utanmadan içli köfte mi yapıyorsun Kızım bak zaten hassas dönemimdeyim benim canımı sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…