2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Çok güzel. Fiyatı da uygun bence

Sen utanmadan içli köfte mi yapıyorsun Kızım bak zaten hassas dönemimdeyim benim canımı sıkmayın

Evet becerikli olmak bunu gerektiriyor
Çalışırken vakit bulamıyorum bu işlere. Evdeyken yapayım dedim de olmadı zaten yapamadım dün çok rahatsizlandim. Normal Köfte yaparım artık:)

[QUOTE="Tazegelin33, post: 59629910, member: 753746"] ayyy ALLAH korusun ben hiç almam bunu duydum ya:KK42: [/QUOTE]
Canım kullancaksanda gözünün önünden ayırmıcan anakucağına koyup gitmek yok

Kızlar sade hastane cıkısı arayanlar düz takıma istedikleri gibi küçük oynamalarla kendileri de yapabilir aslında ya da tugbaforkugudan da duz takıma sevdikleri minik bir desen ekletebilirler istedikleri gibi bulamazlarsa. Guzel olur bence

[QUOTE="Tazegelin33, post: 59629910, member: 753746"] ayyy ALLAH korusun ben hiç almam bunu duydum ya:KK42: [/QUOTE]
Canım kullancaksanda gözünün önünden ayırmıcan anakucağına koyup gitmek yok
Aynen canım kızım 1 bucuk yasına gırdı dun hala uyurken yanından ayrılmam.Ayrılacaksam da 5 dklıgına olur kırk kere gelir bakarım. Cunku bunlar kamerayla telsizle de olacak iş değil bir anlık dalgınlık insanı mahveder cok dikkatli olmak lazım

Kızlar içli köfte demişken
Doğum öncesi dolaba bişeyler yapıp koyalım diyoruz ani misaifrlere karşı neler yapmayı düşünüyosunuz.
biz 5 6 beze mantı yapalım dedik yemeğe gelen olursa diye
sarma börek kete tarzı şeyler yapalım dedik hemen bi patates salatası çay veririz diye

Kızlar bi de simdi siz sanıyorsunuz o ana kucagında sakince duracak bıcır bıcır oyunlar oynayacak Durmuyor anacım durmuyor aglıyor mızmızlanıyor kıyamıyor alıyorsun koynuna kucagına hemen. Sonra o ana kucagını belki kardeşi durur umuduyla kaldırıyorsun

annem mantı ve sulu köfte yapacak. ben de buzluk böreği kurabiye ızgara köfte yapıp atacam. Fasulye nohut mercimek haşlayıp koycam. Yapmak lazım çok ağırlaşmadan sanırım canım.

almasak mı napsak benim de çok kafam karışıyor :)

annem mantı ve sulu köfte yapacak. ben de buzluk böreği kurabiye ızgara köfte yapıp atacam. Fasulye nohut mercimek haşlayıp koycam. Yapmak lazım çok ağırlaşmadan sanırım canım.
aynen bizde öyle düşündük canım annemlerle oturur sarma yaparız plastik kaplara koyup çıkarıp hemen pişirmek acaip pratik oluyo böreği ben yaparım 2 3 kilo yufkadan sarar atarım buzluğa kayınvalidemde kete yapıcak babaanneyle bide mantı yaptık mı yeter

Günaydın kizlar
Bugün kontrolümüz vardı bizimde
1040 gr 34 cm olmuş oğlusum
Ufak bi yolculuk yapma durumum var sordum sıkıntı yok gidebilirsin dedi
Bebek yukarıda. Rahim uzunluğunda değişiklik yok dedi.
Sanci yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.
Hepimizin bebeği vaktinde sağlıcakla doğsun inşallah

aynen yeter anneler doğumdan sonra da yardımcı olurlar inşallah. gelen misafirlerde ne bulursa onu yesin bir zahmet çok da strese girmeyelim :)

Kızlar trendyolda bunları gördüm alt-üst uzun kollu ikili takim yoktu aldıklarım arasında. Bu bebepan markasını hiç duymadım iyi midir bilginiz var mı? Bebepan 0-3ay, aziz bebe 3-6 ay sepete ekledim. Markalar İyiyse eğer alicam

Eklentiler

• IMG_20190417_102346.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20190417_102408.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 41
almasak mı napsak benim de çok kafam karışıyor :)
Kendi adıma benim kız durmadı uyanıkken de uyurken de.Ben de donene kadar yaklasık 4 ay her uykusunu kanguru pozisyonunda gogsumde uyuttum. Muhteşem mukemmel bir seydi benim için. Hala aklıma geldikçe içim huzurla doluyor. Uyumazken de hep aynı pozisyonda otururdukOyun halısı iyi bir sey bak ona yatırırdım beraber oynardık. Ama ana kucagını kaldırdım kısa sure içinde belki kardeşi durur diye

anladım canım ben de çok pahalı birşey almak istemiyorum belki sevmez diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…