- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
Evet ya bende çok begendim inşallah seninde iyi sağlıklı günlerde kullansın bebeğinyaa maşallah çok tatlııı güle güle kullansın kızın inşallah :) bende buna çok benzer birşey aldım :)
Aynen canım bence de hatta bebek arabası konusu bile oyle bence. Biz kızımda ilk travel sistem denedik. Durmadı asla bınmedi. Cok mantıksız geldi bana bınmediği arabayı belki biner umuduyla her dısarı cıkısa tasıma. Sonra cift yonlu normal bir araba aldık oma da yasından sonra bınmeye anca ikna oldu. Kanguru benim için kurtarıcısıydı o konuda.anladım canım ben de çok pahalı birşey almak istemiyorum belki sevmez diye.
Güzel canım. Mothercare ürünleri de iyi oluyorKızlar ben hastane çıkışı için sade bişey düşünmüştüm bu nasıl? Yoksa tulumlu yerine zıbınlı mı baksam?
evet kuzum şansımıza neyi sevecekler bakalım. ah şu bebekler. herşey onlar için :)Aynen canım bence de hatta bebek arabası konusu bile oyle bence. Biz kızımda ilk travel sistem denedik. Durmadı asla bınmedi. Cok mantıksız geldi bana bınmediği arabayı belki biner umuduyla her dısarı cıkısa tasıma. Sonra cift yonlu normal bir araba aldık oma da yasından sonra bınmeye anca ikna oldu. Kanguru benim için kurtarıcısıydı o konuda.
Yok kız tam tersi 4 aydan önce 6 aydan önce kullanmayın diyor:) vücud yapısı uygun değil diye yani doktor kadın öyle söyledi sonrasında da dikkatli olmak lazım diyor işdeDönmeye başladıktan sonra kullanmayın diyor yani 4. aya kadar tavsiye etmişler canım kontrollü gitmek gerek
birde modele bbaktın mı bilmiyorum ama çok derin gerçekten
Valla ben düşünüyorum ama sadece düşünüyorum:))) şimdi koysam çok erken gibi geliyor yaklaşınca yapabilirmiyim onuda bilmiyorum düşüncelerde işdeKızlar içli köfte demişken
Doğum öncesi dolaba bişeyler yapıp koyalım diyoruz ani misaifrlere karşı neler yapmayı düşünüyosunuz.
biz 5 6 beze mantı yapalım dedik yemeğe gelen olursa diye
sarma börek kete tarzı şeyler yapalım dedik hemen bi patates salatası çay veririz diye
Azi bebe güzel ama diğer markayı bilmiyorumKızlar trendyolda bunları gördüm alt-üst uzun kollu ikili takim yoktu aldıklarım arasında. Bu bebepan markasını hiç duymadım iyi midir bilginiz var mı? Bebepan 0-3ay, aziz bebe 3-6 ay sepete ekledim. Markalar İyiyse eğer alicam
bence erken değil canım en azındna fasulye nohut mercmek haşlayıp koyabilirsin.kırmızı biber patlıcan közleyip atabilirsin. onlara bişey olmaz. ben bu haftasonu yapıcam bişeyler.Valla ben düşünüyorum ama sadece düşünüyorum:))) şimdi koysam çok erken gibi geliyor yaklaşınca yapabilirmiyim onuda bilmiyorum düşüncelerde işde
Azi bebe güzel ama diğer markayı bilmiyorum
Ben begendim canim gayet guzel
Boyle seyler kac ay kalabilir buzlukta canimKızlar içli köfte demişken
Doğum öncesi dolaba bişeyler yapıp koyalım diyoruz ani misaifrlere karşı neler yapmayı düşünüyosunuz.
biz 5 6 beze mantı yapalım dedik yemeğe gelen olursa diye
sarma börek kete tarzı şeyler yapalım dedik hemen bi patates salatası çay veririz diye
https://www.yenisafak.com/foto-gale...t-ana-kucagi-32-bebegi-oldurdu-2033992?page=5Yok kız tam tersi 4 aydan önce 6 aydan önce kullanmayın diyor:) vücud yapısı uygun değil diye yani doktor kadın öyle söyledi sonrasında da dikkatli olmak lazım diyor işde
Valla ben aldim 4 moms ikinci el.olmadi bende satarimalmasak mı napsak benim de çok kafam karışıyor :)
Sağol canım
letgoda bende gördüm 2.el mamaroo 3.0 modeli 850 tlydi.Valla ben aldim 4 moms ikinci el.olmadi bende satarim
Onlar olabilir evetde bende pek yazın fasulye nohut tüketmiyorum kışın bile çok yemem ama yinede biraz koyayım.patlıcanda çok pahalı şuan ya:))bence erken değil canım en azındna fasulye nohut mercmek haşlayıp koyabilirsin.kırmızı biber patlıcan közleyip atabilirsin. onlara bişey olmaz. ben bu haftasonu yapıcam bişeyler.
Canım sen listeni ebeleree onaylatınca bizimlede paylaşırmısın?merhaba annişler ben hastaneme gidip ebe ile konuşmayı, odalara bakmayı yavaş yavaş herşeyi ayarlamayı düşünüyorum. her ihtimale karşı küvez var mı hastanede soracağım. ihtiyaç listemin çoğunu aldım fakat kendimle ilgili olanlar kaldı ne lazım onu bir de hastaneye soracağım.
Bunu dün bende gördüm organik demiş ama yorumlarda koku olduğunu yazmış biri emin olamadım bende.
Aziz bebe iyi diye biliyorumKızlar trendyolda bunları gördüm alt-üst uzun kollu ikili takim yoktu aldıklarım arasında. Bu bebepan markasını hiç duymadım iyi midir bilginiz var mı? Bebepan 0-3ay, aziz bebe 3-6 ay sepete ekledim. Markalar İyiyse eğer alicam
Canım bende ikilemde kaldım kardeşim benim aldıklarım zıbınlı göbeği düşene kadar zıbınlı giydiririm dedi. Yeni doğmuş bebeğe tulum giydirmiyorlar mıki?Güzel canım. Mothercare ürünleri de iyi oluyor
Canım valla biz senelerdir yapıyoruz 6-7 poşet mantı sarma falan 6 ay tutabiliyorum çünkü hemen bitiyoBoyle seyler kac ay kalabilir buzlukta canim
Kız dönüyolar diye değil vücut yapıları uygun olmadığı için dedi kadın valla ben ATV habere çıkan kadının yalancısıyım:)https://www.yenisafak.com/foto-gale...t-ana-kucagi-32-bebegi-oldurdu-2033992?page=5
kız yok aha işte dönebildikten sonra sıkıntı ilk 3 ay zaten nasıl yatırırsan öyle kalıyo nasıl dönsün bıcırıklar bence sen yanlış anlamışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?