2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
anladım canım ben de çok pahalı birşey almak istemiyorum belki sevmez diye.
Aynen canım bence de hatta bebek arabası konusu bile oyle bence. Biz kızımda ilk travel sistem denedik. Durmadı asla bınmedi. Cok mantıksız geldi bana bınmediği arabayı belki biner umuduyla her dısarı cıkısa tasıma. Sonra cift yonlu normal bir araba aldık oma da yasından sonra bınmeye anca ikna oldu. Kanguru benim için kurtarıcısıydı o konuda.

evet kuzum şansımıza neyi sevecekler bakalım. ah şu bebekler. herşey onlar için :)

Dönmeye başladıktan sonra kullanmayın diyor yani 4. aya kadar tavsiye etmişler canım kontrollü gitmek gerek
birde modele bbaktın mı bilmiyorum ama çok derin gerçekten
Yok kız tam tersi 4 aydan önce 6 aydan önce kullanmayın diyor:) vücud yapısı uygun değil diye yani doktor kadın öyle söyledi sonrasında da dikkatli olmak lazım diyor işde

Valla ben düşünüyorum ama sadece düşünüyorum:))) şimdi koysam çok erken gibi geliyor yaklaşınca yapabilirmiyim onuda bilmiyorum düşüncelerde işde

Azi bebe güzel ama diğer markayı bilmiyorum

Valla ben düşünüyorum ama sadece düşünüyorum:))) şimdi koysam çok erken gibi geliyor yaklaşınca yapabilirmiyim onuda bilmiyorum düşüncelerde işde
bence erken değil canım en azındna fasulye nohut mercmek haşlayıp koyabilirsin.kırmızı biber patlıcan közleyip atabilirsin. onlara bişey olmaz. ben bu haftasonu yapıcam bişeyler.

Boyle seyler kac ay kalabilir buzlukta canim

bence erken değil canım en azındna fasulye nohut mercmek haşlayıp koyabilirsin.kırmızı biber patlıcan közleyip atabilirsin. onlara bişey olmaz. ben bu haftasonu yapıcam bişeyler.
Onlar olabilir evetde bende pek yazın fasulye nohut tüketmiyorum kışın bile çok yemem ama yinede biraz koyayım.patlıcanda çok pahalı şuan ya:))

Canım sen listeni ebeleree onaylatınca bizimlede paylaşırmısın?
Bunu dün bende gördüm organik demiş ama yorumlarda koku olduğunu yazmış biri emin olamadım bende.
Aziz bebe iyi diye biliyorum
Güzel canım. Mothercare ürünleri de iyi oluyor
Canım bende ikilemde kaldım kardeşim benim aldıklarım zıbınlı göbeği düşene kadar zıbınlı giydiririm dedi. Yeni doğmuş bebeğe tulum giydirmiyorlar mıki?

Boyle seyler kac ay kalabilir buzlukta canim
Canım valla biz senelerdir yapıyoruz 6-7 poşet mantı sarma falan 6 ay tutabiliyorum çünkü hemen bitiyo içinde ki kıyma buzluktan çıkmadıktan sonra hiç bişey olmaz bence börek yine 6-7 ay saklanıyo çiğse hepsi kışa kadar rahat rahat dayanacak şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…