erken değil ki imkanın zamanın varsa bence tamda vakti hem daha ağırlaşmadık hepsi kışa kadar rahat rahat dayanacak şeyler canımValla ben düşünüyorum ama sadece düşünüyorum:))) şimdi koysam çok erken gibi geliyor yaklaşınca yapabilirmiyim onuda bilmiyorum düşüncelerde işde
Her koşulda dikkatli olmak lazım beşiktede anakucağındada dönmeye başladıktan sonra ağız üstü yatmasınlar diye tedbir her zaman iyidir canım Alllah korusun bebeklerimiziKız dönüyolar diye değil vücut yapıları uygun olmadığı için dedi kadın valla ben ATV habere çıkan kadının yalancısıyım:)
Valla iyi ki kocam buraları okumuyor ve etrafımda sizin gibi kimse yokÇok güzel. Fiyatı da uygun bence
Evet becerikli olmak bunu gerektiriyor
Çalışırken vakit bulamıyorum bu işlere. Evdeyken yapayım dedim de olmadı zaten yapamadım dün çok rahatsizlandim. Normal Köfte yaparım artık:)
Ozaman ben börek atayım mantı falan yapamam kurabiyedir kekdir biraz fasulye nohut mercimek onlarıda pek tüketmem ya dursun.artık gelene gidenede annemdi ablamdı hazırlasınlar valla aaaa:)))erken değil ki imkanın zamanın varsa bence tamda vakti hem daha ağırlaşmadık hepsi kışa kadar rahat rahat dayanacak şeyler canım
uygun oldukca yap canım ben ramazan icin de şimdiden başlayım diyorum portakal limon dilimleyip attım buzluga mesela :)Onlar olabilir evetde bende pek yazın fasulye nohut tüketmiyorum kışın bile çok yemem ama yinede biraz koyayım.patlıcanda çok pahalı şuan ya:))
Ayrıca ağırlaşmadık derken kendi adına konuş:))) benim vajina kasık ağrım hiç dinmiyor kız çamaşırımı giyemiyorum o derece üstelik aylardır var bende bulantıdır yanmadır odur budur hiç sıkıntım olmadı ama bu kasık vajina ağrısı çok beter bişey sürekli olması .erken değil ki imkanın zamanın varsa bence tamda vakti hem daha ağırlaşmadık hepsi kışa kadar rahat rahat dayanacak şeyler canım
Onu iyi dedin bak hep aklımda unutuyorum portakal limon koyucam bende limonata için süper oluyoruygun oldukca yap canım ben ramazan icin de şimdiden başlayım diyorum portakal limon dilimleyip attım buzluga mesela :)
Ben 4.0 app aldim valla baya uyguna geldi canim anne yanibesikle ikisi 950 tl ye verdi.nedense uyguna verdi.sapasaglam calistiriyoz hepletgoda bende gördüm 2.el mamaroo 3.0 modeli 850 tlydi.
O işleri komple kayınvalideye bırakmayı düşünüyorum valla :)) Bir de Kayseri Sofrası telefon numarası tamamdırKızlar içli köfte demişken
Doğum öncesi dolaba bişeyler yapıp koyalım diyoruz ani misaifrlere karşı neler yapmayı düşünüyosunuz.
biz 5 6 beze mantı yapalım dedik yemeğe gelen olursa diye
sarma börek kete tarzı şeyler yapalım dedik hemen bi patates salatası çay veririz diye
benimde çatı kemiklerim ağrıyor hatta inanır mısınız bazen kemik hareketlerini seslerini hissediyorum yatakta dönerken falan. Doktorum normal dedi. Benimki de kız. Doğuma hazırlanıyor kemiklerin dedi.Benim çati kemiklerim agriyor yaklaşık 1 aydir ama kasiklarimda bir agrim yok kanamam vs yok .. doktorum kontrol etti erken dogum riskimde yok çatı kemiklerim genisledigi icin dedi .. etrafimda dogum yaoan arkadaslarinda olmus böyle.. ilk hamileligimde olmamisti benim
canım nasılsın?Nst de hafif sancılar çıktı. Doktor yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne vurdular şimdi progestan ile birlikte. Bu gece hastanedeyim. Duruma göre tekrar nst bağlayıp yarın çıkaracaklar hastaneden. Teşekkür ederim hepinize. İnşallah sancılar durur.
yakın bi arkadaşım aldı canım, koku falan da yoktu, e zaten yıkayıp ütülüyoruz. Dokusu çok güzeldi biz çok memnun kaldık, bebiş de kullandı gayet iyiydi.
evet canım bende tugbaforkuguya yaptırdım çok da güzel geldi.Kızlar sade hastane cıkısı arayanlar düz takıma istedikleri gibi küçük oynamalarla kendileri de yapabilir aslında ya da tugbaforkugudan da duz takıma sevdikleri minik bir desen ekletebilirler istedikleri gibi bulamazlarsa. Guzel olur bence
En güzeli öyle boş boş durmasınlar babane anane olduklarını anlasınlar :))O işleri komple kayınvalideye bırakmayı düşünüyorum valla :)) Bir de Kayseri Sofrası telefon numarası tamamdırYa bir de biz bebek görmeye arkadaşlara gittiğimizde en fazla 1 saat kalıyoruz. Akrabalar da kendi tokluklarını kendileri düşünsün valla. Bak yine beceriksiz gelin oldum sizin yüzünüzden, puuuu
Sabah tekrar nst çekildim. İyi çıktı nst sonucu. İki kere 40 oldu sadece. Doktor sıkıntı yok dedi. Taburcu oldum. Günde üç kere progestan iki kere nidicard icicem. İzne ayırdı doktor beni. 32 ye kadar calismicam. 28. Haftada doğum iznine ayrılmış oldum. Bir de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum. Nasip kısmet.benimde çatı kemiklerim ağrıyor htts inanır mısınız bazen kemik hareketlerini seslerini hissediyorum yatakta dönerken falan. Doktorum normal dedi. Benimki de kız. Doğuma hazırlanıyor kemiklerin dedi.
canım nasılsın?
yakın bi arkadaşım aldı canım, koku falan da yoktu, e zaten yıkayıp ütülüyoruz. Dokusu çok güzeldi biz çok memnun kaldık, bebiş de kullandı gayet iyiydi.
evet canım bende tugbaforkuguya yaptırdım çok da güzel geldi.
çok iyi almışsın canım güle güle kullanın :)Ben 4.0 app aldim valla baya uyguna geldi canim anne yanibesikle ikisi 950 tl ye verdi.nedense uyguna verdi.sapasaglam calistiriyoz hep
Gerçekten birine işi ogretmek çok zor kişinin öğrenme isteği kapasitesi de önemli stres olmaİnan dün 9dan 4e kadar ofis içinde ayaktaydım çok sıkıldım yoruldum canım akşam 9da sızmışım valla bu 1 ay bana geçmicek
Bununla çok şükür canım, olsun kafanı ona takma bebişine hazırlık yapSabah tekrar nst çekildim. İyi çıktı nst sonucu. İki kere 40 oldu sadece. Doktor sıkıntı yok dedi. Taburcu oldum. Günde üç kere progestan iki kere nidicard icicem. İzne ayırdı doktor beni. 32 ye kadar calismicam. 28. Haftada doğum iznine ayrılmış oldum. Bir de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum. Nasip kısmet.
Canım biraz yanlış bilgilendirme olmuş bence. Belli bir markanın ana kucakları toplandı, çünkü o ana kucağının designi bebek hareketlenince bebeğin düşmesine sebebiyet veriyor yoksa güvendiğiniz bir marka ve emniyetli bir anakucağıysa öyle bir tehlike yok.Kızlar 32 bebek anakucağı yüzünden ölmüş 4-6 aydan sonra ana kucağına bebeği koymak lazımmıs haberlerde gösterdi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?