Kız geçen hamilelik uygulamasında yazıyordu eşiniz kulağını dayadiginda kalp atışını duyabilir diye ona inandım eşimde duyuyorum dedi ama kalp atışı mi başka bişey mi duydu bilemiyorum artıkBunu yapan bir ben değilmişim:) sanki nasil duyacaksa o şekilde
Canım biraz yanlış bilgilendirme olmuş bence. Belli bir markanın ana kucakları toplandı, çünkü o ana kucağının designi bebek hareketlenince bebeğin düşmesine sebebiyet veriyor yoksa güvendiğiniz bir marka ve emniyetli bir anakucağıysa öyle bir tehlike yok.
Yoruldum bezdimGerçekten birine işi ogretmek çok zor kişinin öğrenme isteği kapasitesi de önemli stres olma
Kız yok ben birazda kendimi düşünüyorum bebek durmaz ağlar bişey olur hemen çıkarıp pişireyimO işleri komple kayınvalideye bırakmayı düşünüyorum valla :)) Bir de Kayseri Sofrası telefon numarası tamamdırYa bir de biz bebek görmeye arkadaşlara gittiğimizde en fazla 1 saat kalıyoruz. Akrabalar da kendi tokluklarını kendileri düşünsün valla. Bak yine beceriksiz gelin oldum sizin yüzünüzden, puuuu
Bişey sölim mi kıçımın üstüne oturamadığım için midir nedir bilmem bazen hamile olduğumu unutuyorum 3 ay hastanelik oldum bulantılar kusmalar yüzünden birde hastalıktan kurtulamadım onun dışında gerçekten zıpırdım hala zıpırımAyrıca ağırlaşmadık derken kendi adına konuş:))) benim vajina kasık ağrım hiç dinmiyor kız çamaşırımı giyemiyorum o derece üstelik aylardır var bende bulantıdır yanmadır odur budur hiç sıkıntım olmadı ama bu kasık vajina ağrısı çok beter bişey sürekli olması .
Ozaman ben börek atayım mantı falan yapamam kurabiyedir kekdir biraz fasulye nohut mercimek onlarıda pek tüketmem ya dursun.artık gelene gidenede annemdi ablamdı hazırlasınlar valla aaaa:)))
tabiki paylaşırım canımCanım sen listeni ebeleree onaylatınca bizimlede paylaşırmısın?
Kıyafetleri şimdiden hazırlasak olur mu canım? Ben son 10-15 gün kala falan düşünüyordum, temiz kalmaz, toz olur falan diyeBen bebişin bütün kıyafetleri yıkadım sayılır bugün ütüsünü yapıcam inşallah ama bitürlü gecelik alamadım ya .haftayada gecelik sütyen kilot faslını tamamlamayı düşünüyorum internetten almak istemiyorum kemeraltına gitmek istiyorum ama bu acılarla nasıl olucak fikrim yok
Ben bebişin bütün kıyafetleri yıkadım sayılır bugün ütüsünü yapıcam inşallah ama bitürlü gecelik alamadım ya .haftayada gecelik sütyen kilot faslını tamamlamayı düşünüyorum internetten almak istemiyorum kemeraltına gitmek istiyorum ama bu acılarla nasıl olucak fikrim yok
Kız 10 gün kala nasıl yapıcan ağırlaşcan iyice.nisan annelerini ziyaret ettiğim de hepsi bana kıyafetlerini şimdiden yıka hazırla dediler sonra çok zor oluyor dediler.30/32 .hafta doğum çantanızda hazır olsun diyorlar dolabına yıkayıp ütüleyip asarsan bişey olmaz diye düşünüyorum yenidoğan kıyafetlerini de ütüledikden sonra buzdolabı posetine koymayı düşünüyorumKıyafetleri şimdiden hazırlasak olur mu canım? Ben son 10-15 gün kala falan düşünüyordum, temiz kalmaz, toz olur falan diye
konuşmuştuk bu konuyu seninle kuzu, kısmet olsun sen iyi olda bebişinle :)Sabah tekrar nst çekildim. İyi çıktı nst sonucu. İki kere 40 oldu sadece. Doktor sıkıntı yok dedi. Taburcu oldum. Günde üç kere progestan iki kere nidicard icicem. İzne ayırdı doktor beni. 32 ye kadar calismicam. 28. Haftada doğum iznine ayrılmış oldum. Bir de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum. Nasip kısmet.
hayırlı olsun canım :) iyi yapmışsın bende artık tamamlamak gerektiğini düşünüyorumKızlar şu kasılmalardan herkes tedirgin oluyor ama Doğum yaklaştıkça hazırlık kasılmaları olmak zorunda günde 10 civarı kasılma normal karşılanıyor çok üzmeyin kendinizi
Bu arada dün tüm eksikleri tamamladık, önümüzdeki hafta hastane çantasını da hazırlamayı düşünüyorum dahada ağırlaşmadan inşallah, kuzularımın yataklarını ikeadan aldık henüz kurulmadı haftaya onlarda kurulacak
ben küçük hurçlar aldım minik minik onlara koysam birşey olur mu ki? yoksa hava almasın mı?Kız 10 gün kala nasıl yapıcan ağırlaşcan iyice.nisan annelerini ziyaret ettiğim de hepsi bana kıyafetlerini şimdiden yıka hazırla dediler sonra çok zor oluyor dediler.30/32 .hafta doğum çantanızda hazır olsun diyorlar dolabına yıkayıp ütüleyip asarsan bişey olmaz diye düşünüyorum yenidoğan kıyafetlerini de ütüledikden sonra buzdolabı posetine koymayı düşünüyorum
Valla fikrim yok canım ben hep öyle yapıldığını gördüğüm için o şekil yapıcam hurç nasıl olur bilmiyorumben küçük hurçlar aldım minik minik onlara koysam birşey olur mu ki? yoksa hava almasın mı?
Sağolasın canım gücümüz yeterken rahat rahat yapmak en iyisi,hayırlı olsun canım :) iyi yapmışsın bende artık tamamlamak gerektiğini düşünüyorum
canım bence L al çünkü henüz zaman var ve şişeceğiz :))Ben dün bebekler için hastahane kıyafetlerini falan yıkılayıp ütülettirdim. Bu haftaiçi de tamamlayıp, poşetlere koyup bir el çantasına yerleştiricem hepsini. Ne olur ne olmaz. Yalnız sadece sütyen ve gecelik bedenine karar veremiyorum. Şuan ikiz hamilelik dediğimde herkes şaşırıyor, demekki öyle şişmedim ama biranda büyürse göğüs ve göbek o zaman M bedene ya sığmazsam diyorum, gitgelden bişi alamıyorum:) bi tane large almıştım gecelik, o şuan büyük mesela, mediumda olurmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?