2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay ne bileyim.. Çalışıyorum ya şimdi, evdeyken yaparım gibime gelmişti. O zaman acil arkadaş yardım hattını arayayım ben en iyisi :))

Bende yapıp koyucam her gün uyandığımda bugün başlayayım hergun bisey yapıp koyayim diyorum üşenip yapmıyorum:)
Bana yardım edecek kimsede yok .
Bende manti içki köfte su böreği poaça yapicam .
Sarma bi defa sarıp koymuştum tadı değişik oldu sizler koyiyormusunuz sarıp.

Ben de buzluğa bir şeyler atma niyetindeyim ama misafirler için değil. Akşam yemeklerimiz için. Kızımda çok zorlanmıştım, vakit kalmıyordu yemek yapmaya. Düzenimiz bayağı bozulmustu. Şimdi eğer buzluğa atarsam çok kolaylik olur

Misafir geldiğinde de bir çaresini bulurum artik ya zaten bebek ziyaretine gelen misafir umduğunu değil bulduğunu yer :))

Tanıdığım bir abla var ücret karşılığı koca bir tencere sarıp veriyor küçük paketler halinde. Ona yaptıracam ben insallah

Biz koyuyoruz canım tat farkı da olmuyo anlamıyosun yani taze gibi
normal içi kavuruyoruz yaprak salamura zaten plastik kaba koyuyoruz bi tencerelik

Tanıdığım bir abla var ücret karşılığı koca bir tencere sarıp veriyor küçük paketler halinde. Ona yaptıracam ben insallah
Bende manti yi öyle yaptırmayı düşünüyorum tek basima yapmakta çok zorlaniyorum. Ama sarmayı sararım çok severim sarmayı.

Valla herkez koyuyo ama sarmayı buzlukda bende sevmiyorum tadını

Böreği buzluğa nasıl saklyorsunuz?
Çiğ olarak mı Yoksa pişmiş mı?
Sigara böreği sarıp çiğden atıyorum ben ama fırın böreğini hiç denemedim
Ben elde actigim su böreğini pişmiş koyuyorum çıkarınca işitiyorum çok taze kalıyor.

Bende manti yi öyle yaptırmayı düşünüyorum tek basima yapmakta çok zorlaniyorum. Ama sarmayı sararım çok severim sarmayı.

Manti tek başına yapılmıyor zaten ya
Kuruyor hamur. En az iki kişi lazim

Ben elde actigim su böreğini pişmiş koyuyorum çıkarınca işitiyorum çok taze kalıyor.

Su böreği kalp ben

Kızlar bisey sorucam bebeğin hickirdigini hisediyormusunuz benimkini çok hickirik tutuyor normaldir demi.
Normalmiş canım benimki de hıçkırıyor.bazen öyle bişey yapıyorki göbeğimde deprem oluyor diyorum bütün göbeğimi sallıyor:)))) benim oğlan çok hareketli doğunca nasıl olacak DİE korkmuyor değilim

Böreği buzluğa nasıl saklyorsunuz?
Çiğ olarak mı Yoksa pişmiş mı?
Sigara böreği sarıp çiğden atıyorum ben ama fırın böreğini hiç denemedim

Canım benim yaptığımı söyleyeyim bir yufkayı yayıp üzerine süt yağ karışımını sürüyorum bi yufka üzerine yerleştiriyorum tekrar sostan sürüyorum ve içine peynir patates ne istersem koyuyorum kalın rulo halinde sarıp üçgen kesiyorum bi tepsiye koyuyorum dolapta 1 2 saat kendi çekmesini bekletiyorum sonra kilitli poşetlere koyuyorum pişireceğim zaman tepsiye diziyorum 1 şişe soda döküyorum yarım saat 1 saat dinlendiriyorum yumurtasını sürüp fırına atıyorum

Peki prrincler kirilmiyor mu?
Buzluktan çıkardıktan sonra mı pisiriyorsun yoksa pişmiş mı koyuyorsun?
yok canım kırılmıyor çiğden koyuyoruz biz açılmasını beklicek vaktin varsa bekleyedebilirsin yoksa direk tencereye kalıp şeklinde çıkarıp kaynar suyla pişiredebilirsin
pişmesine yakın biraz yağ gezdiriyoruz o kadar.

Benimde öyle göbeğim sallanıyor hıçkırınca:) acayip bisey .benimki de çok hareketli geceleri özelikle. Bi yandan öyle olması iyi bi süre oynamasa hemen endişeleniyorum çok pimpirikliyim:)

Ben beyaz lahana sarmasını çok severim mevsimi geçmeden onu bile sarıp koyuyo annem benim için canımız istediğinde pişirip yiyoruz dolaptan eksik olmaz sarmalarımız mantılarımız
Bende çok severim lahana sarması burda öyle sarmalık lahana bulmak biraz zor oluyor. Teyzem yapıp çağırmıştı beni bi kaç defa ilk hamileyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…