Ay ne bileyim.. Çalışıyorum ya şimdi, evdeyken yaparım gibime gelmişti. O zaman acil arkadaş yardım hattını arayayım ben en iyisi :))Kız 10 gün kala nasıl yapıcan ağırlaşcan iyice.nisan annelerini ziyaret ettiğim de hepsi bana kıyafetlerini şimdiden yıka hazırla dediler sonra çok zor oluyor dediler.30/32 .hafta doğum çantanızda hazır olsun diyorlar dolabına yıkayıp ütüleyip asarsan bişey olmaz diye düşünüyorum yenidoğan kıyafetlerini de ütüledikden sonra buzdolabı posetine koymayı düşünüyorum
Bende yapıp koyucam her gün uyandığımda bugün başlayayım hergun bisey yapıp koyayim diyorum üşenip yapmıyorum:)Kızlar içli köfte demişken
Doğum öncesi dolaba bişeyler yapıp koyalım diyoruz ani misaifrlere karşı neler yapmayı düşünüyosunuz.
biz 5 6 beze mantı yapalım dedik yemeğe gelen olursa diye
sarma börek kete tarzı şeyler yapalım dedik hemen bi patates salatası çay veririz diye
Bende yapıp koyucam her gün uyandığımda bugün başlayayım hergun bisey yapıp koyayim diyorum üşenip yapmıyorum:)
Bana yardım edecek kimsede yok .
Bende manti içki köfte su böreği poaça yapicam .
Sarma bi defa sarıp koymuştum tadı değişik oldu sizler koyiyormusunuz sarıp.
Biz koyuyoruz canım tat farkı da olmuyo anlamıyosun yani taze gibiBende yapıp koyucam her gün uyandığımda bugün başlayayım hergun bisey yapıp koyayim diyorum üşenip yapmıyorum:)
Biz koyuyoruz canım tat farkı da olmuyo anlamıyosun yani taze gibi
normal içi kavuruyoruz yaprak salamura zaten plastik kaba koyuyoruz bi tencerelik
Bende manti yi öyle yaptırmayı düşünüyorum tek basima yapmakta çok zorlaniyorum. Ama sarmayı sararım çok severim sarmayı.Tanıdığım bir abla var ücret karşılığı koca bir tencere sarıp veriyor küçük paketler halinde. Ona yaptıracam ben insallah
Valla herkez koyuyo ama sarmayı buzlukda bende sevmiyorum tadınıBende yapıp koyucam her gün uyandığımda bugün başlayayım hergun bisey yapıp koyayim diyorum üşenip yapmıyorum:)
Ben elde actigim su böreğini pişmiş koyuyorum çıkarınca işitiyorum çok taze kalıyor.Böreği buzluğa nasıl saklyorsunuz?
Çiğ olarak mı Yoksa pişmiş mı?
Sigara böreği sarıp çiğden atıyorum ben ama fırın böreğini hiç denemedim
Bende yapıp koyayim sonra bebekle çok zor olur benim için.Biz koyuyoruz canım tat farkı da olmuyo anlamıyosun yani taze gibi
normal içi kavuruyoruz yaprak salamura zaten plastik kaba koyuyoruz bi tencerelik
Bende manti yi öyle yaptırmayı düşünüyorum tek basima yapmakta çok zorlaniyorum. Ama sarmayı sararım çok severim sarmayı.
Ben elde actigim su böreğini pişmiş koyuyorum çıkarınca işitiyorum çok taze kalıyor.
Ben eskiden tek yapıyordum ama 3 4 kişilik yapıyordum yinede her yanım tutuluyordu simdi hayatta tek yapamam.Manti tek başına yapılmıyor zaten ya
Kuruyor hamur. En az iki kişi lazim
Su böreği kalp ben
Normalmiş canım benimki de hıçkırıyor.bazen öyle bişey yapıyorki göbeğimde deprem oluyor diyorum bütün göbeğimi sallıyor:)))) benim oğlan çok hareketli doğunca nasıl olacak DİE korkmuyor değilimKızlar bisey sorucam bebeğin hickirdigini hisediyormusunuz benimkini çok hickirik tutuyor normaldir demi.
Böreği buzluğa nasıl saklyorsunuz?
Çiğ olarak mı Yoksa pişmiş mı?
Sigara böreği sarıp çiğden atıyorum ben ama fırın böreğini hiç denemedim
yok canım kırılmıyor çiğden koyuyoruz biz açılmasını beklicek vaktin varsa bekleyedebilirsin yoksa direk tencereye kalıp şeklinde çıkarıp kaynar suyla pişiredebilirsinPeki prrincler kirilmiyor mu?
Buzluktan çıkardıktan sonra mı pisiriyorsun yoksa pişmiş mı koyuyorsun?
Benimde öyle göbeğim sallanıyor hıçkırınca:) acayip bisey .benimki de çok hareketli geceleri özelikle. Bi yandan öyle olması iyi bi süre oynamasa hemen endişeleniyorum çok pimpirikliyim:)Normalmiş canım benimki de hıçkırıyor.bazen öyle bişey yapıyorki göbeğimde deprem oluyor diyorum bütün göbeğimi sallıyor:)))) benim oğlan çok hareketli doğunca nasıl olacak DİE korkmuyor değilim
Ben beyaz lahana sarmasını çok severim mevsimi geçmeden onu bile sarıp koyuyo annem benim için canımız istediğinde pişirip yiyoruz dolaptan eksik olmaz sarmalarımız mantılarımızBende yapıp koyayim sonra bebekle çok zor olur benim için.
Bende çok severim lahana sarması burda öyle sarmalık lahana bulmak biraz zor oluyor. Teyzem yapıp çağırmıştı beni bi kaç defa ilk hamileyken.Ben beyaz lahana sarmasını çok severim mevsimi geçmeden onu bile sarıp koyuyo annem benim için canımız istediğinde pişirip yiyoruz dolaptan eksik olmaz sarmalarımız mantılarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?