2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebek kıyafetleri ve tum kıyafetler dahil uzerınde hiçbir mikrop bakteri mantar vs kalmaması için en az 60 derecede yıkanması gerekıyor.En az 60 derecede mikroplar ölüyor. Hepsini olmasa da tenine direk temas edenleri 60 dan az yıkamayın bence

Ben 2017 de hamileydim 2018 da süt veriyordum 2019 da yine hamileyim 2020 de yine emzirme derken borclar kabardı benim oruc konusundaOysa adetliyken bile bozmuslugum yoktur içime sindirip tabi o sekilde oruc olmadıgını biliyorum ama yemek içmek içime sinmiyordu

Kuzum adetli olduğunda ye iç içine sine sine hiçbir sakıncası yok. Ben borçları kısa günlerde tutuyorum daha kolay oluyor benimde borcum var biraz, şimdi üzerine de eklenecek Rabbim kolaylık versin ama dediğim gibi akşam ezanının erken okunduğu günler kolaylık oluyor borçları tutma hususunda. Bende emzirirken de tutamadım

Çok şükür canım dikkat et kendine iyi yapmış seni izne çıkararak.
ayşe öner ip askılı gecelikler çok raht indir askıyı emzir demişti benimde aklıma yattı, illa düğmeliye gerek yok canım
Hahah istd ermeniler annelerine mama derler ben çok duyuyorum.

Baskı yaptırdıklarımı mecbur 30da yıkayacağım canım ütü zaten bütün mikropları öldürür diye biliyorum

Öyle ama suclu hissediyorum canım bir de zaten evde herkes oruclu oluyordu yemek yersem ozendirmiş olurum diye yiyemiyordum. Annem de adetken tutar hep belki de alışkanlık

Canım şimdi normal demeye korkuyorum cunku belli olmuyor cunku ama bana normal geldi
Aynen belli olmaz bu işler valla. Şimdi gayet iyiyim çok şükür :) o kasilmalarda normal,ama agri ve leke yada kirmizi akinti falan gelirse sakıncalı. Allah göstermesin kimseye

Baskı yaptırdıklarımı mecbur 30da yıkayacağım canım ütü zaten bütün mikropları öldürür diye biliyorum
Ütünün ısısı kısa sureli üzerinden geçtiği için yine de mikrop kalma olasılığı var diye okumustum canım.Tenine temas edecek parca var mı baskılılarda.Onları gunluk gıydırmezsın zaten olmazsa fotograf cekiminde incecik bir sey daha gıydır içine üstüne baskılı tulumu gıydır canım. Cunku bir de yaz bebeği bizimkiler iyice terlerler terledikçe de gözenekleri acıldıgı için ben direk tenine temas edenleri 60 derecede yıkama taraftarıyım

Öyle ama suclu hissediyorum canım bir de zaten evde herkes oruclu oluyordu yemek yersem ozendirmiş olurum diye yiyemiyordum. Annem de adetken tutar hep belki de alışkanlık
Sen bilirsin canim ama benim tavsiyem o tarz durumlarda gizliden gizliye yemen olur. Hani göstermektende cekinir insan haklisin

Yok diğerlerini biliyorum canım hatta arkadaşa 50 60 yeter ütülenicek zaten demiştim de etkisini bilmiyordum
İç zıbın elbet giyiricem canım düz onu yüksekte yıkayayım o zaman

Hhahahhaha benim annemde kendine düşkündür hatta göğüs büyütme ameliyati oldu geçen hafta Türkiye de,daha yüzünü gerdirecek falan, ama 2 yaşındaki yeğenime bayiliirrr! Benim oglum gelmeden kurban olurumlar havada uçuşuyor yeğenim hala konuşamıyor,ama eminim şuan babaanne yada grandma derse çok çok sevinir :) ki annem genç 48 yaşında erken evlenmiş off ne konuştummm

Sahur demişken aklıma geldi ramazanda oruç tutucakmisiniz benim eşim kesinlikle tutamazsin diyor deneyeyim bi iki gün tutabilirsem tutayım diyorum asla olmaz diyor .
Ben de denerim dedim eşim olmaz diyor açlıktan ziyade sürekli su icmen lazım diyor istemiyorum dedi canim. Bebeklerden dolayı eşin rızası da önemli bence şu durumda. Hiç bilmiyorum napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…