Ya ben öyle bakımlı kadınların hastayım. Bırak nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsin ❤ Bizim ki yaş kompleksli. Oğlunun sosyal medyada bitane fotoğrafını koymaz. Ilk evleneceğiz dediğimizde de fenalık geçirmiştiHhahahhahabenim annemde kendine düşkündür hatta göğüs büyütme ameliyati oldu geçen hafta Türkiye de,daha yüzünü gerdirecek falan, ama 2 yaşındaki yeğenime bayiliirrr! Benim oglum gelmeden kurban olurumlar havada uçuşuyor yeğenim hala konuşamıyor,ama eminim şuan babaanne yada grandma derse çok çok sevinir :) ki annem genç 48 yaşında erken evlenmiş off ne konuştummm
Hahahahhaah bu çok iyidi:)))))He ban yiceksen hakkıyla ye diyorsun
İstanbul seçimlerini diyorum canım ya mazbata veriliyor bugün
Bebegin tam kilo alacağı, yazın sıcağında susuz ve aç olmak bana mantıklı gelmiyor. Belki Ramazan kışa gelse denenebilir ama yaz gebeliginde heleki haftalarimız ilerideyken riskli olur. Çünkü bebek haftada 200 gr - 500 gr arasinda kilo almaya baslayacak artık o dönem..Aynen bende hiç dayanamıyorum acıkınca elim ayağım titriyor valla:) Bebeğe de zararı olur süssüz kalır diye zaten eşim kesinlikle tutamazsin dedi .sonra tutarız bizde inşallah.
Kaza ya bırakıcaz mecburen .Dediğin gibi açlık hafi neyse de susuzluk bebeğe zarar verebilir. Eşim şimdi bile zorla su iç diyor içmezsen huniyle boğazına dökucem diyor. :) kısa günlerde tutarız inşallah. Benim geçen ramazandan da kalma 13 günüm var allah yardımcımız olsun.Ben de denerim dedim eşim olmaz diyor açlıktan ziyade sürekli su icmen lazım diyor istemiyorum dedi canim. Bebeklerden dolayı eşin rızası da önemli bence şu durumda. Hiç bilmiyorum napcam
Aynen bencede bebeği etkileyebilir bide uzun sürüyor biraz yaz aylarında o kadar dayanamayız.Bebegin tam kilo alacağı, yazın sıcağında susuz ve aç olmak bana mantıklı gelmiyor. Belki Ramazan kışa gelse denenebilir ama yaz gebeliginde heleki haftalarimız ilerideyken riskli olur. Çünkü bebek haftada 200 gr - 500 gr arasinda kilo almaya baslayacak artık o dönem..
Gebeliğin ilk 3 ayı içinde olsaydım kesinlikle tutardım bebeğin bizim aldığımız besinlere ihtiyacı çok yoktu falan ama şuan bende tutamam sanırım hem bebek için hemde kendim için aşırı susuyorum aşırı acıkıyorumSahur demişken aklıma geldi ramazanda oruç tutucakmisiniz benim eşim kesinlikle tutamazsin diyor deneyeyim bi iki gün tutabilirsem tutayım diyorum asla olmaz diyor .
Aminnn en önemlisi o canımHa anladımben bilmiyorum bu işleri. Dilerim Türkiye için hayırlısı olur
Ben yıllardır koyarım canım ama zeytinyağlı yapıyorum. Birde çözünmeden pişiriyorum etkisi var mı bilmiyorumBende yapıp koyucam her gün uyandığımda bugün başlayayım hergun bisey yapıp koyayim diyorum üşenip yapmıyorum:)
Bana yardım edecek kimsede yok .
Bende manti içki köfte su böreği poaça yapicam .
Sarma bi defa sarıp koymuştum tadı değişik oldu sizler koyiyormusunuz sarıp.
Geçmiş olsun canım neyseki sebebi bulundu. İnşallah rahatlarsın artıkKızlar kaşıntının sebebi bulundu teşhis : uyuz
Hap,krem,losyon verdi butun aile kullansın dedi çünkü bulaşıcıymış
Kardeşimde başlanmıştı bana ve abime de bulaştı
Önlemi aldık
1haftada geçiyormuş bakalım
Kaşınan arkadaşlar dikkate alın kaşınmayı
Maşallah kuzularaKızlar çıktım muayeneden. İkizler iyi. Suları iyi. Serviks 33mm. Ben 79 kg +9yarın şeker yükleme var
Maşallah canımMerhabalar sevgili anneler.Az önce minnoş oğlumu gördüm.Masaallah gelişimi gayet iyi hatta önde gidiyor.26+4 haftalığız ultrasonda 28+1 görünüyor.1260 gr 38 cm.Suyu da idealmis.Rahim ağzın kapalı dedi.Vajinal ağrıları sordum.Herhangi bir sıkıntı görünmüyor.Biraz kilon da var.Hem bebek hem göbek baskı 2 katına çıkıyor ondan olabilir.Kendini yormadan hareket etmeye çalış dedi.Ilac verdi.Kullan bi hafta agrilarin geçmezse gel geçerse 20 gün sonra dedi.32 haftaya kadar 20 günde sonrasında 15 de bir kontrol olacakmış.Bizden haberler böyle.Mesajlari hiç okuyamadım.Umarim herkes iyidir herşey yolundadır.
Börekleri şimdiden pişirip yesek olmaz mı yaşekerim var diye bi bok yiyemiyorum, fena ağzım sulandı:)) survirvorda hissediyorum kendimi:)))
Çok eğlenceli bir kvBir tane de kv olayı bendenBenim ki sizinkilerin tam tersi biliyorsunuz, babanne olacağım diye psikolojisi bozuldu Düşünmüş taşınmış, çocuğa Mama dedirtecekmis kendine Ben de o ne bee diye kahkahalarla güldüm, şimdi gençlik iksiri bulmaya gitti kesin
CanımHa anladımben bilmiyorum bu işleri. Dilerim Türkiye için hayırlısı olur
Bugün doktor tekrar bana söyledi rahim kasılması için bol su ve magnezyum diye. Yani zaten son aylar yalancı doğum kasılmalarıda eklenecek bence hiç riske gerek yok senin gibi düşünüyorum.Bebegin tam kilo alacağı, yazın sıcağında susuz ve aç olmak bana mantıklı gelmiyor. Belki Ramazan kışa gelse denenebilir ama yaz gebeliginde heleki haftalarimız ilerideyken riskli olur. Çünkü bebek haftada 200 gr - 500 gr arasinda kilo almaya baslayacak artık o dönem..
Buralar misss gibi mazbata kokuyor
Ban yersem hakkınızı helal edin çünkü değer
Canımsın.Bence kesinlikle üzülme bitanem. Gelmediği daha iyi olur. Lohusa psikolojisiyle bı de onunla ugrasmazsin. Çünkü içine atsan bı dert söylesen bı dert. Sen kavrulacaksin arada.
Ahhh ahh ne desem bilmiyorum vallahi. Var yine kasilmalarim 2-3 saattir yarın gidicem normalde bu geceyi kazasız belasız bitirebilirsem.Birefebirece canım eve çıktığından beri iyisin değilmi? Bi doktora gitcektin görünebildin mi
Brokoliyi ve havucu az suda hafif haşlıyoruz ve üstüne limon sıkıyoruz harika oluyor mmm yarın yapacağımBrokoli Mezesi (Mükemmel) (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Brokoli Mezesi (Mükemmel) (videolu) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Brokoli yiyemeyenlere harika bir önerim var az önce denedim nefis oldu mısır ve mayonez koymadım.
Ayyy demee! Çok takıntılı harbiden valla. Ay anneme kurban olayım instagrami bizim fotolarla doluYa ben öyle bakımlı kadınların hastayım. Bırak nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsin ❤ Bizim ki yaş kompleksli. Oğlunun sosyal medyada bitane fotoğrafını koymaz. Ilk evleneceğiz dediğimizde de fenalık geçirmişti6 yıl sonra bebek geliyor dedik karalar bağladı Yaşını da tahminen biliyoruz. Oğlu bile tam bilmiyor. Mamaciigiiimmm benim
Hmm onu da yapıyorum ama bu daha lezzetli geldi bana cevizli falan :)Brokoliyi ve havucu az suda hafif haşlıyoruz ve üstüne limon sıkıyoruz harika oluyor mmm yarın yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?