2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya ben öyle bakımlı kadınların hastayım. Bırak nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsin ❤ Bizim ki yaş kompleksli. Oğlunun sosyal medyada bitane fotoğrafını koymaz. Ilk evleneceğiz dediğimizde de fenalık geçirmişti 6 yıl sonra bebek geliyor dedik karalar bağladı Yaşını da tahminen biliyoruz. Oğlu bile tam bilmiyor. Mamaciigiiimmm benim

Aynen bende hiç dayanamıyorum acıkınca elim ayağım titriyor valla:) Bebeğe de zararı olur süssüz kalır diye zaten eşim kesinlikle tutamazsin dedi .sonra tutarız bizde inşallah.
Bebegin tam kilo alacağı, yazın sıcağında susuz ve aç olmak bana mantıklı gelmiyor. Belki Ramazan kışa gelse denenebilir ama yaz gebeliginde heleki haftalarimız ilerideyken riskli olur. Çünkü bebek haftada 200 gr - 500 gr arasinda kilo almaya baslayacak artık o dönem..

Ben de denerim dedim eşim olmaz diyor açlıktan ziyade sürekli su icmen lazım diyor istemiyorum dedi canim. Bebeklerden dolayı eşin rızası da önemli bence şu durumda. Hiç bilmiyorum napcam
Kaza ya bırakıcaz mecburen .Dediğin gibi açlık hafi neyse de susuzluk bebeğe zarar verebilir. Eşim şimdi bile zorla su iç diyor içmezsen huniyle boğazına dökucem diyor. :) kısa günlerde tutarız inşallah. Benim geçen ramazandan da kalma 13 günüm var allah yardımcımız olsun.

Aynen bencede bebeği etkileyebilir bide uzun sürüyor biraz yaz aylarında o kadar dayanamayız.

Kızlar selam sarmalar börekler mantılar yapılıyor ohh buzluk için. Benim bir sarmam var kv annem ve teyze kızım vardı içimi hazırlayıp sarıdırdım onlara bir aydan fazla oluyor iyi ki öyle yapmışım. Şimdi mümkün değil. Ama eşime börek yaptırıp attırırım buzluğa çok güzel yapar o. Sarmayı biz zeytinyağlı yaparız kıymalı pek adet değil ve bulgurla yaparız çok güzel olur. Buzluktan çıkınca da tadı değişmiyor

Sahur demişken aklıma geldi ramazanda oruç tutucakmisiniz benim eşim kesinlikle tutamazsin diyor deneyeyim bi iki gün tutabilirsem tutayım diyorum asla olmaz diyor .
Gebeliğin ilk 3 ayı içinde olsaydım kesinlikle tutardım bebeğin bizim aldığımız besinlere ihtiyacı çok yoktu falan ama şuan bende tutamam sanırım hem bebek için hemde kendim için aşırı susuyorum aşırı acıkıyorum

Ben yıllardır koyarım canım ama zeytinyağlı yapıyorum. Birde çözünmeden pişiriyorum etkisi var mı bilmiyorum
Geçmiş olsun canım neyseki sebebi bulundu. İnşallah rahatlarsın artık
Kızlar çıktım muayeneden. İkizler iyi. Suları iyi. Serviks 33mm. Ben 79 kg +9 yarın şeker yükleme var
Maşallah kuzulara
Maşallah canım
Börekleri şimdiden pişirip yesek olmaz mı yaşekerim var diye bi bok yiyemiyorum, fena ağzım sulandı:)) survirvorda hissediyorum kendimi:)))
aynı durumdayım karbonhidrat açlığı çekiyorum resmen
Çok eğlenceli bir kv çok güldüm

Bugün doktor tekrar bana söyledi rahim kasılması için bol su ve magnezyum diye. Yani zaten son aylar yalancı doğum kasılmalarıda eklenecek bence hiç riske gerek yok senin gibi düşünüyorum.

Bence kesinlikle üzülme bitanem. Gelmediği daha iyi olur. Lohusa psikolojisiyle bı de onunla ugrasmazsin. Çünkü içine atsan bı dert söylesen bı dert. Sen kavrulacaksin arada.
Canımsın. tek başıma üstesinden gelemem diye korkmuştum ama sanırım kv olmasındansa lohuslalıkta tek olmak dha iyi.

Brokoli yiyemeyenlere harika bir önerim var az önce denedim nefis oldu mısır ve mayonez koymadım.

Brokoliyi ve havucu az suda hafif haşlıyoruz ve üstüne limon sıkıyoruz harika oluyor mmm yarın yapacağım

Ayyy demee! Çok takıntılı harbiden valla. Ay anneme kurban olayım instagrami bizim fotolarla dolu bizi ailecek gören anneniz nerde diyor annemde pek mutlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…