2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bakin bunuda AliExpressten almıştım oğlumu yıkarken su dökmek için ,bir adı var Türkçe ama bilmiyorum. Çok sevimli degil mi ?

Eklentiler

• 307730ED-E57C-442A-BFA4-31E97B7762C4.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 29
  • E048B68B-ECF9-47D3-8061-C24032072EAC.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 31
Annem ve en hamarat kardeşim Türkiye de oldukları için,28 yaşındaki ablam ve 22 yaşına girecek olan kardeşim mutfakla aralari olmadığı için geçenlerde yemek yapmaya gittim hep sağlıksız beslendiler diye renkli biber aldım ve brokoli dilimledim 1 limon sıktım biraz da su ekledim tuzla fırına verdim gerçekten en basit haliyle bile harika oluyor

kızlar açlık tokluk şekeri nasıl bakılıyo
sağlık ocağında oluyo mu
doktorum bebeğin kilosu önde gidiyo diye bi açlık tokluk bakalım dedi
sağlık ocağına gitsem bakarlar mı
bide şeker yüklemesi gibi mi oluyo açken kan verip sonra bişey mi yiyosun öyle mi kan veriliyo ?
bilginiz var mı ?
buarada şeker yüklemesi yaptırmıştı daha önce hastanede 75lik şekerim çıkmamıştı o zaman

Eline sağlık eminim nefis olmuştur

Cekmezmi canım utuleniyor zaten ayrica

Canım belli ki seninle aynı fikirde değiliz. Ama kimseyi şikayet etmem, daha önce de söyledim ispiyonculari sevmem.

Ama buraya ben siyasi mevzuları konuşmak için ya da bu meselelere magruz kalmak icin girmiyorum, bu platforma geliş amacımız belli. O yüzden rahatsız edici söylemlere gerek yok bence .

Bu arada fikrî tartışmaları çok severim, karsimdakinin uslubu, kulturu ve bilgisi musaitse siyasetten de bahsetmeyi severim. Ama dogru yerde ve dogru platformda. Burda degil :)

Sevgiler herkese :)

Bu arada oruç tutmayın arkadaşlar. Allah bu konuda bizlere izin vermiş kendimizi de bebeklerimizi de zora sokmayalım bosuna

Günler çok uzun, hava sıcak. Üstelik bebeklerin fiziksel ve zihinsel gelisimi için çok kritik bir döneme denk geliyor .

Kısa günlerde tutarız

Burda düşünce özgürlüğü var yemekte konumuz değil ama konuşuyoruz mesela ben rencide edicek bişeyi söylemedim hakaret vs =) ayrıca kadınlar kulübünde bu tarz oylamalar yapılır herkes siyasette konuşur hatta kim kazanır oylaması bile yapılmıştı
Mutluyum bunuda burda belirtebilirim diye düşünüyorum
Saygılar benden

Kadınlar kulübünde siyasi ve dini yorumlar yasaktır. Bu konularla ilgili yöneticiler zaman zaman anket acar ya da konu acar, oralara yazmak serbesttir sadece .

Zaten bu konularla ilgili konusunca ban yememizin sebebi de bu :)

Serbest olsaydı ban yemezdik yani. Anlamı olmazdı. Mesaj iceriginde Hakarete gerek yok, bu iki konuda konusmak yeterli ban yemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…