2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben senin siyasi görüşüne hakaret edersem tamam yerden göğe kadar haklısın mesela hayvanlardan konuştuk zehirleme olayları mesela cami saldırısından konuştuk gündemden de konular her zaman geçti de fikrim rahatsız edemez kimseyi diye düşünüyorum senin hak ve düşünce özgürlüğüne taciz etmediğim sürece kendimi ifade edebilirim
Nerde olursam olayım düşüncem neyse onu belirtmeyi kendimde hak görüyorum site yöneticilerinden uyarı alırsam onu o zaman ben düşünürüm

Şöyle birşey var, sonuç olarak hakkıyla kazanan bir istanbul başkanı var şuanda ve meylen bunu kutlamış. Ben de tebrik ediyorum yeni başkanımızı ve burda yanlış birşey görmüyorum.
İllaki Bi taraf üzülüp Bi taraf sevinecek canım bu her zaman böyle hayırlı olsun sonuç mutlu etti o kadar

Kızlar göğüslerinizde ağrı vs var mı, gebeliğin başında olduğu gibi
Bende hiç ağrı yok normal mi acaba

Sen de biliyorsun ki, siyasi meselelerle bu söylediğin konular aynı derecede toplumu ayristirmiyor . Benim rahatsız olma sebebim bu. Bu yuzden yaptigin Kıyaslamayı doğru bulamadım.

Hayatımda kimseden fikrimi zikrimi saklamam, düşünce özgürlüğüne ise sonuna kadar varım ama gün içinde yeterince bizi geren bu meseleyle burada da karşılaşmak beni rahatsız ediyor. Ben bunu dile getirmeme rağmen sen yine de "Ben konuşurum benim bileceğim is" gibi bir tavır takınırsan söyleyecek lafim yok tabi ki sen bilirsin.

Iyi akşamlar herkese

Farkındaysan yazdığın her mesajı ben beğeniyorum =) çünkü saygım var
Ben konuşurum ben bilirim demedim uyarı alırsam bunu ben düşünürüm dedim ki her koyun kendi bacağından mevzusu
Ayrıca rahatsız etmese sen bunu bana söylemezsin görüp geçerdin fikrinin zıt olduğunu söyledin ben rahatsız olmadım neden böyle düşünüyorsun demedim ama hala sen benim düşüncemi yargılıyorsun canım
Cami saldırısındada çıkıp deseydin ay meylen yeterince üzüldük konuşmayalım diye haklısın derdim

Bende de yok canım kişiden kişiye değişiyo galiba
Ama uçlar kahveden siyaha geçme konumunda bir de artık memiktolar tombik tombik
Aynen bende de öyle koyu bir hâl almış durumda tombul tombul memişler hahahaha
zaten her taraftan aldım kiloları herkes yakışmış diyor böyle avunuyorum:) en guzel şişkoluk bu olsa gerek

Aynen bende de öyle koyu bir hâl almış durumda tombul tombul memişler hahahaha
zaten her taraftan aldım kiloları herkes yakışmış diyor böyle avunuyorum:) en guzel şişkoluk bu olsa gerek
Tabiki öyle
Herkes diyo ki olsun verirsin hamilesin iki canlısın ye ne var sanki falan mutluluk sebebi

Ahhh ahh ne desem bilmiyorum vallahi. Var yine kasilmalarim 2-3 saattir yarın gidicem normalde bu geceyi kazasız belasız bitirebilirsem.
Ağrılı mi canım. Hangi ilaçları verdi Dr. Bana günde üç kere progestan iki kere de kasılma önleyici nidicard verdi. On gün sonra kontrol dedi.

Beğeni butonuna basmamak saygı duymamak anlamina gelmiyor. Benim cevremde her turden insan var ve hepsiyle hayatı paylaşıyorum, kahve içiyorum, geziyorum, tozuyorum, dertlesiyorum, tatile gidiyorum. Siyasî görüşler benim insan ilişkilerimi etkilemez.

Bir de o butonu kullanmak bence alışkanlık ve benim pek oyle bir alışkanlığım yok malesef dikkat edersen farkedersin :)

Camii saldırısına gelince, O bizim icinde bulundugumuz toplumu ayristiran, kıran döken bir mevzu değil. Atiyorum, o konuda çok faşist bir yorum olsaydi mesela ondan da rahatsız olurduk hepimiz.

Ama bu söz konusu meselede bir ton farklı görüşte insan var ve söylenenlerin rahatsız etme ihtimali var, burda bir suru insaniz. Ben bundan bahsediyorum

Kıyaslamaları doğru yapmalıyız, bu konuda da başka mesaj yazmıcam zaten gerçekten sağlığım da çok iyi değil şu saatlerde.

Ben hepinizi seviyor ve saygı duyuyorum
selamlar kalp kalp kalp :)

Meylen i banlatan beni de banlatsin. Benden bilecek kiz

Başından beri diyorum grupta köstebek var

Meylen i banlatan beni de banlatsin. Benden bilecek kiz

Başından beri diyorum grupta köstebek var

Sizinle alakası yok, öncelikle bunu ifade edeyim. Yönetenler zaten yeterince gergin, ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. Sizlerinde malum hormon adı altında bir atarınız var : )

Hepinizden ricam, sitede siyaset bölümü var orada dilediğiniz gibi görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu bölüm buna uygun değildir....

Bu arada tekrar hatırlatayım en sevdiğim anne grubu Temmuz anneleri grubu ....

www.4temmuz.com

Canım düğmeli sonrası için mantıklı. Sonuçta o kilolar ve göbek hemen gitmiyor. Yani Doğumdan sonra bir süre daha düğmeli olursa kullanabilirsin. Emzirme kolaylığı açısından.

Kızlar biliyorum daha önce konuşulmuştu ama not etmemisim. Bana aldiginiz ıslak mendil, biberon, emzik markalarını söyler misiniz? Bir de tecrübeli annelere sorum şu; Allah korusun süt gelmez veya bebek emmezse hemen mama mi vermek gerekiyor? Yani biberonu onun için mi aliyoruz

Evet canım bir tane minik ccli bir biberon yeter diye düşünüyorum. Birde mama almalısın. İkisini hastaneye götürmek lazım. Süt geç de gelebilir. Bu durumda mama vermek gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…