Evet canım bir tane minik ccli bir biberon yeter diye düşünüyorum. Birde mama almalısın. İkisini hastaneye götürmek lazım. Süt geç de gelebilir. Bu durumda mama vermek gerekiyormuş.
İnşallah hemen gelir sutumuz de bebislerimize kan can olur mama ne alicaz peki, sn aldın mı şimdiden canım? Bir de aventin küçük biberonu var cam güzel gibi görünüyor ama yenidogana uygun müdür ağız yapısı bilmiyorum
Sizinle alakası yok, öncelikle bunu ifade edeyim. Yönetenler zaten yeterince gergin, ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. Sizlerinde malum hormon adı altında bir atarınız var : )
Hepinizden ricam, sitede siyaset bölümü var orada dilediğiniz gibi görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu bölüm buna uygun değildir....
Bu arada tekrar hatırlatayım en sevdiğim anne grubu Temmuz anneleri grubu ....
Kızlar selam sarmalar börekler mantılar yapılıyor ohh buzluk için. Benim bir sarmam var kv annem ve teyze kızım vardı içimi hazırlayıp sarıdırdım onlara bir aydan fazla oluyor iyi ki öyle yapmışım. Şimdi mümkün değil. Ama eşime börek yaptırıp attırırım buzluğa çok güzel yapar o. Sarmayı biz zeytinyağlı yaparız kıymalı pek adet değil ve bulgurla yaparız çok güzel olur. Buzluktan çıkınca da tadı değişmiyor
Kızlar biliyorum daha önce konuşulmuştu ama not etmemisim. Bana aldiginiz ıslak mendil, biberon, emzik markalarını söyler misiniz? Bir de tecrübeli annelere sorum şu; Allah korusun süt gelmez veya bebek emmezse hemen mama mi vermek gerekiyor? Yani biberonu onun için mi aliyoruz
Ben aventin biberon setini aldım 5li içinde fırça,toz kabi ve emzikte var. Ayretten 2 tane Emzik aldim bebeklerin %92 kabul ediyor tommee tippee markasi. Islak mendil henüz almadim bilmiyorum da şimdilik
Sizinle alakası yok, öncelikle bunu ifade edeyim. Yönetenler zaten yeterince gergin, ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. Sizlerinde malum hormon adı altında bir atarınız var : )
Hepinizden ricam, sitede siyaset bölümü var orada dilediğiniz gibi görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu bölüm buna uygun değildir....
Bu arada tekrar hatırlatayım en sevdiğim anne grubu Temmuz anneleri grubu ....
İlk bebek mi canım?
Benim ilkinin bdt ramazan bayramına denk geliyordu. Yani son ayımdı. Bilmiyorum ya cesur oluyor insan.. Tutarım diye düşündüm. Eşim de olmaz dedi. 1 Ağustos Ramazan başladı. 6 Ağustos benimki geldi. Başlasam da tutamayacakmışım.
Sonra hiç zor olmadı. Bebek ek gıdaya geçti. Baharda tamamladım..
Nasıl denk getiriyorsam artık. İkinci de Ramazan başı doğacaktı. Bir hafta önce geldi. Onları da yine ek gıda dönemi baharda tamamladım.
Problem değil yani ilerde tamamlarsın..
Bir tane de kv olayı benden Benim ki sizinkilerin tam tersi biliyorsunuz, babanne olacağım diye psikolojisi bozuldu Düşünmüş taşınmış, çocuğa Mama dedirtecekmis kendine Ben de o ne bee diye kahkahalarla güldüm, şimdi gençlik iksiri bulmaya gitti kesin
İnşallah hemen gelir sutumuz de bebislerimize kan can olur mama ne alicaz peki, sn aldın mı şimdiden canım? Bir de aventin küçük biberonu var cam güzel gibi görünüyor ama yenidogana uygun müdür ağız yapısı bilmiyorum
Canim mamayi hastahene veriyo ben almayacagim. 2 ablamda ve yengemde de ben kaldim yanlarinda. Biz istedikce hastahenedeki hemsireler mamayi yapip verdiler bize. Hastahaneden ciktiktan sonra da duruma gore.alirim zaten
Kızlar biliyorum daha önce konuşulmuştu ama not etmemisim. Bana aldiginiz ıslak mendil, biberon, emzik markalarını söyler misiniz? Bir de tecrübeli annelere sorum şu; Allah korusun süt gelmez veya bebek emmezse hemen mama mi vermek gerekiyor? Yani biberonu onun için mi aliyoruz