2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Biz hepimiz evliyiz ki ama

Ablacım 4 temmuz benim doğum günüm. Doğum günümde eşime sms attım bu sitenin adresini ve hiç yorum, açıklama yazmadım. Oda tıkladı evlenme teklifini gördü....

Benim evlilik teklifim di bu site... doğum günümde evlenme teklifini böyle yapmış oldum ...

Siteyi bir daha da güncellemedim....

Çok romantiksiniz beyefendi:) mutluluklar dilerim hayat boyu

Ben aventin biberon setini aldım 5li içinde fırça,toz kabi ve emzikte var. Ayretten 2 tane Emzik aldim bebeklerin %92 kabul ediyor tommee tippee markasi. Islak mendil henüz almadim bilmiyorum da şimdilik
Canim mamayi hastahene veriyo ben almayacagim. 2 ablamda ve yengemde de ben kaldim yanlarinda. Biz istedikce hastahenedeki hemsireler mamayi yapip verdiler bize. Hastahaneden ciktiktan sonra da duruma gore.alirim zaten
Sütün hemen inmezse lazım oluyor canım.Kucuk bi tane gerekli oluyor.Bebegin sarılık olmaması için mama vermek gerekiyor.

Kızlar teşekkür ederim, aventin küçük cam biberonuna bakiyim ben o zaman bir de lansinoh iyi galiba yanlış hatirlamiyosam. Allahım insallah iyi bir anne olabilirim ya, şimdiden bı korku sardı beni hafiften ya beceremezsem diye sağolun tekrar guzel annisler

Wuw size yakışır bir evlenme teklifi olmuş

Bende avent cam olanından alacagım küçük boy
Benı de küçük can bize emanet
Ablama dedim bende kalırsın , korkarım ilk bebek diye illa yanımda biri olmalı
İlk deneyım

Hikayeniz çok güzel.Mutluluklar...

Bende avent cam olanından alacagım küçük boy
Benı de küçük can bize emanet
Ablama dedim bende kalırsın , korkarım ilk bebek diye illa yanımda biri olmalı
İlk deneyım

Sorma canım, abuk sabuk rüyalar gördüm dün gece. Çok da etkilendim..ya bebek beni sevmezse, ya ben iyi bı anne olamazsam, ya aramızdaki bağ zayıf olursa diye korkularim var. İnşallah her şey güzel olur, bebislerimize de hayırlı evlat olur insallahhhh

Evet ilk bebek canım.
Bende denerim belki tutabilirim diye düşünmüştüm ama olmayacak sanırım çünkü bebek için zararlı olabilir .Dediğin gibi ek gıdaya geçince inşallah tutarız bizde rabbim helal kılmış bizim için sonuçta..

Canım emme refleksi için de süt gelmesi için de ısrarcı olmak gerekiyor. Bi kere hemen gelmiyor. Biz gelmiyor diye bebek hemşiresine söylediğimizde mama vermedi. Benim doğum yaptığım hastane emzirme politikası benimsemiş. Öyle çıktık hastaneden. Zaten bebekler çıķarken doğum kilolarından gr. kaybediyor. Sakin kalıp emzirmeye devam ediyorsun. Çok sürmüyor. Oğlum öğlen 1 çeyrek gibi doğdu. O gece hastanedeydik. Ertesi sabah ayrıldık. O gece hep koyun koyunaydık. Gece yarısı ilk süt gelmiş. Ki o, çok faydalı bebek için.. Sızmış üzerimde
Yani 24 saat sonra süt gelmiş diyebilirim..
Keza kızımda da şöyle bi şey oldu: 20 gün kadar sürdü. Sağı almak istemiyor. Belli ki süt düzensiz az geliyor o da kızıyordu. Israrla önce sağı verdim. Sakinleştirip telkin ettim ona. Dua ettim. Sonra solu verdim Ve sonunda ikisini de rahatlıkla aldı. 16 ay emdi. Hamile kalıp devam sütüne geçtim. Biberonu da devam sütü verirken kullandım. Oğlan hiç biberon istemedi. 26 ay emdi.

Bebeğin için olabilecek en iyi anne sensin..
Ben bunu benimsedim.
Ve süper, mükemmel, kusursuz bi anne yok..

Canım ben chicconun cam biberonu aldım ağzı yeni doğana uygun. Çevremde kullananlar hep memnun. Islak mendil sleepy yenidoğan aldım araştırdım. O olmazsa uni baby yenidoğan var. Jokerin kendi markası var promum sitesinde satışı var o da iyi
Nerelisin canım sen?Bizde bulgurlu yaparız.Normal bulgurun biraz incesi göce denir onunla yaparız Afyonda.Ama ben pirinçli de yaparım severim
Canım ben beyşehirliyim. Konya’ya bağlıyız ama Akdeniz’e yakınlığımızdan dolayı yemek kültürümüz bile farklı. Konya’da da etli yapıyorlar. Bulgurlu çok seviyorum
Y

Sağolun kızlar @sayecim darısı muayene bekleyen herkese
İnşallah canım

Kızzz işin mi yok at bi göbecik sen eşinle misler gibi yaparsın herşeyi gelir darlar seni boşver gitsin kızına sende bak keyfine yavrunla kocanla

Canım ıslak mendili Sleepy yenidoğan, biberonu avent naturel (pompasıyla birlikte) emziği de wee damaklı aldım.
Benim bu sefer çok emzirme hevesim var. İlkini 1 ay zor emzirdim. Sütüm geldi ama yetmedi mama başladık tabi biberonla. Ondan da bol gelince meme reddi oldu, ilk çocuk cahilliği de var tabi ve emmeyi bıraktı. Diyeceğim o ki bu sefer mama vermek zorunda kalırsam emzirme destek sistemiyle vermeyi düşünüyorum canım bir araştır bilmiyorsan. Birde emziği damaklı seçtim bu sefer çünkü oğlum emmeyi bırakınca göğüs ucu damaklının şeklinde oluyordu.

Canım aventin yeni doğana uygun minik cam biberonu vardı bence. Yok daha almadım. Hastaneden veriyorlarmı bilmiyorum. Burda vermiyorlar bence hiç görmedim. O yüzden bir göğüs pompası da götürmeyi düşünüyorum. Memeyi harekete geçirmek için.

İnşallah canım

Canım o endişe ben dahil birçoğumuzda var bence ilk kez anne olacağız. Bu endişe bile bence iyi bir annenin endişeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…