Biz hepimiz evliyiz ki ama
Çok romantiksiniz beyefendi:) mutluluklar dilerim hayat boyuAblacım 4 temmuz benim doğum günüm. Doğum günümde eşime sms attım bu sitenin adresini ve hiç yorum, açıklama yazmadım. Oda tıkladı evlenme teklifini gördü....
Benim evlilik teklifim di bu site... doğum günümde evlenme teklifini böyle yapmış oldum ...
Siteyi bir daha da güncellemedim....
Ben aventin biberon setini aldım 5li içinde fırça,toz kabi ve emzikte var. Ayretten 2 tane Emzik aldim bebeklerin %92 kabul ediyor tommee tippee markasi. Islak mendil henüz almadim bilmiyorum da şimdilik
Canim mamayi hastahene veriyo ben almayacagim. 2 ablamda ve yengemde de ben kaldim yanlarinda. Biz istedikce hastahenedeki hemsireler mamayi yapip verdiler bize. Hastahaneden ciktiktan sonra da duruma gore.alirim zaten
Sütün hemen inmezse lazım oluyor canım.Kucuk bi tane gerekli oluyor.Bebegin sarılık olmaması için mama vermek gerekiyor.
Wuw size yakışır bir evlenme teklifi olmuşAblacım 4 temmuz benim doğum günüm. Doğum günümde eşime sms attım bu sitenin adresini ve hiç yorum, açıklama yazmadım. Oda tıkladı evlenme teklifini gördü....
Benim evlilik teklifim di bu site... doğum günümde evlenme teklifini böyle yapmış oldum ...
Bende avent cam olanından alacagım küçük boyKızlar teşekkür ederim, aventin küçük cam biberonuna bakiyim ben o zaman bir de lansinoh iyi galiba yanlış hatirlamiyosam. Allahım insallah iyi bir anne olabilirim ya, şimdiden bı korku sardı beni hafiften ya beceremezsem diyesağolun tekrar guzel annisler
Maşallah canımmm
maşallah canım güzellere ve sana :)
Sağolun kızlarHadi gözün aydın canım inşallah yarını da atlatırsın hayırlısıyla
Ablacım 4 temmuz benim doğum günüm. Doğum günümde eşime sms attım bu sitenin adresini ve hiç yorum, açıklama yazmadım. Oda tıkladı evlenme teklifini gördü....
Bende avent cam olanından alacagım küçük boy
Benı de küçük can bize emanet
Ablama dedim bende kalırsın , korkarım ilk bebek diyeilla yanımda biri olmalı
İlk deneyım
Evet ilk bebek canım.İlk bebek mi canım?
Benim ilkinin bdt ramazan bayramına denk geliyordu. Yani son ayımdı. Bilmiyorum ya cesur oluyor insan..Tutarım diye düşündüm. Eşim de olmaz dedi. 1 Ağustos Ramazan başladı. 6 Ağustos benimki geldi. Başlasam da tutamayacakmışım.
Sonra hiç zor olmadı. Bebek ek gıdaya geçti. Baharda tamamladım..
Nasıl denk getiriyorsam artık. İkinci de Ramazan başı doğacaktı. Bir hafta önce geldi. Onları da yine ek gıda dönemi baharda tamamladım.
Problem değil yani ilerde tamamlarsın..
Kızlar biliyorum daha önce konuşulmuştu ama not etmemisim. Bana aldiginiz ıslak mendil, biberon, emzik markalarını söyler misiniz? Bir de tecrübeli annelere sorum şu; Allah korusun süt gelmez veya bebek emmezse hemen mama mi vermek gerekiyor? Yani biberonu onun için mi aliyoruz
Kızlar teşekkür ederim, aventin küçük cam biberonuna bakiyim ben o zaman bir de lansinoh iyi galiba yanlış hatirlamiyosam. Allahım insallah iyi bir anne olabilirim ya, şimdiden bı korku sardı beni hafiften ya beceremezsem diyesağolun tekrar guzel annisler
Sorma canım, abuk sabuk rüyalar gördüm dün gece. Çok da etkilendim..ya bebek beni sevmezse, ya ben iyi bı anne olamazsam, ya aramızdaki bağ zayıf olursa diye korkularim var. İnşallah her şey güzel olur, bebislerimize de hayırlı evlat olur insallahhhh
Canım ben chicconun cam biberonu aldım ağzı yeni doğana uygun. Çevremde kullananlar hep memnun. Islak mendil sleepy yenidoğan aldım araştırdım. O olmazsa uni baby yenidoğan var. Jokerin kendi markası var promum sitesinde satışı var o da iyiKızlar biliyorum daha önce konuşulmuştu ama not etmemisim. Bana aldiginiz ıslak mendil, biberon, emzik markalarını söyler misiniz? Bir de tecrübeli annelere sorum şu; Allah korusun süt gelmez veya bebek emmezse hemen mama mi vermek gerekiyor? Yani biberonu onun için mi aliyoruz
Canım ben beyşehirliyim. Konya’ya bağlıyız ama Akdeniz’e yakınlığımızdan dolayı yemek kültürümüz bile farklı. Konya’da da etli yapıyorlar. Bulgurlu çok seviyorumNerelisin canım sen?Bizde bulgurlu yaparız.Normal bulgurun biraz incesi göce denir onunla yaparız Afyonda.Ama ben pirinçli de yaparım severim
İnşallah canımY
Sağolun kızlar@sayecim darısı muayene bekleyen herkese
2011'den beri kk deyim.Çok romantiksiniz beyefendi:) mutluluklar dilerim hayat boyu
Kızzz işin mi yok at bi göbecikAy kızlar ya görümcem hamileymiş, sevinsem mi üzülsem mi bilemedimaramız hiç Bi zaman can ciğer olmamıştır. 2. Çocuğu olacak diğeri 4 yaşında, benim doğum ve sonrasını kv gelmeye niyeti yoktu(farklı şehirlerdeyiz biz annemlerle aynı şehirdeyiz, grmcmde kv den farklı bi şehirde) iyice bahanesi olacak, bize gelmeyen kv grmcme koşarak gidecek, ama ben gelsin yardım etsin istiyorum çünkü annem çalışıyor ve izni yok. Alsa bile en fazla 1 hafta. Napacam bilmiyorum, yine sinirlerim bozuldu. Bide 3 bucuk aylık olmuş bize yeni söylüyor. Çok yakınımdakiler biliyordu diyo.
Canım ıslak mendili Sleepy yenidoğan, biberonu avent naturel (pompasıyla birlikte) emziği de wee damaklı aldım.Kızlar biliyorum daha önce konuşulmuştu ama not etmemisim. Bana aldiginiz ıslak mendil, biberon, emzik markalarını söyler misiniz? Bir de tecrübeli annelere sorum şu; Allah korusun süt gelmez veya bebek emmezse hemen mama mi vermek gerekiyor? Yani biberonu onun için mi aliyoruz
Canım aventin yeni doğana uygun minik cam biberonu vardı bence. Yok daha almadım. Hastaneden veriyorlarmı bilmiyorum. Burda vermiyorlar bence hiç görmedim. O yüzden bir göğüs pompası da götürmeyi düşünüyorum. Memeyi harekete geçirmek için.İnşallah hemen gelir sutumuz de bebislerimize kan can olurmama ne alicaz peki, sn aldın mı şimdiden canım? Bir de aventin küçük biberonu var cam güzel gibi görünüyor ama yenidogana uygun müdür ağız yapısı bilmiyorum
İnşallah canımİnşallah hemen gelir sutumuz de bebislerimize kan can olurmama ne alicaz peki, sn aldın mı şimdiden canım? Bir de aventin küçük biberonu var cam güzel gibi görünüyor ama yenidogana uygun müdür ağız yapısı bilmiyorum
Canım o endişe ben dahil birçoğumuzda var bence ilk kez anne olacağız. Bu endişe bile bence iyi bir annenin endişeleri :)Kızlar teşekkür ederim, aventin küçük cam biberonuna bakiyim ben o zaman bir de lansinoh iyi galiba yanlış hatirlamiyosam. Allahım insallah iyi bir anne olabilirim ya, şimdiden bı korku sardı beni hafiften ya beceremezsem diyesağolun tekrar guzel annisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?