2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ahhh ahh ne desem bilmiyorum vallahi. Var yine kasilmalarim 2-3 saattir yarın gidicem normalde bu geceyi kazasız belasız bitirebilirsem.

Canım tekrar geçmiş olsun. Benimde 2-3 akşam kasılmam ve sertleşmem vardı doktor bugün baktı şimdilik bol su ve magnezyumu 2 kere almamı sancım olursa endol fitili alıp onu aramamı söyledi. Sancım devam ederse adalat veriyormuş ama eczaneye sordum piyasada yokmuş neden yok anlamadım, nidilat vs. Hemen hemen tedavi aynı belli inşallah hiçbirine gerek kalmadan bu süreci atlatacağız. Yarın bizi bilgilendir yine. Aklımızdasın

Ayy maşallah sana da yavrularına da canım Darısı bizlerin başına inşallah peki sit gelene kadar bebeğin aç olması etkilemiyor mu yavruyu

Yukarıda sormuş biri ama 24 saat diyorsunuz acıkmadı mı bu bebe ☺

Ben etrafımdan araştırarak aldım cnm, biberon dr browns, emzik her bebek farklı oluyomuş ama iyisi diye philips avent soothie, ıslaak mendil yenidoğan uni baby, yenidoğan baby & me

Ayy maşallah sana da yavrularına da canım Darısı bizlerin başına inşallah peki sit gelene kadar bebeğin aç olması etkilemiyor mu yavruyu
Yukarıda sormuş biri ama 24 saat diyorsunuz acıkmadı mı bu bebe ☺

Tabii huzursuzlanıyor, emziriyorsun, hastaneden çıkarken gr. kaybediyor. Bu, gerçi her halükarda oluyor. Eminim süt gelmemesi uzun sürse, emmek istemese veya ilerde olabileceği gibi anne sütü yetmese mutlaka formül süt başlanıyor. Dr. yönlendiriyor sizi..

Canım bu konuda ben biraz katıyım, anne bebek dostu hastalerde zaten emzik ve biberon kullanımına izin verilmez. Mütemadiyen emzirirsiniz. Süt olsada olmasa da. Mama her yerde var eşiniz doğumdan sonra bile eczaneden alıp gelebilir daha doğum olmadan mama almak ona guvenmektir. Kaldı ki süt gelmedi, eds, şırınga ve çay kaşığı ile verilir mama. Aksi halde bebegi biberondan uzaklaştırmak zordur. Bunu ilk 15 gün için söylüyorum. Sonrası bebegin mizacına kalmış kimi biberonu da memeyi de sorunsuz alır kimi tercih yapar. Ama ilk 15 gün çok riskli çünkü bebek karıştırabilir, ve hiç emziremeyebilirsiniz bile..

Günaydın hanımlar, kurstan bu cümleleri hergun tekrarlayın dediler, korkularımız hepimizin var, bilmediğimiz, kestiremedigimiz bir süreç sonuçta. Yardımcı olur diye gönderiyorum size de..

Eklentiler

• IMG-20190416-WA0017.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20190416-WA0016.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20190416-WA0014.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 63
Ütü kısa sureli ısı uyguluyor canım uzerınde gecerken o yuzden sadece ütüyle ölmüyor mikroplar öyle okumustum. Ben hep en az 60 hatta 90 da yıkıyorum
Benim makinamında 90 derece bebek programı ama ben katat vetrmrdim, çekmiyormu kıyafetler, ufacık çıkcaklar diyee korkuyorum

ay evet ya 1200 gramlık çerezler daha
Ama şaka gibi değil mi ya 4mm kese boyutunu ölçtüğümüzü hatırlıyorum şimdi kilolar var karnımzda
aynen yaa , çok şükür minnoşlar kucağımıza da almayı nasib etsin rabbim

Anakucağı kullanmadım ben.. Bilmiyorum ihtiyaç da duymadım.
bence çok büyük kolaylık kuzu yaa, benim arkadaşım onunla büyüttü çocuğunu, pikniğe falan biryere giderkende götürdü miss gibi uyudu çocuk hep rezil olmadan, ama çok farklı ana kucakları var tabi bizim arkadaşın aldığı yere yakın iki taraflı yatay ve dikey sallanan birşeydi. ben de minder yaptırdım ama bilmiyoum korktum haberlerden dolayı

Ütü kısa sureli ısı uyguluyor canım uzerınde gecerken o yuzden sadece ütüyle ölmüyor mikroplar öyle okumustum. Ben hep en az 60 hatta 90 da yıkıyorum
Peki %100 pamuk olan giysiler 60-90 derecede nasıl dayanıyor arkadaşım? Benim bazen %100 gömleklerim 40 derecede bile çekiyor, hatta kurutmaya bile atamıyorum. Anlayamadım.

bu ara çok yaygınmış canım, dikkat et bir parazit işte, inşallah çabuk geçer

Standart kaynana ve görümce işte. Bizimkileri öğrenirler ama onlar söylemez. Acayip sinirliyim bende onlara
e daha onunki küçükmüş canım o doğurasıya sana yardım eder doğum ve sonrası için, sen temelli mi kalsın istiyordun

Kesinlikle katiliyorum sözlerine ... benim sütüm 3. Gün geldi ve 2 ýil emzirdim cok sükür mama ilk 3 günün haricinde vermedim .. hastane de sütüm gelmedigi icin bebegin sekeri dusmesin diye kaşıkla mama verdik onu de iyice emdi yoruldu ondan sonra doktorumuzda böyke tembihledi emecek emecek süt gelmiyorsa 15 dk dedi sanirim emme süresi dolunca kasikla mama verdik ... 3 uncü gün sütüm geldi bizim mamayla isimis bitti :)

ohaaaa, bu ne demek yaa yatak odanı kilitle kız, saygısızlık olarak algılarım ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…