2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar birkaç günlüğüne ben de aranızdan ayrılıyorum.
Peki %100 pamuk olan giysiler 60-90 derecede nasıl dayanıyor arkadaşım? Benim bazen %100 gömleklerim 40 derecede bile çekiyor, hatta kurutmaya bile atamıyorum. Anlayamadım.

Aynı şeyi düşünüyorum
Bir de bebek kıyafetlerinde ne kadar mikrop olacak ki zaten yarım gün giyip çıkartıyoruz. Üstelik ayrı yıkıyoruz kendi çamaşırlarımıza katmadan

Valla ben o kadar hassas davranacağımı sanmıyorum. Biraz da mikroba alışmasından yanayım. Evim bahçeli benim. 2. aydan itibaren denize sokup, çimlerin üzerinde yatırmayı düşünüyorum. Zaten bir de kedim var evde. İnan ablamın oğlu 5 aylık emeklerken, ayakkabımın altını yalarken yakaladık Şimdi turp gibi maşallah

Bebeğin için olabilecek en iyi anne sensin..
Ben bunu benimsedim.
Ve süper, mükemmel, kusursuz bi anne yok..

Canım o endişe ben dahil birçoğumuzda var bence ilk kez anne olacağız. Bu endişe bile bence iyi bir annenin endişeleri :)

Ben etrafımdan araştırarak aldım cnm, biberon dr browns, emzik her bebek farklı oluyomuş ama iyisi diye philips avent soothie, ıslaak mendil yenidoğan uni baby, yenidoğan baby & me

kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hepinize, gerekli notları da alıyorum hemen. Normal doğumu ve emzirmeyi çok istiyorum, tabi inşallah her şey yolunda gider yavrularımız tam zamanında sağ salim doğarlar. Booll bereketli sütlerimiz olsun da biberona hiç gerek kalmasın inşallah.

Bu arada benim taklacı güvercinim beni sabah 5.40' ta öyle bir uynadırdı ki yemin ediyorum korktum anlaşılan afacan olacak benim küçük adam bir de göbek deliğim bildiğiniz karardı ve günden güne iyice kararıyorzaten karnımda çizgi de oluştu, inşallah doğumdan sonra geçer :)

Saygıdan anlasa canım zaten yapmaz öyle bisey .şimdiden lohusa depresyonuna sokuyor beni
Gidip gelip çocuğu emzirecekmisin diye soruyor bana sanki isteğe bağlı oluyor .
Canım yanlış anlama dediğimi sakın da kaç yaşındasın şimdi? Acaba diyorum yaşından dolayı güvenemiyor mu sana, yoksa cidden saygısızın teki mi Çünkü ben kayınvalidemin gecenin bir yarısı anahtarla evime girdiğini hayal bile edemiyorum. Kırarım o ayaklarını

Çok doğru düşünüyorsun canım, iki çocuk büyüttüm ayrı deterjan hiç kullanmadım yollardır sadece ariel kullanırım 30-40 derecede yıkarım çamaşırlarını tuvalet banyo mutfak hijyenine aşırı dikkat ederim onun dışında çocuklarım çimlerde topraklarda parklarda kirlenerek büyüdüler çok şükür alerji problemleri hiç olmadı bağışıklıkları çok kuvvetli maşallah şimdi ikizlerimin çamaşırlarını da aynı deterjanla ama yumuşatıcısız yıkadım 30 derecede, ütüleyip çantalayacağım çok inçe detaylı düşünmüyorum alışsınlar büyüsünler kolayca

Günaydınlar 1 Mayıs doğumgünüm hem de Doğum hediyesi olarak kocam 5-6 bin civarı limitli bi takım alacak benim beğenmemi istedi ama içime sinmiyor hiç bir şey , tavsiyeniz var mı ? Elmas veya Zümrüt yüzük kolye set. İstiyorum ama gördüklerim cok klasik geliyor ..

S Saryamarya kolay gelsin iyi sonuçlar gelsin, sen çok yürüyorsun anlattığın kadarıyla hareket halinde olmak şekeri büyük ölçüde engelliyor sende çıkmayabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…