sıcak yaramazmış canım, sıcak olunca çok kaşınırmışBizde de öyle yayılıyor :) bir iki kişi kaldı ama onlarda kullansın dedi dr.
Ay çok çok fena hatta uyutmuyor
Sağol canım inş gecer
Peki %100 pamuk olan giysiler 60-90 derecede nasıl dayanıyor arkadaşım? Benim bazen %100 gömleklerim 40 derecede bile çekiyor, hatta kurutmaya bile atamıyorum. Anlayamadım.
Valla ben o kadar hassas davranacağımı sanmıyorum. Biraz da mikroba alışmasından yanayım. Evim bahçeli benim. 2. aydan itibaren denize sokup, çimlerin üzerinde yatırmayı düşünüyorum. Zaten bir de kedim var evde. İnan ablamın oğlu 5 aylık emeklerken, ayakkabımın altını yalarken yakaladıkKızlar birkaç günlüğüne ben de aranızdan ayrılıyorum.
Aynı şeyi düşünüyorum
Bir de bebek kıyafetlerinde ne kadar mikrop olacak ki zaten yarım gün giyip çıkartıyoruz. Üstelik ayrı yıkıyoruz kendi çamaşırlarımıza katmadan
Bebeğin için olabilecek en iyi anne sensin..
Ben bunu benimsedim.
Ve süper, mükemmel, kusursuz bi anne yok..
Canım ben chicconun cam biberonu aldım ağzı yeni doğana uygun. Çevremde kullananlar hep memnun. Islak mendil sleepy yenidoğan aldım araştırdım. O olmazsa uni baby yenidoğan var. Jokerin kendi markası var promum sitesinde satışı var o da iyi
Canım ıslak mendili Sleepy yenidoğan, biberonu avent naturel (pompasıyla birlikte) emziği de wee damaklı aldım.
Benim bu sefer çok emzirme hevesim var. İlkini 1 ay zor emzirdim. Sütüm geldi ama yetmedi mama başladık tabi biberonla. Ondan da bol gelince meme reddi oldu, ilk çocuk cahilliği de var tabi ve emmeyi bıraktı. Diyeceğim o ki bu sefer mama vermek zorunda kalırsam emzirme destek sistemiyle vermeyi düşünüyorum canım bir araştır bilmiyorsan. Birde emziği damaklı seçtim bu sefer çünkü oğlum emmeyi bırakınca göğüs ucu damaklının şeklinde oluyordu.
Canım aventin yeni doğana uygun minik cam biberonu vardı bence. Yok daha almadım. Hastaneden veriyorlarmı bilmiyorum. Burda vermiyorlar bence hiç görmedim. O yüzden bir göğüs pompası da götürmeyi düşünüyorum. Memeyi harekete geçirmek için.
Canım o endişe ben dahil birçoğumuzda var bence ilk kez anne olacağız. Bu endişe bile bence iyi bir annenin endişeleri :)
Ben etrafımdan araştırarak aldım cnm, biberon dr browns, emzik her bebek farklı oluyomuş ama iyisi diye philips avent soothie, ıslaak mendil yenidoğan uni baby, yenidoğan baby & me
Canım bu konuda ben biraz katıyım, anne bebek dostu hastalerde zaten emzik ve biberon kullanımına izin verilmez. Mütemadiyen emzirirsiniz. Süt olsada olmasa da. Mama her yerde var eşiniz doğumdan sonra bile eczaneden alıp gelebilir daha doğum olmadan mama almak ona guvenmektir. Kaldı ki süt gelmedi, eds, şırınga ve çay kaşığı ile verilir mama. Aksi halde bebegi biberondan uzaklaştırmak zordur. Bunu ilk 15 gün için söylüyorum. Sonrası bebegin mizacına kalmış kimi biberonu da memeyi de sorunsuz alır kimi tercih yapar. Ama ilk 15 gün çok riskli çünkü bebek karıştırabilir, ve hiç emziremeyebilirsiniz bile..
Evet canım aynı durumlardayız diye düşünüyorumGünaydın canlar.Geceleri hiç rahat uyuyamıyorum.Genelimiz bu şekildeyiz sanırım.
Canım magnezyum kullanıyorsan, gece uyumadan bir yarım saat önce iç. İnan bayılacaksın sabaha kadar:))Günaydın canlar.Geceleri hiç rahat uyuyamıyorum.Genelimiz bu şekildeyiz sanırım.
Saygıdan anlasa canım zaten yapmaz öyle bisey .şimdiden lohusa depresyonuna sokuyor beniohaaaa, bu ne demek yaa yatak odanı kilitle kız, saygısızlık olarak algılarım ben olsam
Kolay gelsin güzel sonuçlar olsun inşallah.Günaydın kızlar. Şeker yüklemesi için geldim hastaneye. Açlık kanımı verdim. Şekerli sıvıyı içtim. 09.36 da ve 10.36 da kan vereceğim. Şimdilik iyiyim
Canım yanlış anlama dediğimi sakın da kaç yaşındasın şimdi? Acaba diyorum yaşından dolayı güvenemiyor mu sana, yoksa cidden saygısızın teki miSaygıdan anlasa canım zaten yapmaz öyle bisey .şimdiden lohusa depresyonuna sokuyor beni
Gidip gelip çocuğu emzirecekmisin diye soruyor bana sanki isteğe bağlı oluyor .
Bende gece olsun istemiyorum artık yatakta dönemiyorum uygun pozisyon bulamıyorum bi tarafıma yatmaktan hep tutuldum.Günaydın canlar.Geceleri hiç rahat uyuyamıyorum.Genelimiz bu şekildeyiz sanırım.
Bende böyle yapıyorum bazen işe yarıyo bazen çok uyanıyorum halaCanım magnezyum kullanıyorsan, gece uyumadan bir yarım saat önce iç. İnan bayılacaksın sabaha kadar:))
Ya canım ben gece yatıyorum, sabah kalkıyorum magnezyumu gece içtiğimden beri. Maşallah deyinBende böyle yapıyorum bazen işe yarıyo bazen çok uyanıyorum hala
Çok doğru düşünüyorsun canım, iki çocuk büyüttüm ayrı deterjan hiç kullanmadım yollardır sadece ariel kullanırım 30-40 derecede yıkarım çamaşırlarını tuvalet banyo mutfak hijyenine aşırı dikkat ederim onun dışında çocuklarım çimlerde topraklarda parklarda kirlenerek büyüdüler çok şükür alerji problemleri hiç olmadı bağışıklıkları çok kuvvetli maşallahValla ben o kadar hassas davranacağımı sanmıyorum. Biraz da mikroba alışmasından yanayım. Evim bahçeli benim. 2. aydan itibaren denize sokup, çimlerin üzerinde yatırmayı düşünüyorum. Zaten bir de kedim var evde. İnan ablamın oğlu 5 aylık emeklerken, ayakkabımın altını yalarken yakaladıkŞimdi turp gibi maşallah
Maşallahh tütütüüüYa canım ben gece yatıyorum, sabah kalkıyorum magnezyumu gece içtiğimden beri. Maşallah deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?