2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
29 yaşındayım gayet de iyi bakacağımi biliyor.Bende kendime güveniyorum.Normal zamanda da kaç defa anahtarıyla girdi eşim kızdı en son belki evimizde çıplak dolaşıyoruz zil denen bisey var dedi ondan sonra anahtarla girmedi. Karakteri öyle sanırım.
Eltime gece 2 de bebeğe bakmaya gitmiş bebek ağlasa hadi diyicem sesine geldi oda yok bebek yatıyormuş. Kız uyanık olmasa ödünü koparicakmis yani.

Saygıdan anlasa canım zaten yapmaz öyle bisey .şimdiden lohusa depresyonuna sokuyor beni
Gidip gelip çocuğu emzirecekmisin diye soruyor bana sanki isteğe bağlı oluyor .
Anne sana verim sen bak desen yok demeyecek, herşeye karışmasınlar bizde öğreneceğiz bir şekilde herşeyi hem artık herşeyi okuyup öğrenebiliyoruz yani bilinçli anneleriz.

10 gün sonra kontrole gidicem bugün inşallah yüzünü gösterir artık :/
hemde uçak raporu alcam bide son gidişten sonda dr a uyuz oldum hiç gidesimde yok gerçi ama

Anne sana verim sen bak desen yok demeyecek, herşeye karışmasınlar bizde öğreneceğiz bir şekilde herşeyi hem artık herşeyi okuyup öğrenebiliyoruz yani bilinçli anneleriz.
Aynen canım ben kendime güveniyorum yeğenlerime çok baktım tecrübem de var.
Zaten kendi çocuğu gibi davranıyor beni sinir eden de o herşeyi ben bilirim senin dediğin herşey ona göre yanlıştır. Eltimin çocuğunu kendine o kadar alıştırmıştı ki çocuk annesine gitmek istemiyordu bu çok hoşuna gidiyordu ben asla böyle biseye izin vermem .

hemde uçak raporu alcam bide son gidişten sonda dr a uyuz oldum hiç gidesimde yok gerçi ama
Benimde haftada 1e düşürdü kontrollerimi, dün gittim haftaya çarsamba yine gideceğim bu sefer benimkide göstermedi, 40grcık almış kuzuş

bencede çok yanlış canım sınırını çiz önceden söyle bence ben böyle olmasını istemiyorum de.

gösterir inşallah canım :)) neden gidesin yok ne dedi ki?

Darısı başıma canım. Senin gibi annelere bayılıyorum

Ay ne kadar ayıp ya! Ayıptan da öte cahillik bildiğin. Ben olsam eşimi ayartır, elinden anahtarı aldırırım. Yaşın da, tavrın da zaten gayet iyi bir anne olacağının göstergesi canım benim. Kızdığım kadar da çok üzüldüm inan. Allah sabır versin

Kilo almadım diye üstüme geldi en son
Tanıdık bide dr onunda samimiyeti ağladım zırladım sinirim bozuldu
aaa herkes hastasına kilo alma der olabilir her bünye farklı hem bebiş iyiyse nolcak önemli olan o değil mi :))

Kızlar lohusam.com dan alışveriş yapan var mı?
Canım lahusam daki ürünlerin çoğu
Birol iç giyimde var fiyatları çok daha uygun
Bakmanı tavsiye ederim

Bende ilk lahusamdan bişeyler alicaktim
Birol iç giyimde uygun oldugunu görünce ordan sipariş verdim
Bugun gelicek siparişlerim bekliyorum

Kızzz işin mi yok at bi göbecik sen eşinle misler gibi yaparsın herşeyi gelir darlar seni boşver gitsin kızına sende bak keyfine yavrunla kocanla
Bence de yalnız daha rahat edersin..
kafkasyaninozkizi
Valla sanırım haklısınız kızlar :)
e daha onunki küçükmüş canım o doğurasıya sana yardım eder doğum ve sonrası için, sen temelli mi kalsın istiyordun
canım bana alıntı yaptın sanırım, benim doğum temmuz başı görünüyor grmcmde hazirandan sonra kv şehrine gidecek ve doğurana kadar orda kalacakmış tabi annesi de 4 yaşında çocukla hamile haliyle onu bırakıp bana gelmeyecek vs diye düşünüyordum, ama gelmemesi daha iyi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…