29 yaşındayım gayet de iyi bakacağımi biliyor.Bende kendime güveniyorum.Normal zamanda da kaç defa anahtarıyla girdi eşim kızdı en son belki evimizde çıplak dolaşıyoruz zil denen bisey var dedi ondan sonra anahtarla girmedi. Karakteri öyle sanırım.Canım yanlış anlama dediğimi sakın da kaç yaşındasın şimdi? Acaba diyorum yaşından dolayı güvenemiyor mu sana, yoksa cidden saygısızın teki miÇünkü ben kayınvalidemin gecenin bir yarısı anahtarla evime girdiğini hayal bile edemiyorum. Kırarım o ayaklarını
Anne sana verim sen bak desen yok demeyecek, herşeye karışmasınlar bizde öğreneceğiz bir şekilde herşeyi hem artık herşeyi okuyup öğrenebiliyoruz yani bilinçli anneleriz.Saygıdan anlasa canım zaten yapmaz öyle bisey .şimdiden lohusa depresyonuna sokuyor beni
Gidip gelip çocuğu emzirecekmisin diye soruyor bana sanki isteğe bağlı oluyor .
Aynen canım ben kendime güveniyorum yeğenlerime çok baktım tecrübem de var.Anne sana verim sen bak desen yok demeyecek, herşeye karışmasınlar bizde öğreneceğiz bir şekilde herşeyi hem artık herşeyi okuyup öğrenebiliyoruz yani bilinçli anneleriz.
bende çok baktım ama çok pahalı geldi canım, almıştım önceden Allahtan ama güzel şeyler var :)Kızlar lohusam.com dan alışveriş yapan var mı?
Benimde haftada 1e düşürdü kontrollerimi, dün gittim haftaya çarsamba yine gideceğim10 gün sonra kontrole gidicem bugün inşallah yüzünü gösterir artık :/
hemde uçak raporu alcam bide son gidişten sonda dr a uyuz oldum hiç gidesimde yok gerçi ama
bencede çok yanlış canım sınırını çiz önceden söyle bence ben böyle olmasını istemiyorum de.Aynen canım ben kendime güveniyorum yeğenlerime çok baktım tecrübem de var.
Zaten kendi çocuğu gibi davranıyor beni sinir eden de o herşeyi ben bilirim senin dediğin herşey ona göre yanlıştır. Eltimin çocuğunu kendine o kadar alıştırmıştı ki çocuk annesine gitmek istemiyordu bu çok hoşuna gidiyordu ben asla böyle biseye izin vermem .
gösterir inşallah canım :)) neden gidesin yok ne dedi ki?10 gün sonra kontrole gidicem bugün inşallah yüzünü gösterir artık :/
hemde uçak raporu alcam bide son gidişten sonda dr a uyuz oldum hiç gidesimde yok gerçi ama
Aynen canım önceden tavrımı koymam gerek .bencede çok yanlış canım sınırını çiz önceden söyle bence ben böyle olmasını istemiyorum de.
En sade orda buldum yabende çok baktım ama çok pahalı geldi canım, almıştım önceden Allahtan ama güzel şeyler var :)
Darısı başıma canım. Senin gibi annelere bayılıyorumÇok doğru düşünüyorsun canım, iki çocuk büyüttüm ayrı deterjan hiç kullanmadım yollardır sadece ariel kullanırım 30-40 derecede yıkarım çamaşırlarını tuvalet banyo mutfak hijyenine aşırı dikkat ederim onun dışında çocuklarım çimlerde topraklarda parklarda kirlenerek büyüdüler çok şükür alerji problemleri hiç olmadı bağışıklıkları çok kuvvetli maşallahşimdi ikizlerimin çamaşırlarını da aynı deterjanla ama yumuşatıcısız yıkadım 30 derecede, ütüleyip çantalayacağım çok inçe detaylı düşünmüyorum alışsınlar büyüsünler kolayca
Kilo almadım diye üstüme geldi en songösterir inşallah canım :)) neden gidesin yok ne dedi ki?
Canım magnezyum kullanıyorsan, gece uyumadan bir yarım saat önce iç. İnan bayılacaksın sabaha kadar:))
Ay ne kadar ayıp ya! Ayıptan da öte cahillik bildiğin. Ben olsam eşimi ayartır, elinden anahtarı aldırırım. Yaşın da, tavrın da zaten gayet iyi bir anne olacağının göstergesi canım benim. Kızdığım kadar da çok üzüldüm inan. Allah sabır versin29 yaşındayım gayet de iyi bakacağımi biliyor.Bende kendime güveniyorum.Normal zamanda da kaç defa anahtarıyla girdi eşim kızdı en son belki evimizde çıplak dolaşıyoruz zil denen bisey var dedi ondan sonra anahtarla girmedi. Karakteri öyle sanırım.
Eltime gece 2 de bebeğe bakmaya gitmiş bebek ağlasa hadi diyicem sesine geldi oda yok bebek yatıyormuş. Kız uyanık olmasa ödünü koparicakmis yani.
aaa herkes hastasına kilo alma derKilo almadım diye üstüme geldi en son
Tanıdık bide dr onunda samimiyeti ağladım zırladım sinirim bozuldu
Bende gece olsun istemiyorum artık yatakta dönemiyorum uygun pozisyon bulamıyorum bi tarafıma yatmaktan hep tutuldum.
Canım lahusam daki ürünlerin çoğuKızlar lohusam.com dan alışveriş yapan var mı?
Kızzz işin mi yok at bi göbeciksen eşinle misler gibi yaparsın herşeyi gelir darlar seni boşver gitsin kızına sende bak keyfine yavrunla kocanla
Valla sanırım haklısınız kızlar :)
canım bana alıntı yaptın sanırım, benim doğum temmuz başı görünüyor grmcmde hazirandan sonra kv şehrine gidecek ve doğurana kadar orda kalacakmış tabi annesi de 4 yaşında çocukla hamile haliyle onu bırakıp bana gelmeyecek vs diye düşünüyordum, ama gelmemesi daha iyi sanki.e daha onunki küçükmüş canım o doğurasıya sana yardım eder doğum ve sonrası için, sen temelli mi kalsın istiyordun
Kaç kılo aldın bastan beri?Kilo almadım diye üstüme geldi en son
Tanıdık bide dr onunda samimiyeti ağladım zırladım sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?